ayrıca Watsons da süper mendiller var bronzlaştırıcı 3 liraya al sür bacaklarına muhteşem oluyor.
Canım bu insanın içinden gelen birşey.
Ben mesela çok rahatım, rahatıma çok düşkünüm o yüzden şıklık ikinci plandaydı hep hayatımda. Benden küçük 21 yaşında görümcem, onu tanıdım tanıyalı (13 yaşındaydı tanıdığımda) hep süslüdür. Asla makyajsız, şık giyimsiz ve saçını yapmadan dışarı çıkmaz. Onun bu huyunu zaman zaman hep kıskanmışımdır. Çünkü aslında eşimde öyle takıntılıdır, mesela eşofmanla bakkala bile gitmez, illa giyinir üsütnü düzeltir, ayna karşısında dakkalarını harcar öyle çıkar dışarı.
Onların bu halini görmeye başladığımda biraz kendimi sıkıntıya sokmaya başladım. Fazla kilolarım yüzünden giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum zaten kendime, o yüzden de üzerine başka bakım yapmak istemiyorum. topuklu pabuçu bile kilolu olarak kendime yakıştıramıyorum.
Fakat ben 35 yaşındayım sanki geç kalmış gibi hissediyorum bazen kendimi, saçmalıyorum biliyorum ama, birkaç aydır kilo vermeye çalışıyorum. Fazla bir kayıp yok fakat azimle devam ediyorum. Yani herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Kilo verip de birşeyler üzerime güzel olmaya başlayınca kendime birkaç parça güzel giysi alabildim. Devam edersem daha iyi olacak. Makyajın gündelik olanını tercih ediyorum, çok fontotenlere allıklara takılmam, ama göz makyajım eksik olmaz hiç, unutmazsam ruj sürerim hemen.
Ben böyle böyle aşama kaydediyorum :)))) sen de aşamalı bir şekilde başlayabilirsin bakıma :)
Benimde bacaklarim acik renkte ve cok hassas alt kismi epilatörle alinca o siyah kil kökleri görünmüyor nerdeyse hic ama bacaklarin üst kismini kendim agda ile alamiyorum ve epilatörlede cok aciyor arti tahris oluyor.ileride imkanim olursa lasere gitmek istiyorum.
ben de artık eskisi gibi değilim saldım kendimi çocuk olunca temizlik çocuk yemek hepsi arasında bakıma zaman ayırmak zor oluyo geçen baktım saçlarım süpürge gibi olmuş gittim kuaföre saçlarımı kestirdim kaşlarımı tüylerimi aldırdım oh mis gibi oldu ya böyle bi hafifliyor da insan
Sen fazla kilolarını vermekle başlamışsın bu da güzel bir adım :)
Fondaten falan ben özel zamanlar dışından kullanan birisi değilim çünkü cildim zaten pürüzsüz. Ama dediğin gibi göz makyajı çok önemli. Bir saç bile çok değiştiriyor kadını.. Ben saçımla başladım
Evet biyerden başlamalı. Eşim bakımlı olduğu için kendimi onun yanında kötü hissediyorum. O da bir süre sonra isyan edecek biliyorum.bişeyler yapmalıyım.
Ya işte bunu yaşamayan bilmiyor. Benim ablam gibi sevdiğim bi ablam var. Söylemesi ayıp benim gibi çok tüylü. Ben bacaklarımı kuaförde ağdayla aldırıyorum, onun bacaklarında uzasa bile kendini belli etmiyor çünkü oldukça esmer bir bayan...
Bacakların bronzlaşması hatta tüm vücudun renginin biraz kırılması gerekiyor bana göre. Bunun için de tatil şart. Çok şükür 19unda gideceğim. İyice bronzlaşıcam :)
tüyler alındıktan sonra 1 hafta sürmüyor rahatlığı çıkarken kaşınmaları batmaları sert sert çıkmaları, Hürrem yağı ağdadan sonra sürülünce hem geç çıkarıyormuş hem de yumuşak çıkıyomuş denicem fayda görürsem sizler de deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?