Bakımlı olmak istiyorummmm

Çalışmamak da bu bakımdan kötü aslında..
Eşten para istemek zorunda kalıyorsun..

Bazı insanlar çok abartıyorlar canım. Hergün istisnasız başka şeyler giyiniyorlar :/

Eşim çok renkli şeylere izin vermiyor. İzin verdikleride çok sönük renkler. Ben zayıfım her kıyafet yakışmıyor yakışanada eşim izin vermiyor. Tamam diyorum istediklerinden en güzelini alıyorum bu seferde içime sinmiyor ona şal yakıştıramıyorum. Öyle işte... Bende sana yardımcı olmam gerekirken neden ben yazdıysam kusura bakma

sabah kaçta gidiyorsun işe mesela yarım önce kalksan süslensen yetişemezmisin işe :44::44::44::44::44:

Çalışmamak da bu bakımdan kötü aslında..
Eşten para istemek zorunda kalıyorsun..

Bazı insanlar çok abartıyorlar canım. Hergün istisnasız başka şeyler giyiniyorlar :/

öyle valla bazen diyorum acikcasi nasil yetistiriyorlar diye esimde mesala cok hosuna gider böyle süslenip püslenip yanina gecincede ee olayincada neyle bakim yapacaksin allahtan iste annem bu konuda destek oluyor kiyafet kozmetik falan ama bu seferde canim istemiyoe ne yalan söyliyim esim zaten anlamiyorumda bu esleri etrafimdada var böyleleri madem bakimli es istiyorsun acacaksin kesenin agzini hepsi parayla oluyor sonucta bir dusla ojeyle bitmiyor gercekci olalim

Burada birbirimize yardımcı olmak maksadımız :)
Ama benim durumumda bayağı kişi varmış bunu gördüm..

Eşinde kıskançlık var galiba =)
Benimki çok açık olmadığı sürece karışmaz giydiklerime :)

Parasız hiçbir şey olmuyor. En basitinden sir ağda için kuaförüm her üç haftada bir 40 lira alıyor. E bi de fön çektiriyim diyorsun 5 lira da oradan. Kıyafet dediğin aldığımız elbiseler 50 kağıttan az değil ki:) Ayakkabıyı makyaj malzemelerini yazmıyorum bile...

ilk evlendiğimizde burnumdan getiriyordu şimdi çocuğumuz olduktan sonra biraz daha iyi. Dışarda sağa sola bakamam, Mağaza görevlisi kadın bile olsa bana iltifat etmesi yasak, topuklu ayakkabı yasak, uzun kap giyebilirim(renkli olmayacak). Annem yeni evlendiğiniz için bunlar normal dedi ilerde geçermiş. Geçmeyede başladı Allaha şükür

canım gözünün üzerine bi eyeliner bi rimel cek direk bakışların güzelleşir başka bisey gerek yok ne allık ne ruj ..
buarada bu ruh halinden acilen çık kendine bi bak .. dişlerini fırçalamayı parfümünü de eksik etme ayrıca herkes bronz olacak die bi kaide yok sen de giy etek .. ilk aylar ilk zamanlar tadını çıkarman lazımm ..

Eyvah eyvah
Ya ben ne yapayim?
Sabah 4:30 da kalkiyorumm
Bende bazen uykuma cok düskünüm ama olsun diyorum öteki yandan,kalk kizim beyazlim
Sonra kendini daha iyi hisedeceksin,
Dusumu aliyorum saclarimi yapip hafif makyajimi yapip kahvaltimida mutlaka yapiyorum.

Benimde daha bakimli olma yolundaki engelim kilo

Cünkü zayif olunca hersey daha kolay ve güzelllll
Degil mi hatunlar?

Anneler her zamanki gibi haklı çıkmış :)

Doğrusu bu üşengeçlilk bendede var...evlenene kadar bende süslüydüm. Ama 2 çocuktan sonra biraz da kilo alıp yaş almayada başlayınca kendime güvenimide kaybettim sanırım...
Neyse bugün gidip şu saçlarımı boyatmakla başlayayım...Bide çok kısa olduğu için neyse evde giyerim bari diye ayırıp üzerinden 6 ay geçen elbiseyi giyeyim ramazan ramazan .

iste diyorumya para gerekiyor sonucta ha tabi insanin icindede olmali ama allah askina olmadiktan sonra nasil yapacaksin bakimi mesala

Bacaklarım süt beyazken tüylerin başı minicik çıktığında bile belli oluyor.. Nasıl bronzlaşmadan gezeyim? Yaşamayan bilmez

Saç boyamayı benim de aklıma soktunuz şimdi.. Yine mi renk değiştirsem diyorum :)

Kızlar ben biraz buyugum sizden 35 olcam yakında iki kız annesiyım biri 2.5 biri 9 yasında saç olayına bayılırım sacım röfleli 2-3 ayda bır dip röfle ye giderim,
yanımdan makyaj çantamı ayırmam ,sabah saçımı toplar postijimi takarım(at kuyruğu seklınde),
işe gelir kimseye görünmeden makyajımı yaparım ojemi sürerim,kıyafetlerimi aksamdan düşünür sabah giyer cıkarım eve gelince 17.30 da oje ve makyaj çıkar nemlendiricimi sürerim,cok sevimli bir ev elbisesi giyerim tamamdır hayat kısa renklendirmek lazım
haberler kötü geçim derdi var iş var napmalı süslen püslen kendi kendini neşelendir :)

Youtube da makyaj videolarina bak. Acayip istah aciyo anam. Insanin bakim yaptikca yapasi geliyooorr!!!
Daha yeni evlisin kuzum. Bakim cok onemli cok. Once bakim sonra is guc yemek. Ben sabah kalkar kalkmaz ilk isim hooop banyoya. Banyomu yaparim. Nemlendiricimi surerim fis fis parfum. Muzigimi acarim. makyaj sacimi tirnaklarimi yapar oyle evden cikarim. Temizligimi herzaman aksam yaparim. Hemen sipsak sil supur.. Sabah esimle zaman gecirmeyi seviyorum. Temizlige harcamak istemiyorum zamanimi.

Ay hayat hikayemi yaziciim boyle giderse. Kisacasi canim. Ya allah ya bismillah deyip sana ne kolay geliyosa onu yap ama bakimini herzaman yap. 1 rimel 1 ruj bide allik walla 3 dakikani almaz.

ayrıca Watsons da süper mendiller var bronzlaştırıcı 3 liraya al sür bacaklarına muhteşem oluyor.

8 buçukta evden çıkıyorum. Tabiki yetişirim :)

eee o zaman kalk yarım saat önce istersen gece yatmadan duşunu al sabah tekrar almak zorunda kalma güzelce yap saçlarını makyajını ohh misss insanlarda güzel kadın görsün

Evlendikten sonra tek sekteye ugrayan sey oje
Abdest + beyaz mobilyalarda renk biraktigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…