Çalışmamak da bu bakımdan kötü aslında..bu bendede oluyor ama benim arti olarak cocuklarda var calismiyorum ama yinede vakit bulamiyorum yada dogru söyleyim üseniyorum evin islerini bitirdigim zaman yorulup bir kahve keyfi yapiyorum cocuklarda var bilmiyorum hepsi bahanede olabilir son günlerde iyice biraktim kendimi biraz kilo sorunumda var o yüzden atiyorum kiyafet almiyorum böyle ne varsa birde acikcasi kilolu olsamda hani var illaki güzel kiyafetler ama calismadigim icin esimden aliyorum para ve atiyorum alisveris yapacagim kendime dedigim zamanda esim ne gerek var derse bende diyorum ha öylemi ne bulursam onu giyiyorum ha dusumu makyajimi parfümümü yaparim kendim icin fakat özenmiyorda degilim bazi insanlar sanki magaza vitrininden firlamis gibi
Kapalı bayanları görüyorum dışarda nasıl güzel giyinmişler.. Yüzlerinde hafif bir makyaj, genelde göz makyajı oluyor çooook güzelll...
Çok güzel şallar var, artık eşarp bağlayan yok zaten. Şallardan al ve renkli giyin.. Siyahı hiç sevmem renkli olmayı seviyorum ben :)
Ben nişanlıyken uykumu bi kenara bırakırdım kendimi süslerdim :)
Şimdi erken uyanmama bile gerek yok, evi benim işyerime yakın tuttuk. Ama yok arkadaş, yapmıyorum.
Bi kere paspal olduk kolay geldi ya yapmıyoruz işte.
Ama bırakmayalım kendimizi. Bakımlı olalım. Aynaya bakınca mutlu olmak kendimizi övmek için....
Çalışmamak da bu bakımdan kötü aslında..
Eşten para istemek zorunda kalıyorsun..
Bazı insanlar çok abartıyorlar canım. Hergün istisnasız başka şeyler giyiniyorlar :/
sabah kaçta gidiyorsun işe mesela yarım önce kalksan süslensen yetişemezmisin işe :44::44::44::44::44:
Eşim çok renkli şeylere izin vermiyor. İzin verdikleride çok sönük renkler. Ben zayıfım her kıyafet yakışmıyor yakışanada eşim izin vermiyor. Tamam diyorum istediklerinden en güzelini alıyorum bu seferde içime sinmiyor ona şal yakıştıramıyorum. Öyle işte... Bende sana yardımcı olmam gerekirken neden ben yazdıysamkusura bakma
öyle valla bazen diyorum acikcasi nasil yetistiriyorlar diye esimde mesala cok hosuna gider böyle süslenip püslenip yanina gecincede ee olayincada neyle bakim yapacaksin allahtan iste annem bu konuda destek oluyor kiyafet kozmetik falan ama bu seferde canim istemiyoe ne yalan söyliyim esim zaten anlamiyorumda bu esleri etrafimdada var böyleleri madem bakimli es istiyorsun acacaksin kesenin agzini hepsi parayla oluyor sonucta bir dusla ojeyle bitmiyor gercekci olalim
Burada birbirimize yardımcı olmak maksadımız :)
Ama benim durumumda bayağı kişi varmış bunu gördüm..
Eşinde kıskançlık var galiba =)
Benimki çok açık olmadığı sürece karışmaz giydiklerime :)
ben de açıkçası nişanlım gitti gideli saldım saçı makyajı ay saçımı tepeden toplayıp gidiyorum işe sıfır makyaj
ama benim sıkıntım şu sabah çok erken kalkıp işe geldiğim için yapamıyorum 6.30 da zor kalkıyorum saç makyaj yapmaya kalksam 6da kalkıcam ona da hiç yanaşamıyorum pek severim uykuyu, yoksa yapmak çok hoşuma gider hafta sonu filan hep yaparım saçımı makyajımı.evlenince daha bakımlı olmak lazım tabii ama öfff
ilk evlendiğimizde burnumdan getiriyordu şimdi çocuğumuz olduktan sonra biraz daha iyi. Dışarda sağa sola bakamam, Mağaza görevlisi kadın bile olsa bana iltifat etmesi yasak, topuklu ayakkabı yasak, uzun kap giyebilirim(renkli olmayacak). Annem yeni evlendiğiniz için bunlar normal dedi ilerde geçermiş. Geçmeyede başladı Allaha şükür
Parasız hiçbir şey olmuyor. En basitinden sir ağda için kuaförüm her üç haftada bir 40 lira alıyor. E bi de fön çektiriyim diyorsun 5 lira da oradan. Kıyafet dediğin aldığımız elbiseler 50 kağıttan az değil ki:) Ayakkabıyı makyaj malzemelerini yazmıyorum bile...
canım gözünün üzerine bi eyeliner bi rimel cek direk bakışların güzelleşir başka bisey gerek yok ne allık ne ruj ..
buarada bu ruh halinden acilen çık kendine bi bak .. dişlerini fırçalamayı parfümünü de eksik etme ayrıca herkes bronz olacak die bi kaide yok sen de giy etek .. ilk aylar ilk zamanlar tadını çıkarman lazımm ..
Doğrusu bu üşengeçlilk bendede var...evlenene kadar bende süslüydüm. Ama 2 çocuktan sonra biraz da kilo alıp yaş almayada başlayınca kendime güvenimide kaybettim sanırım...
Neyse bugün gidip şu saçlarımı boyatmakla başlayayım...Bide çok kısa olduğu için neyse evde giyerim bari diye ayırıp üzerinden 6 ay geçen elbiseyi giyeyim ramazan ramazan .
8 buçukta evden çıkıyorum. Tabiki yetişirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?