• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı olmak istiyorummmm

Hazır ağda bantları kullanabilirsin.Ben veet marka alıyorum.
Marketlerde veya kozmetik satan zincirlerde kampanyaya giriyor.
2 paket birarada 18 tl gibi birşey...1 bant 1 bacağa yetiyor.Bütün yaz kullan kullan bitmez.
Bir kez yapınca elin alışır.Ben kollarımı da veet le temizliyorum.
Yapması zor olan bölgeleri zaten lazerle bitirdim:)

Saçlarının uzun olmasında ısrarlıysan,en azından biraz kat kestirebilirsin.
Böylece daha çabuk kurur ve şekillendirmek kolay olur.

ayy bende çok bırakmıştım süs işleri evlendiğimde ve hala öyleyim.
kuaföre zor gidiyorum.
hele şimdi bakıma en çok ihtiyacım olduğu zaman ama ben giydiğimi bile yakıştırmıyorum.:50:
bebek sayesinde kilo aldım bide off off:49:

bakımlı olmak benim için bir hayat şartı haline gelmiştir kendimi bildim bileli. Yani sabah uyandığımda bile kendimi bakımsız hissederim hemen saçlarımı yapar, törpüme sarılırım, bacaklarıma bakarım çıkmış mı diye, kaşlarımı kontrol ederim vs.. ve hergün duş alırım.. bu bakım olayı bende biraz aşırı derecedir..

Benimkisi biraz fazla olmakla beraber bence gene de her kadın kendine bakmalıdır. Bakımlı olmak bence kadın olmanın şartlarından birtanesidir hiçbir zaman üşenmemeliyiz diye düşünüyorum.

Hem kendi psikolojimiz açısından, (şahsen benim kendime bakınca daha iyi oluyor) hem de etraftaki insanlara saygılı olmak açısından önemlidir bu.

erkek arkadaşım çoğu zaman benim bakımlı olmamı süslü olmakla karıştırır çok süslenme der çünkü alıştı o bakımlı görmeye beni :)

benim endişem acaba ben de ilerde senin durumuna düşermiyim? bilemiyorum acaba insan evlenince içinden gelmiyormu?

şimdi annemin babamın evindeyim henüz ve zaman buluyorum. İlerde evlenince de aynı şeklde olmak istiyorum cidden üşeniliyormu acaba?

bence sen üşeniyorsun kesinlikle başka bir nedeni olamaz hem kendin için hem de eşin için en kısa zamanda baştan aşağı yenilen bu sana iyi gelecektir :34::34:

Son düzenleme:
ben bakımın sporla başladığını düşünüyorum.
insan spor yapmaya başlayınca kendine daha fazla dikkat etmeye ve değer vermeye başlıyor.
daha çok özeniyorsun.

Dün gittim boya aldım saçlarımı boyadım süper oldu =))))
Sonra maşaladım..
Makyaj yaptım =)
Kocişim beni görünce "bu ne güzellik kız" dedi =))))
Gerisini bilirsiniz işte =)

Canım bu insanın içinden gelen birşey.

Ben mesela çok rahatım, rahatıma çok düşkünüm o yüzden şıklık ikinci plandaydı hep hayatımda. Benden küçük 21 yaşında görümcem, onu tanıdım tanıyalı (13 yaşındaydı tanıdığımda) hep süslüdür. Asla makyajsız, şık giyimsiz ve saçını yapmadan dışarı çıkmaz. Onun bu huyunu zaman zaman hep kıskanmışımdır. Çünkü aslında eşimde öyle takıntılıdır, mesela eşofmanla bakkala bile gitmez, illa giyinir üsütnü düzeltir, ayna karşısında dakkalarını harcar öyle çıkar dışarı.

Onların bu halini görmeye başladığımda biraz kendimi sıkıntıya sokmaya başladım. Fazla kilolarım yüzünden giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum zaten kendime, o yüzden de üzerine başka bakım yapmak istemiyorum. topuklu pabuçu bile kilolu olarak kendime yakıştıramıyorum.

Fakat ben 35 yaşındayım sanki geç kalmış gibi hissediyorum bazen kendimi, saçmalıyorum biliyorum ama, birkaç aydır kilo vermeye çalışıyorum. Fazla bir kayıp yok fakat azimle devam ediyorum. Yani herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Kilo verip de birşeyler üzerime güzel olmaya başlayınca kendime birkaç parça güzel giysi alabildim. Devam edersem daha iyi olacak. Makyajın gündelik olanını tercih ediyorum, çok fontotenlere allıklara takılmam, ama göz makyajım eksik olmaz hiç, unutmazsam ruj sürerim hemen.

Ben böyle böyle aşama kaydediyorum :)))) sen de aşamalı bir şekilde başlayabilirsin bakıma :)

ben de artık eskisi gibi değilim saldım kendimi çocuk olunca temizlik çocuk yemek hepsi arasında bakıma zaman ayırmak zor oluyo geçen baktım saçlarım süpürge gibi olmuş gittim kuaföre saçlarımı kestirdim kaşlarımı tüylerimi aldırdım oh mis gibi oldu ya böyle bi hafifliyor da insan

Benimde bacaklarim acik renkte ve cok hassas alt kismi epilatörle alinca o siyah kil kökleri görünmüyor nerdeyse hic ama bacaklarin üst kismini kendim agda ile alamiyorum ve epilatörlede cok aciyor arti tahris oluyor.ileride imkanim olursa lasere gitmek istiyorum.

Canım bu insanın içinden gelen birşey.

Ben mesela çok rahatım, rahatıma çok düşkünüm o yüzden şıklık ikinci plandaydı hep hayatımda. Benden küçük 21 yaşında görümcem, onu tanıdım tanıyalı (13 yaşındaydı tanıdığımda) hep süslüdür. Asla makyajsız, şık giyimsiz ve saçını yapmadan dışarı çıkmaz. Onun bu huyunu zaman zaman hep kıskanmışımdır. Çünkü aslında eşimde öyle takıntılıdır, mesela eşofmanla bakkala bile gitmez, illa giyinir üsütnü düzeltir, ayna karşısında dakkalarını harcar öyle çıkar dışarı.

Onların bu halini görmeye başladığımda biraz kendimi sıkıntıya sokmaya başladım. Fazla kilolarım yüzünden giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum zaten kendime, o yüzden de üzerine başka bakım yapmak istemiyorum. topuklu pabuçu bile kilolu olarak kendime yakıştıramıyorum.

Fakat ben 35 yaşındayım sanki geç kalmış gibi hissediyorum bazen kendimi, saçmalıyorum biliyorum ama, birkaç aydır kilo vermeye çalışıyorum. Fazla bir kayıp yok fakat azimle devam ediyorum. Yani herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Kilo verip de birşeyler üzerime güzel olmaya başlayınca kendime birkaç parça güzel giysi alabildim. Devam edersem daha iyi olacak. Makyajın gündelik olanını tercih ediyorum, çok fontotenlere allıklara takılmam, ama göz makyajım eksik olmaz hiç, unutmazsam ruj sürerim hemen.

Ben böyle böyle aşama kaydediyorum :)))) sen de aşamalı bir şekilde başlayabilirsin bakıma :)

Sen fazla kilolarını vermekle başlamışsın bu da güzel bir adım :)
Fondaten falan ben özel zamanlar dışından kullanan birisi değilim çünkü cildim zaten pürüzsüz. Ama dediğin gibi göz makyajı çok önemli. Bir saç bile çok değiştiriyor kadını.. Ben saçımla başladım (:

Benimde bacaklarim acik renkte ve cok hassas alt kismi epilatörle alinca o siyah kil kökleri görünmüyor nerdeyse hic ama bacaklarin üst kismini kendim agda ile alamiyorum ve epilatörlede cok aciyor arti tahris oluyor.ileride imkanim olursa lasere gitmek istiyorum.

Ya işte bunu yaşamayan bilmiyor. Benim ablam gibi sevdiğim bi ablam var. Söylemesi ayıp benim gibi çok tüylü. Ben bacaklarımı kuaförde ağdayla aldırıyorum, onun bacaklarında uzasa bile kendini belli etmiyor çünkü oldukça esmer bir bayan...
Bacakların bronzlaşması hatta tüm vücudun renginin biraz kırılması gerekiyor bana göre. Bunun için de tatil şart. Çok şükür 19unda gideceğim. İyice bronzlaşıcam :)

ben de artık eskisi gibi değilim saldım kendimi çocuk olunca temizlik çocuk yemek hepsi arasında bakıma zaman ayırmak zor oluyo geçen baktım saçlarım süpürge gibi olmuş gittim kuaföre saçlarımı kestirdim kaşlarımı tüylerimi aldırdım oh mis gibi oldu ya böyle bi hafifliyor da insan

Bu erkekler hiç anlamıyorlar işte bi kadının kuaförden çıktıktan sonra neden bu kadar mutlu olduğunu :)
Saçlarını düzene sokuyorlar, tüylerinden kurtuluyorsun ohh =) Bi de tüyler çıkmasalar tekrar daha iyi olacak tabi....

Sen fazla kilolarını vermekle başlamışsın bu da güzel bir adım :)
Fondaten falan ben özel zamanlar dışından kullanan birisi değilim çünkü cildim zaten pürüzsüz. Ama dediğin gibi göz makyajı çok önemli. Bir saç bile çok değiştiriyor kadını.. Ben saçımla başladım (:

Evet biyerden başlamalı. Eşim bakımlı olduğu için kendimi onun yanında kötü hissediyorum. O da bir süre sonra isyan edecek biliyorum. :D bişeyler yapmalıyım.

Evet biyerden başlamalı. Eşim bakımlı olduğu için kendimi onun yanında kötü hissediyorum. O da bir süre sonra isyan edecek biliyorum. :D bişeyler yapmalıyım.

Bence de eşin isyan etmeden elinden gelen her şeyi yapmalısın..
Benimki rahatına düşkündür ama ben de onun her halini seviyorum ya o salaş halini bile seviyorum :)
Benim eşimden tek isteğim saçını geri yatırması :)
Başka türlü her şeyinden memnunum :)

tüyler alındıktan sonra 1 hafta sürmüyor rahatlığı çıkarken kaşınmaları batmaları sert sert çıkmaları, Hürrem yağı ağdadan sonra sürülünce hem geç çıkarıyormuş hem de yumuşak çıkıyomuş denicem fayda görürsem sizler de deneyin

Ya işte bunu yaşamayan bilmiyor. Benim ablam gibi sevdiğim bi ablam var. Söylemesi ayıp benim gibi çok tüylü. Ben bacaklarımı kuaförde ağdayla aldırıyorum, onun bacaklarında uzasa bile kendini belli etmiyor çünkü oldukça esmer bir bayan...
Bacakların bronzlaşması hatta tüm vücudun renginin biraz kırılması gerekiyor bana göre. Bunun için de tatil şart. Çok şükür 19unda gideceğim. İyice bronzlaşıcam :)

Evet cok dogru,hafif bronz olmak avantaj bizim gibi sorunlu vücutlara sahip olanlarda tüy vs sorunu olunca

Oooh sefan olsun canim,benim icinde dinlen ve bronzla :)

tüyler alındıktan sonra 1 hafta sürmüyor rahatlığı çıkarken kaşınmaları batmaları sert sert çıkmaları, Hürrem yağı ağdadan sonra sürülünce hem geç çıkarıyormuş hem de yumuşak çıkıyomuş denicem fayda görürsem sizler de deneyin

Ağda ile alınsa bile bir haftanın sonunda çıkıyor çok kötü ya. Sen hürremi denersen yaz bana olur mu :)

bunun vakitle işle vs alakası yok, içinden gelmesi lazım. çocuklu kadınlar var maşallah makyajlı fönlü falan ne güzel. açıkçası ben bi rimel bile sürmemiş kadınları bakımsız görüyorum. yani bakımlı olmak makyaj değil tabi ama bence önemli. kadınız, kadınlığın en zevkli yanlarını kullanmak varken.. ev işlerini düzene koy, şöyle al çantanı bi alışveriş merkezine at kendini, yenilen biraz. yemek yapıyorsun diye oje sürmeme kısmını hiç anlamadım, eldiven falan takabilirsin..

Back
X