ATTRAENTE .!.:Kilolu olman elbise gibakımıengel değil ki
Çok güzel, triko kışlık elbiseler var, 75 kiloyum ama giyiyorum, hafif spor modeller altına botlar çok da şık oluyor
Zayıflama yolunda başarılar dilerim ama zayıflamak başka iş, bakımlı olmak başka iş
kilolu demek çirkin demek değil ki... Benim de kilo fazlalarım var fakat hiç de çirkin görünmüyorum ve kendime bakıyorum. Bu sadece kıyafgözüyl değil duruşumdateşekkür ederim belli ediyorum. Ben ne şişmanlar gördüm öyle bir giyiniyorlar ki... İlk bakışta zayıf sanıyorum fakat iyice incelediğimde bi bakıyorum göründüğünden daha şişman. Ayrıca sırf kiloluyuz diye kötü kötü giyinip dolaşırsak ohoo olduğumuz daha beter oluruz bedenen de ruhen de. Kilonu göstermeyecek şekilde çok da güzel giyin benim güzel ablam şık ve bakımlı olmak herkesin hakkıdırBenim bildiğim üst bol alt dar şeyler ve siyah kıyafetler ince gösterir.
Simdi okudum alıntınızı popo ve basenmis problem. Ben direk fotografla devam edeyim o zaman.
Bakın ilk attıgım iki resim 40-42 beden arası ama kadınlar 38 hatta 36 beden gibi görünüyolar.
Son attıgım fotodaki gibi hırkalar ve altına 5 santim topuklu kısa bot sizi 2 bedene kadar daha ince gösterir.
Asla daracık pantolonlar giyinmeyin hele de düşük bel aslaa alt kismi kalın bayanları daha kilolu gösteriyor.çok deseenli kiyafetlerde sizi kilolu gözterir tek renk giysiler seçin..
55 olmak istersin. yaşında genç. yaparsın.
neden kilo aldın. ilaç mı? bunalıma mı girdin? noldu. o nedenide düşün. eski haline donmemek için
kilonu bilmiyorum ama kıyafet alırken en azından birkaç kıyafetini geniş alma üstüne olanlardan al verdikçe bollaşır moralin düzelir
saçına başına özenli ol daha yaşın kaç ki kendini salma.sanırım doktora da gidiyorsun beslenme alışkanlığın daha iyi oldukça moralin yerine gelcektir.bi ara bende çok kilo almıştım abur cubur yemekten.
Son önerim de netten Queen Latifah ın fotograflarına bakın gördügüm en tarz kadınlardan biri hebedenime uygun kiyna rağmen.
benim için bakım temiz olmak,güzel kokmak ve bıyıklarımı yeni almış olmam :)
çok uzun ve düz fönlü saçlar kullanmam seni oldugundan biraz daha ince gösterir..ayrıca bol dokum bluzler altına tayt tarzı giyebilirsin..
ne cok klasık ne de cok spor gıyınme