bakimli olmak istiyorum ama sismanim :(

Ikisini bir tutmam yanlis oldugunuu anlad zayflayana kadarda kendime yakisan bakimi yapicam elbisede uyan model alicam :) tsekkur ederim :)

Evet haklisiniz bende kilo aldim die aynalari unuttum suan hata olduğunu anladim simdi bedenime gore alicam uyan kiyafetler sacimi basimi yapicam kendime guveneyim ki karisyada guzel gozukeyim cok haklsnz tesekur edrrim miral verndnz :) mutluyummm artikk

Gercekten hepsi cok guzel bunlar benim dolabimda olmali ve zayıf duuruyorlar cidden :) kendime getrdnz beni

Asla daracık pantolonlar giyinmeyin hele de düşük bel aslaa alt kismi kalın bayanları daha kilolu gösteriyor.çok deseenli kiyafetlerde sizi kilolu gözterir tek renk giysiler seçin..

Daracik pantolonlar var dolapta kotu duruo zaten giymiyorum moralimi bozuyor o pantolonlar haklsnz

55 olmak istersin. yaşında genç. yaparsın.

neden kilo aldın. ilaç mı? bunalıma mı girdin? noldu. o nedenide düşün. eski haline donmemek için

55 olmak hayalim
ama ilk hhedef 70
sonra 65 sonra 55 birden cok uzun hedef koyunca gözüm korkuyor

Hep esortman giyiyorum ben pantolon sanki cok kotu oluyor saniyorum esortman giye giye rahatliktan aldim kilolari

Son önerim de netten Queen Latifah ın fotograflarına bakın gördügüm en tarz kadınlardan biri hebedenime uygun kiyna rağmen.

simdi baktim latifah sanirim bendende kilolu ama super gozukuyor bi tarzi var hakliymisizsin :) bende artik esorfmani cikariyorum cici cici bedenime uygun kiyafetler aliyorum :)

Iyiki varsınız kizlar cok moral oldu bana önerilerinizi can kulağıyla dinledim hayatima o sekil yon vericem cok tesekkur ederim :)

çok uzun ve düz fönlü saçlar kullanmam seni oldugundan biraz daha ince gösterir..ayrıca bol dokum bluzler altına tayt tarzı giyebilirsin..
ne cok klasık ne de cok spor gıyınme

çok uzun ve düz fönlü saçlar kullanmam seni oldugundan biraz daha ince gösterir..ayrıca bol dokum bluzler altına tayt tarzı giyebilirsin..
ne cok klasık ne de cok spor gıyınme

Kilo verene kadar bu onerilerinize uyucam cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…