bakimli olmak istiyorum ama sismanim :(

Kizlar kendime geldim rejime basladim spora basladim ama kilo verene kadarda bakımlı olmak istiyorum kilolu olup elbise giyeblrmiyim abes olsun istemiyorum ustume ne giyebilirim kilom fazla yinede guzel gorunebilirmiyim :KK43: ne yapablrm suannn kilolardan kurtuluna kadar nasil bakımlı olurummm :KK43:
Asla daracık pantolonlar giyinmeyin hele de düşük bel aslaa alt kismi kalın bayanları daha kilolu gösteriyor.çok deseenli kiyafetlerde sizi kilolu gözterir tek renk giysiler seçin..

55 olmak istersin. yaşında genç. yaparsın.

neden kilo aldın. ilaç mı? bunalıma mı girdin? noldu. o nedenide düşün. eski haline donmemek için

Kilo almamin nedeni buyuk sehirden kucik sehire tasindik sosyal aktivete hic olmadı evden cikmadim bianda 2 yilda yanlis beslenmeyle 55 kilodan 78 oldum :KK43:

kilonu bilmiyorum ama kıyafet alırken en azından birkaç kıyafetini geniş alma üstüne olanlardan al verdikçe bollaşır moralin düzelir
saçına başına özenli ol daha yaşın kaç ki kendini salma.sanırım doktora da gidiyorsun beslenme alışkanlığın daha iyi oldukça moralin yerine gelcektir.bi ara bende çok kilo almıştım abur cubur yemekten.

Kıyafet önerileriyle tekrar karsınızdayım:

Gerci üst bedeniniz mi daha kilolu alt bedeniniz mi bilmedigim icin bu kısım biraz zor.

1. 5 santim topuklular sizin durumunuz icin hayat kurtarır. Bacagınızın ince kısmını uzun gösterir, poponuz daha sıkı görünür.

2. Tunikler, tarz hırkalar, uzun ve bol jean gömlekler(hos bi gögüs dekoltesiyle aksi halde kötü duruyo): Bu ücü dolabınızda bol bol bulunsun. Hem basen ve popo bölgesinde sorun varsa oraları kapatır hem de üst bedende göbek-simit sorunu varsa onları saklar.

Eğer alt bedeniniz daha kiloluysa kısa ceketler, gömlekler vb. tercih etmeyin. Sonra Merhabaaa Ben Basen diye bagırıyo o bacaklar.

3.Mont trençkot vb. alırken de çok uzun olmayan ama kalçanızın altında biten modellerden alın. Sişme montlardan kaçarak uzaklaşın.

4.. Elbise giymek istediginizi söylemissiniz. Bacaklarınız çok kalım degilse kış aylarında giyin bence de.

Elbiseye uyuyorsa altına düz, desensiz opak corap giyin. Hatta bazı markaların var popo kaldırıp bacaklara form kazandıran corapları onlardan tercih edin.

Eger popo ve basen bölgenizde fazlalık varsa üstten oturup etek kısmına dogru genisleyen çan formlu etekler kullanın. Üst kısmınız daha kilolu ise üstten bol etek kısmı kalem etek formunda olan elbiseler giyin.

Yan kısımları siyah orta kısımları renkli elbiseler de kesinlikle listenizde olsun.

Bakın mesela sarı ceketli olan yanlış, omzunda trenckotu olan dogru bi kombin.

Kenarları siyah elbise olarak da bi resim göneriyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-18-20-13-06.png
    Screenshot_2014-12-18-20-13-06.png
    540,6 KB · Görüntüleme: 161
  • Screenshot_2014-12-18-20-16-20.png
    Screenshot_2014-12-18-20-16-20.png
    565,5 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2014-12-18-20-21-08.png
    Screenshot_2014-12-18-20-21-08.png
    395,7 KB · Görüntüleme: 95
Selam bence önce içiniz huzurlu olsun mutlu olun çünkü insanın ruh halinin yüzüne, hayatına yansıdığını düşünürüm.vücuduma göre basenlerim geniş ispanyol paça kot önerebilirim popoyu ne kadar çok kapatırsanız popo o kadar büyük görünür.Bunu için gömlek yahut bluz popo ortasında olmalı ve üzerine ceket altına bol paça pantolun ve topuklu ayakkabı.Topuklu ayakkabı ince topuk değil orta topuk olmalı.Bunları bir programda izlemiştim.Ben de aynı şeyleri uyguluyorum.Bir de temizliğe önem verince bu iş tamamdır.Bana da ilham getirdiniz valla.

kilolu demek çirkin demek değil ki... Benim de kilo fazlalarım var fakat hiç de çirkin görünmüyorum ve kendime bakıyorum. Bu sadece kıyafetlerden değil duruşumdan da belli ediyorum. Ben ne şişmanlar gördüm öyle bir giyiniyorlar ki... İlk bakışta zayıf sanıyorum fakat iyice incelediğimde bi bakıyorum göründüğünden daha şişman. Ayrıca sırf kiloluyuz diye kötü kötü giyinip dolaşırsak ohoo olduğumuz daha beter oluruz bedenen de ruhen de. Kilonu göstermeyecek şekilde çok da güzel giyin benim güzel ablam şık ve bakımlı olmak herkesin hakkıdır :KK28::KK8: Benim bildiğim üst bol alt dar şeyler ve siyah kıyafetler ince gösterir.

kiloluların yüzü güzel olur.giyim konusunda elbise falan tercih etmeyin bence.düz kesim şifon gibi gömlekler koyu renk pantolonlar giyin.bakımlı görünmek için makyaj yapın.saçlarınızı boyatın.ışıltılı bakımlı fönlü saçlar güzel bi makyajla yüzünüzü ortaya çıkarın birde güzel çantalar aksesuarlar seçin kendinize tamam.
Çok seksi bir profil fotonuz var hep aklımda bu güne kısmetmiş :KK16:

Simdi okudum alıntınızı popo ve basenmis problem. Ben direk fotografla devam edeyim o zaman.
Bakın ilk attıgım iki resim 40-42 beden arası ama kadınlar 38 hatta 36 beden gibi görünüyolar.
Son attıgım fotodaki gibi hırkalar ve altına 5 santim topuklu kısa bot sizi 2 bedene kadar daha ince gösterir.

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-18-20-29-05.png
    Screenshot_2014-12-18-20-29-05.png
    401,2 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_2014-12-18-20-36-53.png
    Screenshot_2014-12-18-20-36-53.png
    479,1 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2014-12-18-20-46-42.png
    Screenshot_2014-12-18-20-46-42.png
    358 KB · Görüntüleme: 140
Son önerim de netten Queen Latifah ın fotograflarına bakın gördügüm en tarz kadınlardan biri hem de o kilosuna rağmen. :KK37:

Kizlar kendime geldim rejime basladim spora basladim ama kilo verene kadarda bakımlı olmak istiyorum kilolu olup elbise giyeblrmiyim abes olsun istemiyorum ustume ne giyebilirim kilom fazla yinede guzel gorunebilirmiyim :KK43: ne yapablrm suannn kilolardan kurtuluna kadar nasil bakımlı olurummm :KK43:

Kilolu olman elbise giymene engel değil ki
Çok güzel, triko kışlık elbiseler var, 75 kiloyum ama giyiyorum, hafif spor modeller altına botlar çok da şık oluyor
Zayıflama yolunda başarılar dilerim ama zayıflamak başka iş, bakımlı olmak başka iş:KK5:

Cok tesekur ederim annenizi tebrik ederim ellerinden operim

bende kendimi saldim dedimki ilk basta kendime baklamaliyim kilo aldikca aldim 55 ken 78 oldum bianda :KK43: ama aklim basima geldi 2 yildir makyaj yapmiyorim sacimi yapmıyorum daha 24 yasndaym neden bole yaptim kendime dedim bende bakim yaparsam daha erken zayflarm die düşündüm

tunik alyiim bende ozmn :) guzel görünmek istiyorum hersey zayflik degil dimi
Tabiki değil bende suan 70 oldum hamilelikten dolayi 160 benimde boyum ama hiç kendimi salmamaya çalışıyorum bi iki gün takıldım garip geldi ama şimdi alıştım hem o kadar fazla da degilmissin birazcık fazlan var sadece annemi görsen 165 boy 90 kiloyu gecti yine bırakmadı kendini. Sen sıkı bi programla 1 2 aya verirsin merak etme. Ama sakın bakımını ihmal etme insan kendisine saygı duymali herseyden önce kendin için bakimlarini yap hhiçbişey yapamasan bile o gün bi krem sur bi tonik falan yap cildine. Günde yarım saat kendine ayir mutlaka

kilonu bilmiyorum ama kıyafet alırken en azından birkaç kıyafetini geniş alma üstüne olanlardan al verdikçe bollaşır moralin düzelir
saçına başına özenli ol daha yaşın kaç ki kendini salma.sanırım doktora da gidiyorsun beslenme alışkanlığın daha iyi oldukça moralin yerine gelcektir.bi ara bende çok kilo almıştım abur cubur yemekten.

Canim kilom 78 boyum 160 yasim 24

bende bianda aldim cips kola cok yedim :KK43: fasfood yedim ama.artik diyestyene gidiyorum aklm basima geldi :) saclarimo boyadım şimdi :)

Tabiki değil bende suan 70 oldum hamilelikten dolayi 160 benimde boyum ama hiç kendimi salmamaya çalışıyorum bi iki gün takıldım garip geldi ama şimdi alıştım hem o kadar fazla da degilmissin birazcık fazlan var sadece annemi görsen 165 boy 90 kiloyu gecti yine bırakmadı kendini. Sen sıkı bi programla 1 2 aya verirsin merak etme. Ama sakın bakımını ihmal etme insan kendisine saygı duymali herseyden önce kendin için bakimlarini yap hhiçbişey yapamasan bile o gün bi krem sur bi tonik falan yap cildine. Günde yarım saat kendine ayir mutlaka

Moral verdiniz cok tesekkurler :) evet ilk bahara kadar kendime gelirim tabi azmle birlikte :)

Buarada bebeginizi ALLAH bagislasin canim

krem aldim bolca parfum aldim ruj aldim sanriim eski benn olmaya kalbm karar verdi :) lafta deil gibo normalde hep laftan soyluyordum ama simdi isleme gectim sizlerin onelrinizi dinlicem :)

Kıyafet önerileriyle tekrar karsınızdayım:

Gerci üst bedeniniz mi daha kilolu alt bedeniniz mi bilmedigim icin bu kısım biraz zor.

1. 5 santim topuklular sizin durumunuz icin hayat kurtarır. Bacagınızın ince kısmını uzun gösterir, poponuz daha sıkı görünür.

2. Tunikler, tarz hırkalar, uzun ve bol jean gömlekler(hos bi gögüs dekoltesiyle aksi halde kötü duruyo): Bu ücü dolabınızda bol bol bulunsun. Hem basen ve popo bölgesinde sorun varsa oraları kapatır hem de üst bedende göbek-simit sorunu varsa onları saklar.

Eğer alt bedeniniz daha kiloluysa kısa ceketler, gömlekler vb. tercih etmeyin. Sonra Merhabaaa Ben Basen diye bagırıyo o bacaklar.

3.Mont trençkot vb. alırken de çok uzun olmayan ama kalçanızın altında biten modellerden alın. Sişme montlardan kaçarak uzaklaşın.

4.. Elbise giymek istediginizi söylemissiniz. Bacaklarınız çok kalım degilse kış aylarında giyin bence de.

Elbiseye uyuyorsa altına düz, desensiz opak corap giyin. Hatta bazı markaların var popo kaldırıp bacaklara form kazandıran corapları onlardan tercih edin.

Eger popo ve basen bölgenizde fazlalık varsa üstten oturup etek kısmına dogru genisleyen çan formlu etekler kullanın. Üst kısmınız daha kilolu ise üstten bol etek kısmı kalem etek formunda olan elbiseler giyin.

Yan kısımları siyah orta kısımları renkli elbiseler de kesinlikle listenizde olsun.

Bakın mesela sarı ceketli olan yanlış, omzunda trenckotu olan dogru bi kombin.

Kenarları siyah elbise olarak da bi resim göneriyorum.

Tek kelimeyle uzmansiniz gercekten derdime ilaç oldunuz ellerinize saglik yazmissiniz cok tesekur ederim önerilerinizi kulagima kupe yaptim hepsini uygulucam simdiden tuniklere bakiyorum netten uzun hirkalara bakiyorum :)

Selam bence önce içiniz huzurlu olsun mutlu olun çünkü insanın ruh halinin yüzüne, hayatına yansıdığını düşünürüm.vücuduma göre basenlerim geniş ispanyol paça kot önerebilirim popoyu ne kadar çok kapatırsanız popo o kadar büyük görünür.Bunu için gömlek yahut bluz popo ortasında olmalı ve üzerine ceket altına bol paça pantolun ve topuklu ayakkabı.Topuklu ayakkabı ince topuk değil orta topuk olmalı.Bunları bir programda izlemiştim.Ben de aynı şeyleri uyguluyorum.Bir de temizliğe önem verince bu iş tamamdır.Bana da ilham getirdiniz valla.

Ispanyol paca pantolon alicam ilk isim boru paca var ama onlar basenli gosteriyor haklisnz ilham olduguna sevndm sizde bana ilham oldunuz tesekkur ederim :)

X