Sisman kadinlar guzel oluyor bence , ronesans tablolarinda da kadinlar hep saglikli ve sisman bence sorun değişen guzellik algisi , simdi bu zamanda zayiflik moda oldu, ve tek tiplesme, estetik vs
Sisman kadinlar guzel oluyor bence , ronesans tablolarinda da kadinlar hep saglikli ve sisman bence sorun değişen guzellik algisi , simdi bu zamanda zayiflik moda oldu, ve tek tiplesme, estetik vs
Aynen boyle dusunuyorum, osmanlida da kadinlarin ince dudakli olani makbulmus ya ben en cok o donemde guzeldim mesela
Sen suslen puslen bak o ozguven nasi kendineSanirim kendimr guvenim gitti ikk basta onu getirmek istiyorum
Adele kilosu var ama güzel kadın. dert etme verirsin. aynaya bakmakla başka. enine giyme dik çizgiler kullan. yada rengarenk değilde tek renkler. çok yapışık kıyafetlerde giyme.. tunikler hoş...
Sen suslen puslen bak o ozguven nasi kendineliyo, hem cok ta sisman sayilmazsin balik etlinin biraz ustusun azimle hersey basarilir yolun acik agzin kapali olsun
Et et boyle devam et azmin sonu iyi olacakAMiN :) cok tesekkur ederim iste böyle devam etseydim daha alirdim eminim ama en azndan aklim.basima geldi :) suslencem hani cirkin olurum die endseleniyorum ama ilk basta kendime guvenmem lazim
Sanirim en guzeli koyu renkli tunikler tesekur ederim 60 olsam daha ne isterim
İnsan istedikten sonra neyi başaramıyor i.
Diyetisyene gidin en önemlisi. Bilinçli diyet yapmanızı öneririm.[/QUOT]
diyetsyene gittim canim
bence elbise giyebilirsiniz ama cok renk karistirmayin tek bir renkle devam edip hatlari bolmeyin,butunluk saglar.ustunuz coksa iri desenli genis yakali ustler giymeyin v yaka daha iyi gosterir,ayakkabi seciminde topuklu degil ama oldukca az topuklu biraz daha uzun gosterecegi icin iyi olur,babetten de kacinin bacaklari daha kisa gosteriyor.
Bakımlı olmanın ilk şartı zayıf olmak değildir ilk önce bunu anlayın..temiz olun mesela her gün duş alın saćlarınızı şekillendirin..hazırlanmaya eskisinden fazla zaman ayırın. Hafif makyaj yapın vücüt tüylerinizi zamanında alın sać kiriklarınizj aldirin ayda bir.evde bulunan malzamelerle bile cilt bakımi yapabilirsiniz bal,yoğurt liman vs vs..ellerin temizliģi tırnakların bakimi da önemli bir de tabii giyim her zaman özenli olun.Kizlar kendime geldim rejime basladim spora basladim ama kilo verene kadarda bakımlı olmak istiyorum kilolu olup elbise giyeblrmiyim abes olsun istemiyorum ustume ne giyebilirim kilom fazla yinede guzel gorunebilirmiyimne yapablrm suannn kilolardan kurtuluna kadar nasil bakımlı olurummm
rönesans tablolarındaki kadınlar şişman değil, balık etli dolgun, hafif göbeği olan kadınlardır. şişmanlık hastalıktır. konu sahibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz, ideal kilona ulaşmanı diliyorum.