Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo kolay gelsin canım bayağı yoğun bir gün desene :)Bugün tüy operasyonu var
Yüzümde sivilceler çıkmaya başlamış iki gündür yüzümü temizlemek adına peeling ve limon falan sürüyorum ters tepti galiba
Yarın okul var kıyafet falan ayarlaması da yapmam gerek ilk gün sonuçta ve tırnaklar
Canım oriflame da topuk kremi var anında etki ediyo bide ayağa nemi hapseden gece çorabı var.. ben sipariş vericem bu ay benimde topuklarım sert. Ponza taşını kullanıyorum bende oda iyi geldi bu hafta içi bi gün ayaklarımı yarım saat sıcak suda bekletip o şekilde yapcamKil maskemi yaptım e vitaminimi sürdüm bakım yapmak çok iyi geldi ya kil maskesinden bayağı arttı akşam içine yağ karışımımdan döküp saçıma sürücem inş :)
Kızlar topuklarımda çok fena resmen yarılmışlar anında etki eden bi yönteminiz var mı?
Sıhhatler olsun canımm
O problem bende de var ne yapacağımı bilemiyorum ayaklarımın altındaki deri sertleşti pütür pütür oldu özellikle bu yeni eve geldikten sonra bu hale geldi.
Neyse öğrendiğimiz iyi oldu başka bişey buluruzRica ederim canım senin mesajını görünce hemen baktım ben ona işe yarayan bir şeyse alayım diye düşünüyordum
Bugün kil maskesi yapcam.saçımı boyucam.ve sakal bıyık işine gircem.yüzdeki tüylere çözüm bulan yazsın
Bakım aşığı olarak işte geldim burdayım
Hayırlı olsun topiğimiz
İnşallah ikimiz de kurtuluruz canım
Forumda bi yerlerde okudum kahve telvesini kahvemi içtikten sonra içine birkaç damla zeytinyağı ve limon suyu ekleyip telvesi ile ellerime ve ayaklarıma masaj yaptım bakalım nasıl olacak
İyi akşamlar kızlar
***Sabah sıkılaştırıcımı sürdüm şimdi tekrar sürücem önce atkılı kesesi yapmayı düşünüyorum inş erinmezsem :/
***Spor olarak bolca adım attım avmde
***Kil maskesi yaptım ve e vitaminiyle nemlendirdim yüzümü
Bence ilk gün için hiç fena değil
Hepimiz gün sonunda yaptıklarımızı topluca yazarsak daha güzel değerlendirir fikir veririz diye düşünüyorum hepinizie iyi geceler
Bugün tüy operasyonu var
Yüzümde sivilceler çıkmaya başlamış iki gündür yüzümü temizlemek adına peeling ve limon falan sürüyorum ters tepti galiba
Yarın okul var kıyafet falan ayarlaması da yapmam gerek ilk gün sonuçta ve tırnaklar
Tesettürlü olmanın asıl manası benim bildiğim kendine baktırmamak erkeklere güzel görünmemektir. Eş hariç tabii. Ben dışarda makyaj yapıyorum o ayrı mesele.. en doğrusunu yapabilmek isterim bir gün elbette.. ama makyaj yapmayan tesettürlü kadıba paçoz denmez. Tesettürün amacı gizlenmek olduğu için zaten makyajı dışarda yapmamak en doğru olanı aslında. Kara çarşafın altında oje sürüp ruj sürüp dışarı çıkmak yanlış ve tesettürü lekeleyen bi davranış bence. Benim bildiğim öyle.
Ama tabikide ev içinde ve uygun ortamlarda bakınlı olmak en güzeli bizimde burda amacımız bu zaten.
Ama burda tesettürlü kadın dışarı çıkarken makyaj yapmalı paçoz olmamalı diyemeyiz bence. Bu tercih meselesi. Kimisi yapar yapmak istemeyen yapmaz.
İyi günler.
Zaten makyajlı olmak ve bakımlı olmak arasında çok büyük fark var Burası da bakımlı olma topiği zaten :)
Dikkat edersen ben zaten makyaj erkeği çekiyor diye hiçbir şey yazmadım bunu yazan sensin makyajlı olmak ya da olmamak bu kişinin tercih meselesidir işin dini boyutuna girmiyorum boş yere güzelim topigimiz kapanmasın diye :) fakat bakımlı olmak bambaşka birşey, bir insan makyaj yapmıyor diye bakımsız ya da paçoz değildir sürme konusunda da eksiğin var sürme çekmek sünnet ama onu da uygun yerlerde yapmak lazım ama dediğim gibi burası bu tarz şeylerin konuşulacağı bir ortam değil biz kendi bakım anlayışımızı ve yapmak istediklerimizi yazıyoruz ve bu herkese göre değişir boşuna birbirimizi yargılamayalım insanların tercihi ne olursa olsun saygı duyalım, bence bu zihniyet yanlış şu zihniyet yanlış diyerek kutuplaşmaya gitmeyelim sevgilerEvet makyajla bakım aynı şey değil. Kapalı da olsa kadın cildine uzun vadede bakmalı mis gibi kokmalı cildi parlamalı. E şimdi erkekleri çekiyo diye onu yapma bunu yapma erkekleri herşey çekiyo erkekler yüzünden herşey yasak mı olacak. Bence yanlış zihniyet erkek çeker diye kadının kendini güzelleştirme hakkından mahrum bir hayat yaşaması. Sürme denen bişey var ayıp değil günah değil o da kadının gözlerini güzelleştiriyo günah olsa o da günah olurdu. Yok öyle bişey bizim Türkler tutturmuş kadın kapalıysa makyaj yapmayacak diye. Araplar hemfikir değil
Hem makyajın erkeği çekmesine gelince erkeği bakışlar da çekiyo sürme de çekiyo parfüm zaten hepsinden çok çekiyo hatta onu da geçtim türban bile erkeği çekiyormuş. E ne yapıcaz o zaman hiçbişey yapmadan mı yaşıycaz
e vitamini iyi geliyormuş bende kapsülleri var yüzümü nemlendirmek için kullanıyorum üzerinde yazıyorduBen yaşlanmaktan korkar oldum sizde de varmı? Kırışmamak için napsak
Öyle bilenler yanlış biliyor demek kiTesettürün anlamı o değilmiş işte Arap kadınları bizim gibi düşünmüyo. Sadece saçları ve vücudun ayıp yerlerini kapatmakmış. Ayrıca bakım genel olarak yapılan bişeydir yani gündüz bakımsız gece bakımlı olmak diye birşey yok bakım ürünlerini sürekli kullanmazsanız işe yaramıyolarki. Örneğin nemlendirici günün 12 saatinde sürme sadece 12 saatinde sür ya da dudakların günün 12 saati kuru kalsın akşamları sadece ruj sür dudakların çatlasın yani resmen Allah sevdiği kuluna önce eşeğinin kaybettirir sonra tekrar buldururmuş misali )))))) hem kadın kendini gündüz bakımsız bırakıp cildini dudaklarını kurutacak mahvedecek akşama da o zararı telafi mi edecek. Bir kadın ya bakımlıdır ya bakımsızdır bakım ürünleri düzenli kullanılmazlarsa fayda göstermiyolar.
Bakımsız ve nemsiz bırakılmış bir cilt daha erken çatlar ve kırışır. Ne yani gençken kendimi dışardaki erkeklerden saklayacağım diye erken yaşlanıp çöküp de ileriki yaşlarda kocamızın cinsel isteğini arzusunu mu kaçıracağız? Bu mu ideal müslüman olmak? İşte Arap kadınları bu zihniyetle bizden 1-0 öne geçiyolar. Bakımın uzun vadede işe yaradığının farkındalar.
Çarşafın altına makyaj yapmanın yanlış olduğunu söyleyen sizsiniz e peki dünyada yaşayan milyonlarca Arap? Onlar dini bilmiyolar mı? Ben namaz kılan kapalı kızlar tanıyorum burda dışarı çıkarken yine bakımlılar bi bizim kapalı kızlarımız tutturmuş makyaj günahtır diye. Sadece Türkiyede böyle düşünülüyo.
Ayrıca psikoloji okuyan bilir erkek kadının toplumsal hayatta kendini dışarı gösteriş biçimiyle algılar. . Erkeğin bilinç altında imaj oluşturmak denen bir şey vardır. Bir kadın kapalıysa ve bakımsız kendine bakmayan bir kadınsa erkeğin kafasında o imaj artık oluşmuştur. Şimdi bütün gün dışarda kapalı bakımsız makyajsız gezen bir kadın gece sırf kocasının önünde makyaj yaptığında bazılarında yapmacık duruyo. Erkek onu doğallık olarak görmüyo.
Dikkat edersen ben zaten makyaj erkeği çekiyor diye hiçbir şey yazmadım bunu yazan sensin makyajlı olmak ya da olmamak bu kişinin tercih meselesidir işin dini boyutuna girmiyorum boş yere güzelim topigimiz kapanmasın diye :) fakat bakımlı olmak bambaşka birşey, bir insan makyaj yapmıyor diye bakımsız ya da paçoz değildir sürme konusunda da eksiğin var sürme çekmek sünnet ama onu da uygun yerlerde yapmak lazım ama dediğim gibi burası bu tarz şeylerin konuşulacağı bir ortam değil biz kendi bakım anlayışımızı ve yapmak istediklerimizi yazıyoruz ve bu herkese göre değişir boşuna birbirimizi yargılamayalım insanların tercihi ne olursa olsun saygı duyalım, bence bu zihniyet yanlış şu zihniyet yanlış diyerek kutuplaşmaya gitmeyelim sevgiler
Oh ne güzel olmuştur cildin mis gibi :) bende saç bakımı yaptım kil evigen bepanthen ve bemiks ampüllerle, tüylerimi tüy dökücüyle hallettim sıkılaştırıcımı sürdüm dişimi fırçaladım :)Bugün sabah cildimi dove sabunla yıkadım.
Kaşlarımı doldurdum.
Dışarı çıkarken hafif makyajımı yaptım.
Duş aldım duş alırken cildime kahve telvesiyle masaj yaptım yumuşacık oldu
Biraz önce de garnierle cildimi temizledim. Gülsuyunu yüzüme tonikledim. Ellerimi kremledim dudaklarımı kremledim yattım
Günde 2 kez de dişlerimi fırçalıyorum tabii ki
Oo süper bemiks ampüllerle bende yapıyordum saçıma bişeyler önceden :)Oh ne güzel olmuştur cildin mis gibi :) bende saç bakımı yaptım kil evigen bepanthen ve bemiks ampüllerle, tüylerimi tüy dökücüyle hallettim sıkılaştırıcımı sürdüm dişimi fırçaladım :)
Hoşgeldin canımBakımlı olmayı çok istiyorum ama banyo yapmak bile zor geliyor saçlarım Kıvırcık
Malesef depresyon ama sacim kısa ve düz olsa zor gelmez gibi geliyor siz depresyon dan nasıl kurtuldunuzOo süper bemiks ampüllerle bende yapıyordum saçıma bişeyler önceden :)
Sende baya birşey biliyormuşsun kız :)
Tüyler mühim hepimiz herşeyden önce tüysüz ve bıyıksız olmalıyız
Hoşgeldin canım
Neden banyo yapmak zor geliyo ki saçlarından dolayı mı sadece yoksa başka bi sebebimi var.
Mesela ben depresyona girdiğimde içimden hiç bişey yapmak gelmiyodu yıkanmak bile zor geliyodu
Seninde bi sorunun mu var ?
Biz kadınların bakımsız olmasındaki en büyük sebep belki de mutsuzluk , hayata hevesin olmaması falan zaten..Malesef depresyon ama sacim kısa ve düz olsa zor gelmez gibi geliyor siz depresyon dan nasıl kurtuldunuz