Bakımlı Olma Topiği :)

Günaydın kızlar bugün bakımlarıma başliyim bende :KK70:
Yapılacaklar
Sıkılaştırı krem sabah akşam sürülecek
Spor yapılacak
Bide arkadaşın dediği el peelingini uygulamayı düşünüyorum
Yüzüme kil maskesi yapsam mı kızlar ? Cildim çok kuru ama bu yağlı bir kil demişti geçen bir kere hazır maskesini yapmıştım o iyi gelmişti bugün de toprak olanından yapayım diyorum

Eeose kaş kirpik serumu vardı reklamlarda çıkıyodu öyle bişey mi alsak acaba??
Şimdi baktım da pek etkili bir ürüne benzemiyor ve fiyatı da çok pahalı geldi bana etkisi şaibeli bir ürün için. Şikayetvar'da bir sürü şikayet girilmiş ürün üle ilgili yetkili firma da kopyala yapıştır cevapla savmış başından hep. İşe yarayacağına inanamadım :KK43:
Yaa mayonezin kokusunu kafamdan çıkaramadım ben. Koku gitsin diye 5 kere şampuan yaptım keçe gibi oldu saçım :kusmuk:
Hadi ya üzüldüm o zaman :KK43: bende pek sıkıntı çıkmamıştı :KK43:

Yapılacaklar
Spor yapılacak
Yüzüme kil maskesi yapsam mı kızlar ? Cildim çok kuru ama bu yağlı bir kil demişti geçen bir kere hazır maskesini yapmıştım o iyi gelmişti bugün de toprak olanından yapayım diyorum
maskeden sonra güzelde kremleyip nemlendirebilirsin cildini canım :KK54:

Zaten makyajlı olmak ve bakımlı olmak arasında çok büyük fark var :KK66: Burası da bakımlı olma topiği zaten :)

Aynen öyle canım makyaj tercih meselesi :KK66:

Yapılacaklar
Spor yapılacak

Çok güzel tatlım dene bence sonra hangisi daha iyi geliyorsa onu yaparsın :KK66:

Şimdi baktım da pek etkili bir ürüne benzemiyor ve fiyatı da çok pahalı geldi bana etkisi şaibeli bir ürün için. Şikayetvar'da bir sürü şikayet girilmiş ürün üle ilgili yetkili firma da kopyala yapıştır cevapla savmış başından hep. İşe yarayacağına inanamadım :KK43:

Aa öyle mi hiç bir bilgim yoktu tatlım araştırdığın iyi olmuş bilgi için teşekkür :KK200:

Zaten makyajlı olmak ve bakımlı olmak arasında çok büyük fark var :KK66: Burası da bakımlı olma topiği zaten :)

Yapılacaklar
Spor yapılacak

Çok güzel tatlım dene bence sonra hangisi daha iyi geliyorsa onu yaparsın :KK66:

Aa öyle mi hiç bir bilgim yoktu tatlım araştırdığın iyi olmuş bilgi için teşekkür :KK200:

Tamam canım öyle yapayım bende e vitamini kapsülleri var maskeden sonra ondan süreyim bayağı iyi nemlendiriyor

Tamam canım maskemin hazır olması bekliyorum sonucunu yazarım :)

Kil maskemi yaptım e vitaminimi sürdüm bakım yapmak çok iyi geldi ya :KK70: kil maskesinden bayağı arttı akşam içine yağ karışımımdan döküp saçıma sürücem inş :)
Kızlar topuklarımda çok fena resmen yarılmışlar anında etki eden bi yönteminiz var mı?

Kil maskemi yaptım e vitaminimi sürdüm bakım yapmak çok iyi geldi ya :KK70:
Kızlar topuklarımda çok fena resmen yarılmışlar anında etki eden bi yönteminiz var mı?
Sıhhatler olsun canımm:KK68:
O problem bende de var ne yapacağımı bilemiyorum ayaklarımın altındaki deri sertleşti pütür pütür oldu:KK43: özellikle bu yeni eve geldikten sonra bu hale geldi.

Sıhhatler olsun canımm:KK68:
O problem bende de var ne yapacağımı bilemiyorum ayaklarımın altındaki deri sertleşti pütür pütür oldu:KK43: özellikle bu yeni eve geldikten sonra bu hale geldi.
Fazla suyla münasebet ve çıplak yere basmak daha da tetikliyor galiba :/ yaz olunca da susuz durmak mümkün değil terlik çorap huyumda hiç yoktur zaten :KK43: düzenli kremleyelim bide ponza taşı iyiymiş en azından bir nebze düzelir inş :KK43: üzerine bastıkça ağrıyor bakımdan ziyade sağlık sorunu olmaya başladı

Rica ederim canım senin mesajını görünce hemen baktım ben ona işe yarayan bir şeyse alayım diye düşünüyordum :KK43:

Fazla suyla münasebet ve çıplak yere basmak daha da tetikliyor galiba :/ yaz olunca da susuz durmak mümkün değil terlik çorap huyumda hiç yoktur zaten :KK43: düzenli kremleyelim bide ponza taşı iyiymiş en azından bir nebze düzelir inş :KK43: üzerine bastıkça ağrıyor bakımdan ziyade sağlık sorunu olmaya başladı
Evde çorap giymeyi sevmiyorum ben yeni taşındığımız için panduflarım terliklerim de daha diğer evdeydi o arada oluverdi her şey. Bir de buralarda evlerin tabanı hep fayans halıların kapatamadığı yerlerde hep fayansa bastımo_O basmaya da devam ediyorum :rolleyes:

Evde çorap giymeyi sevmiyorum ben yeni taşındığımız için panduflarım terliklerim de daha diğer evdeydi o arada oluverdi her şey. Bir de buralarda evlerin tabanı hep fayans halıların kapatamadığı yerlerde hep fayansa bastımo_O basmaya da devam ediyorum :rolleyes:
Aman dikkat et canım yeni başlamışsa düzelmesi kolay olur benim gibi iş yarılmaya kadar giderse fena :KK43:

Aman dikkat et canım yeni başlamışsa düzelmesi kolay olur benim gibi iş yarılmaya kadar giderse fena :KK43:
İnşallah ikimiz de kurtuluruz canım:KK19:
Forumda bi yerlerde okudum kahve telvesini kahvemi içtikten sonra içine birkaç damla zeytinyağı ve limon suyu ekleyip telvesi ile ellerime ve ayaklarıma masaj yaptım bakalım nasıl olacak :KK55:

Sivilceler enteresan ergenlik döneminde bi tane sivilcem çıktığını hatırlamam son bir iki yıldır başıma geliyor sivilce. Bir keresinde kiste çevirmişti hastanede neşter ile içini boşaltmıştı doktor :KK43: o zamandan beri korkarım bu şeylerden. 1 ay ağır bi ilaç kullanmam gerekmişti, birkaç tane de bu ilacın yan etkileriyle başa çıkmak için merhem ve hap kullandım. Bugünlerde pek çıkmıyor ama şükürler olsun ki vücut gözümden atmaya çalışıyor iltihabını onu da yapamıyor yine neştere başvuruyorlar :KK43:
Mayonezi denemeni tavsiye ederim ben memnun kalmıştım ama yıkarken suyun ılık olmasına dikkat etmek gerekiyor sıcak suda daha zor temizleniyor mayonez saçtan. İçindeki yumurtalardan dolayı.
Sivilceler için bir arkadaş merhem kullanmıştı, hemşireydi kendisi. Cildi soyarak yenileyen bir ilaç kullandı ama güneşe çıkmamak ve sadece sivilce üzerine kullanmak gerekiyormuş ve yanlış hatırlamıyorsam yanık kremi eşliğinde kullanmıştı. En son geçen hafta gördüğümüzde cildi tertemizdi.
Hmm anladım canım. Benim de aslında cildiyeye gitmem gerekiyor sanırım.Sinir oluyorum en son ergenligimden beri yıllardır yüzümde sivilce olmasın bu son bir kaç aydır neyin nesiyse sinir ediyor beni.Mayonezi mutlaka denemek istiyorum canım. Doğru sıcak suyla yıkanırsa yaglanir daha zor çıkar sactan. Faydası neydi peki?Hazırlanışı nasil ve saçta kalma süresi ne kadar?

İyi akşamlar kızlar
***Sabah sıkılaştırıcımı sürdüm şimdi tekrar sürücem önce atkılı kesesi yapmayı düşünüyorum inş erinmezsem :/
***Spor olarak bolca adım attım avmde:KK70:
***Kil maskesi yaptım ve e vitaminiyle nemlendirdim yüzümü

Bence ilk gün için hiç fena değil :KK66:

Hepimiz gün sonunda yaptıklarımızı topluca yazarsak daha güzel değerlendirir fikir veririz diye düşünüyorum hepinizie iyi geceler:KK200:

Hmm anladım canım. Benim de aslında cildiyeye gitmem gerekiyor sanırım.Sinir oluyorum en son ergenligimden beri yıllardır yüzümde sivilce olmasın bu son bir kaç aydır neyin nesiyse sinir ediyor beni.Mayonezi mutlaka denemek istiyorum canım. Doğru sıcak suyla yıkanırsa yaglanir daha zor çıkar sactan. Faydası neydi peki?Hazırlanışı nasil ve saçta kalma süresi ne kadar?
Evet cildiyeye gitmek en mantıklısı iz kalma olasılığı da var çünki çok fazla deneme yapmamak gerek diye düşünüyorum. Piyasadaki kozmetikvari ürünlerin de çoğu balon. Mayonezin içindekiler saça iyi gelip besliyordu sanırım yumuşaklık ve parlaklık veriyor. Ben iki kere yapmıştım (yaz tatiline girmeden önce evdeki maynoezi atmamak için :KK70: ) yumuşatmıştı benim saçlarımı. Kuaförün yanlış uygulaması yüzünden saçlarım yanmış mısır püskülü gibi olmuştu o zamanlar o yüzden de yumuşaklığı dikkatimi çekmiş olabilir. Bu forumda saç bakım bölümünde görmüştüm ben mayonez maskesini sanırım bulursam linkini atarım sana detayları için.

İyi akşamlar kızlar
***Sabah sıkılaştırıcımı sürdüm şimdi tekrar sürücem önce atkılı kesesi yapmayı düşünüyorum inş erinmezsem :/
***Spor olarak bolca adım attım avmde:KK70:
***Kil maskesi yaptım ve e vitaminiyle nemlendirdim yüzümü

Bence ilk gün için hiç fena değil :KK66:

Hepimiz gün sonunda yaptıklarımızı topluca yazarsak daha güzel değerlendirir fikir veririz diye düşünüyorum hepinizie iyi geceler:KK200:
Çok iyi yapmışsın canım aynen devam :)

Ben bugün neler yaptım?
Kahve telvesi ile el ve ayaklarıma masaj yaptım. İçine az zyetinyağı ve limon suyu damlatmıştım.

Ekstra başka bir şey yok :kahve:
Çok tembel ve obur bir gündü..

Ben bugün neler yaptım?
Kahve telvesi ile el ve ayaklarıma masaj yaptım. İçine az zyetinyağı ve limon suyu damlatmıştım.

Olsun canım yavaş yavaş yerleştiricez inş bugün 1 şey yarın 2 şey ekleriz :)

Evet cildiyeye gitmek en mantıklısı iz kalma olasılığı da var çünki çok fazla deneme yapmamak gerek diye düşünüyorum. Piyasadaki kozmetikvari ürünlerin de çoğu balon. Mayonezin içindekiler saça iyi gelip besliyordu sanırım yumuşaklık ve parlaklık veriyor. Ben iki kere yapmıştım (yaz tatiline girmeden önce evdeki maynoezi atmamak için :KK70: ) yumuşatmıştı benim saçlarımı. Kuaförün yanlış uygulaması yüzünden saçlarım yanmış mısır püskülü gibi olmuştu o zamanlar o yüzden de yumuşaklığı dikkatimi çekmiş olabilir. Bu forumda saç bakım bölümünde görmüştüm ben mayonez maskesini sanırım bulursam linkini atarım sana detayları için.

Ben bugün neler yaptım?

Tamam canım çok teşekkür ederim sağol. .:)))

X