Bakımlı Olma Topiği :)

Haftalık istemeyen tüylerden kurtulma , dışarı çıkarken saçını düzleştirme, mümkün olduğu kadar makyaj yapabilmeye gayret ediyorum :cool:
Bunlar bağımlılık değil sanırım genel ihtiyaçlar:-D

Haftalık istemeyen tüylerden kurtulma , dışarı çıkarken saçını düzleştirme, mümkün olduğu kadar makyaj yapabilmeye gayret ediyorum :cool:
Bunlar bağımlılık değil sanırım genel ihtiyaçlar:-D

hatalık nereni alıyon kız uzamaz ki :KK70: :KK70: :KK70: ağda yapıyorsan tabi
yoksa alınırmı tereddüt ettim bak

bakım mı oda ne. :KK53:
kahve içersem onun telvesını yüzüme surerım.
ayda yılda bır maske.
aklıma gelırse yüz yıkama köpüğü o kadar.
bıyıkda çıktıkça :KK53:
kaşlarımı almıyorum ince olduğu için.
diğer temizlik işleri özveri ister zaten.
makyaj sıfır yapmıyorum 6 seneden beri.(evde arada yapıyorum:KK8:)
bol su içtiğimden cıldım parlak ve pürüzsüz.yaz bronzluğuda olunca misss.

Keten tohumu ve chia tohunu bakimina basladim cilt tonum3 ton açıldı....kambocya cayimi kurucam bu hafta.. corek otunu 1 aydir kullaniyorum 6 kilo verdim...saclar da her hafta farklı olmak uzere kina maya hindistan cevizi yagi aleo vera yapiyorum.hindistanvcevizi yagiyla agzimi calkaliyorum dis fircaliyorum bayagi farkettirdi beyazlikta 35 yasindan sonraymis kisisel bakima dikkat etmek ...onceleri oylesine yapiyormus7m. Hu arada sabah 5.30 da kalkip 7 ye kadar yuruyorum haftanin 3 gunu plates te yapiyorumm evde kendi capimda..

Keten tohumu ve chia tohunu bakimina basladim cilt tonum3 ton açıldı....kambocya cayimi kurucam bu hafta.. corek otunu 1 aydir kullaniyorum 6 kilo verdim...saclar da her hafta farklı olmak uzere kina maya hindistan cevizi yagi aleo vera yapiyorum.hindistanvcevizi yagiyla agzimi calkaliyorum dis fircaliyorum bayagi farkettirdi beyazlikta 35 yasindan sonraymis kisisel bakima dikkat etmek ...onceleri oylesine yapiyormus7m. Hu arada sabah 5.30 da kalkip 7 ye kadar yuruyorum haftanin 3 gunu plates te yapiyorumm evde kendi capimda..
Corekitunu nasıl kullandınız?

Corekitunu nasıl kullandınız?
Ac karna bir tatli kasigi iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum. Taze sıktırdım aktardan. Hic bir diyet yapmadan bir ayda 4 kilo vermisim ben corekotuna bagliyorum. Yoksa aylardir 78 kilodaydim suan 74 um .bir jâftadir tartilmadim ama 73 e dusmus olabilirim

Zerdeçal maskeai haftam bu hafta dun gece onu yaptım. Sac diplerime aleo vera, sari kantaron sürdum yikadim ..bu hafta bu kadar ...gunluk cilt bakim rutinim devam

X