Bakımlı Olma Topiği :)

Bendeee :nazar::KK200: uç çocuğun mu var bu arada allah bağışlasın
Günlük bakımların nedir
Uç cocukla ben sacımı tarayamazdımmmm elim de ağır uyusuk bir şeyim :KK70:

Haha evet tatlim. Allahim bagislarsa isteyen herkese versin, yok yok yapiyorsun rayina oturtursan yeterki hasta olmasinlar. Sacimi tarayabiliyorum sukur:) sma ben hizliyim sanirim yavas isi hic sevmiyorum sabirsizim maalesef. gunluk bi kremim var nemlendirmek icin sadece onu kullaniyorum.. at kestanesi yagi ve e vitamini var sanirim icinde.. o yeterli geliyor. Dudagima renk katarim dudak kremimle.. baya dudak boyasi rengi gibi visneli:)
Bunlari bakimdan sayarmisiniz bilmem:)
Yuzume cok maske filan yapmam cildim cok hassas.

Lazere gidiyorum kil tuy icin.. kol alti x bolgesi ve bacaklar icin. O kadar cok zamanim gidiyormyski kil tuy isine ordan tasarruf ediyorum.

Haricinde sac maskesi yapiyorum arada bi ara haftada 1 yapiyodum baslamak lazim geri.. sogan suyu maskesi veya hindistan cevizi yagi ile.

Her gun 1 saat spor yapmaya calisiyorum.

Manikur ve pedikur sart ama bu sira aksattim sizi bulmam iyi oldu:)

Kuafore sac kestrmeye giderim kirik sldirmaya uctan.. haricinde boya kullanmiyorum..

Bu topigi yeni gordum ve araniza katilmaya karar verdim. :)

Bir suredir epey bakimsizim. Yarini milat ilan edip sporla ve bol su icerek basliyorum bakim programima. Onumuzdeki hafta da sac rengimi degistirecegim, sararmak istiyorum biraz. Umarim guzel olur. :)

Yuz icin peeling ve cilt tonu esitlemeyi vaad eden bir krem siparis ettim. Ayrica fondoten ve parfum. Simdide cilt bakimi icin bir set ve goz alti kremi bakiyorum. Dogum oncesi bendeki urunleri anneme vermistim hamilelikle kullanmamak icin. Var mi onerileriniz?

Kizlar bacaklardaki kirmiziligi tavuk derisi gorunumunu yok etmek icin bir seyler yapiyor musunuz? Gerci sizin bacaklarinizda yoktur da bir el ativerin duydugunuz bir seyler vardir belki..:KK53:

Kizlar bacaklardaki kirmiziligi tavuk derisi gorunumunu yok etmek icin bir seyler yapiyor musunuz? Gerci sizin bacaklarinizda yoktur da bir el ativerin duydugunuz bir seyler vardir belki..:KK53:

Canim peeling ve bolca dermokozmetik bir krem surup kalin bir corapla bir gece uyumak. Saf zeytinyagida olur

Naturel sizma zeytinyagi olurmu canim.. peeling ne peelingi acaba? Mesela ne yapilabilir?
Bebisin nasil kuzuumm kokla yerime :)

Peeling evde toz seker, kahve telvesi ve biraz zeytinyagiyla yapabilirsin canim. Sonrada kese. En son zeytinyagini bol surup dize kadar bir corapla uyu. Ve de yapabilirsen her gun bacaklarina krem sur kisa surede o goruntu gider. Bebegim cok iyi canim cok uyumlu :) ohh kokladim bile :KK16:

İçinde üre olan bir krem. Ürederm olur( en yüksek üyeli olanı alma, o daha çok egzama falan olanlar için ya da tırnakla mantarı , excipial lipo olur

Peeling evde toz seker, kahve telvesi ve biraz zeytinyagiyla yapabilirsin canim. Sonrada kese. En son zeytinyagini bol surup dize kadar bir corapla uyu. Ve de yapabilirsen her gun bacaklarina krem sur kisa surede o goruntu gider. Bebegim cok iyi canim cok uyumlu :) ohh kokladim bile :KK16:
Masallah canim.. kahve yaptim bacagima.. krem surmedim bakalim..:)

İçinde üre olan bir krem. Ürederm olur( en yüksek üyeli olanı alma, o daha çok egzama falan olanlar için ya da tırnakla mantarı , excipial lipo olur
Onu kullanmistim bir ara su bazli olandi sanirim.. onu diyorsun demi?

Yag bazliyi mi aliyim o zaman.. cok sagol canim.

Üredermin kremlerine bak bir de üre oranlarını karşılaştır. Bir tanesi yüzde 40 Lara'da falan onu şakın alma da:) sanırım excipial limonun yüzde 4. , ürederm yüzde 10 falan. iyi eczacıya denk gelirsen sana içerikleri söyle ve ne işe yaradıklarını ama kalfalar genelde bilme haberin olsun.

X