- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Evet ona da bakiyim ben..sagol canim:)Anladım canım eczanelerde vardır mutlaka hassas gözler için temizleyici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ona da bakiyim ben..sagol canim:)Anladım canım eczanelerde vardır mutlaka hassas gözler için temizleyici.
Nasılsın nasıl gidiyor bakımlar canım :)Hosbuldum Dionecim:)
Aslinda zamanim var ama usengeclikten bi sey yapmiyorum
2 ayda bi kiriklarimi aldiririm,kaslarimi aldiririm ve her banyo sonrasi yuzume vazelin surerim mutlaka.bi de uyumadan once el kremi.onun disinda manikur ve pedikur yapmam gerek agda yapmam gerek bi de sacima yuzume maskr ve piling
Sen de hosgelmişssinnnmmHos geldin canim guzellik sirlarindan da bahsedersin bize:)
Benim kullandığım da güzel gratisten almıştım almadıysan fikir olsun dicem ama:)Evet ona da bakiyim ben..sagol canim:)
Bebek yağını ben de kullanıyorumBayağıdır uğramamışım bende buraya uykum kaçmışken yazayım en azından :)
Yaptığı Bakımlar:
• Banyodan sonra bebek yağı ve nemlendirici karışımını tüm vücuda yedirmek.
(cildim çok kuruyor kışın sürmezsem pul pul dökülür zorla mecburi bakım gibi)
• Banyodan sonra topuk kremi ve çorap giyme
• Banyodan sonra kağıt yüz maskesi yapıyorum yoksa eğer su bazlı bir jel gibi yüz nemlendiricisini fazla fazla yüzüme sürüyorurum. Cildim o an kuru ise zaten hepsini emiyor değilse 15-20 dk sonra duru su ile yıkayıp fazlasını alıyorum.
• Haftada bir törpü ve kaş bıyık alımı tamam
Yapamadıklarım ;
* Saç uçlarımdan aldıramadım
* Şu ara çok hafif bile olsa makyaj yapmadım (sadece yılbaşında azıcık yaptım )
* Oje de bir yılbaşında sürdüm o kadar
* Saç maskesi bende uzun zamandır yapmıyorum yaa bir yıl olmuştur herhalde, kabarıklığı azaltacak bir maske bulmam lazım, tavsiyeniz varsa alırım kızlar
Yüze ağda yaptırmak zor olmuyor mu canımBen geldimbu gun neler yaptim
- Yuzume yunurta beyazi ve seker maskesi yaptim 20 dakika beklettim.gozenekleri sıkılastırıp yuzu besliyomus
- Ayni yumurtanin sarisini ve yarim limon suyunu karistirip sac diplerime surdum sacim yagli sac oldugundan hem besleyip hem de dipleri kurutsun diye.40 dakika beklettim
- Dustan sonra sac uclarima elidorun yumusak ve parlak saclar icin olan spreyini sıktım nemliyken
- Manikur yaptim oje surdum
- Yuzume agda yaptim
- Kaslarimi aldim
- Dustan sonra yuzume yuzume vazelin surdum ve hafif makyaj yaptim
Teşekkür ederim cnm gratisde mi satılıyor ?Bebek yağını ben de kullanıyorum
İyi geliyor :)
Cildim kuru benimde
Sac icin şimdi Hindistan cevizi yağı alacağım bir türlü vakit bulup alamadım
Birde benrinin sac maskesi iyi diyorlar bak istersen suan indirimde on tl ye bulabilirsin
Evet canım gratisteTeşekkür ederim cnm gratisde mi satılıyor ?
A terbiyesiz. İndirimde miydiFar eksigim vardi watsonsa ugradim farkli tonlarda istiyorum.. kiz ben bakarken benim istedigim fari aldi cekmeceye atti hay Allah bir tane mi kaldi dedim evet dedi sanki oraya bir daha gelmeyecek stok.. ama ben sana soyledim ne istedigimi dedim kendine mi ayirdin dedim evet dedi iyi hadi oyle olsun dedim ciktim dunden beri aklima geliyor hem kendime hem ona sinir oluyorum...
Hem ne terbiyesiz.. umarim ona fayda etmez...A terbiyesiz. İndirimde miydi
Gratiste kasa önünde indirimde farlar var suan
Hos geldin? Sen neler yapiyorsun:)Kızlar benide aranıza alınnn
Hangi marka kı o bulursun o fiyata dahaHem ne terbiyesiz.. umarim ona fayda etmez...
Valla indirimli hali mi gercek hali mi bilmiyorum 20 tlydi
Merhaba hoş geldin .)Kızlar benide aranıza alınnn