Bakımlı Olma Topiği :)

Hosbuldum Dionecim:)
Aslinda zamanim var ama usengeclikten bi sey yapmiyorum
2 ayda bi kiriklarimi aldiririm,kaslarimi aldiririm ve her banyo sonrasi yuzume vazelin surerim mutlaka.bi de uyumadan once el kremi.onun disinda manikur ve pedikur yapmam gerek agda yapmam gerek bi de sacima yuzume maskr ve piling:olamaz:
Nasılsın nasıl gidiyor bakımlar canım :)
Ben de bolca nemlendirici krem sürüyorum yüzüme
Göz çevresine ekstra bi krem alayım diyorum
Annem de vazelin sür diyor
Bu ara ona başlayacağım ben de
Cildime de Bebek yağı sürüyorum
İns vakit bulup bugün yarın manikürü halledeceğim ben de
Birde birkaç bakım ürünü alayım

Bayağıdır uğramamışım bende buraya uykum kaçmışken yazayım en azından :)
Yaptığı Bakımlar:
• Banyodan sonra bebek yağı ve nemlendirici karışımını tüm vücuda yedirmek.
(cildim çok kuruyor kışın sürmezsem pul pul dökülür zorla mecburi bakım gibi)
• Banyodan sonra topuk kremi ve çorap giyme
• Banyodan sonra kağıt yüz maskesi yapıyorum yoksa eğer su bazlı bir jel gibi yüz nemlendiricisini fazla fazla yüzüme sürüyorurum. Cildim o an kuru ise zaten hepsini emiyor değilse 15-20 dk sonra duru su ile yıkayıp fazlasını alıyorum.
• Haftada bir törpü ve kaş bıyık alımı tamam

Yapamadıklarım ;
* Saç uçlarımdan aldıramadım
* Şu ara çok hafif bile olsa makyaj yapmadım (sadece yılbaşında azıcık yaptım :KK66: )
* Oje de bir yılbaşında sürdüm o kadar :-)
* Saç maskesi bende uzun zamandır yapmıyorum yaa bir yıl olmuştur herhalde, kabarıklığı azaltacak bir maske bulmam lazım, tavsiyeniz varsa alırım kızlar :KK19:
Bebek yağını ben de kullanıyorum
İyi geliyor :)
Cildim kuru benimde

Sac icin şimdi Hindistan cevizi yağı alacağım bir türlü vakit bulup alamadım
Birde benrinin sac maskesi iyi diyorlar bak istersen suan indirimde on tl ye bulabilirsin

Herkese günaydın
Bugün manikürü halledip
Cildin neye ihtiyacı varsa nem mi arındırma mı ona göre maske yapıcam ben de :)

Ben geldim:halay:bu gun neler yaptim:süslü:
  • Yuzume yunurta beyazi ve seker maskesi yaptim 20 dakika beklettim.gozenekleri sıkılastırıp yuzu besliyomus
  • Ayni yumurtanin sarisini ve yarim limon suyunu karistirip sac diplerime surdum sacim yagli sac oldugundan hem besleyip hem de dipleri kurutsun diye.40 dakika beklettim
  • Dustan sonra sac uclarima elidorun yumusak ve parlak saclar icin olan spreyini sıktım nemliyken
  • Manikur yaptim oje surdum:süslü:
  • Yuzume agda yaptim
  • Kaslarimi aldim:süslü:
  • Dustan sonra yuzume yuzume vazelin surdum ve hafif makyaj yaptim:KK76:
Yüze ağda yaptırmak zor olmuyor mu canım
Ay yumurta maskesi bend e ne yapardım gözenek küçültme etkisi var aslında sık sık yapmak gerek

Bu arada her gün Süzenli spora başlayıp ğopo şekillendirmeye çalışacağım

Bebek yağını ben de kullanıyorum
İyi geliyor :)
Cildim kuru benimde

Sac icin şimdi Hindistan cevizi yağı alacağım bir türlü vakit bulup alamadım
Birde benrinin sac maskesi iyi diyorlar bak istersen suan indirimde on tl ye bulabilirsin
Teşekkür ederim cnm gratisde mi satılıyor ?

Bugün saçlar boyandı
:) kremlendim

Birazcık alışveriş yaptım kendimi mutlu ettim :)

Far eksigim vardi watsonsa ugradim farkli tonlarda istiyorum.. kiz ben bakarken benim istedigim fari aldi cekmeceye atti hay Allah bir tane mi kaldi dedim evet dedi sanki oraya bir daha gelmeyecek stok.. ama ben sana soyledim ne istedigimi dedim kendine mi ayirdin dedim evet dedi :KK67:iyi hadi oyle olsun dedim ciktim dunden beri aklima geliyor hem kendime hem ona sinir oluyorum... :KK30:

Far eksigim vardi watsonsa ugradim farkli tonlarda istiyorum.. kiz ben bakarken benim istedigim fari aldi cekmeceye atti hay Allah bir tane mi kaldi dedim evet dedi sanki oraya bir daha gelmeyecek stok.. ama ben sana soyledim ne istedigimi dedim kendine mi ayirdin dedim evet dedi :KK67:iyi hadi oyle olsun dedim ciktim dunden beri aklima geliyor hem kendime hem ona sinir oluyorum... :KK30:
A terbiyesiz. İndirimde miydi
Gratiste kasa önünde indirimde farlar var suan

Dün yapıcam yapıcam dediğim pedikürü yaptım sonunda :eek:belki bir saat uğraştım :)
Tüm gün ayakta çalıştığım dönemlerden sonra ayağımda bir rahatlama oldu :KK70: değişiklik olsun diye ojeledim.kış falan demeden :eek:

Günlük tozdan kirden arındırıp cildimi tonikledim sabah ve akşam sonra da kremledim.

Saçlarımı bi ton daha acıcam bu arada

Doğal maskelere yonelicem ayrıca yumurta akı gibi hem yüz hem sacıma beslensin

Bana da tirnak bakimi lazimo_O cocukdan once cok guzel uzatirdim ama simdi mumkun degil cok gucsuzler tirnaklari guclendiren bildiginiz ojeler varsa markalarini yazarsaniz sevinirim

X