- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
revolutiondı canım markası. aman bakarım başka yerlere: (Hangi marka kı o bulursun o fiyata daha
bu arada bebe yağı da 30 tlydi sizin kullandığınız hangisi kaç lira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
revolutiondı canım markası. aman bakarım başka yerlere: (Hangi marka kı o bulursun o fiyata daha
Dalin marka benim ay cok pahalıymışrevolutiondı canım markası. aman bakarım başka yerlere: (
bu arada bebe yağı da 30 tlydi sizin kullandığınız hangisi kaç lira?
Gratis kasa önünde Sekiz tl suan renkleri tabi doğal renkler canım düşünürsenhoş bu marka da güzel mi onu da bilmiyorum ya neyse
Flormarın tırnak cilaları var canımBana da tirnak bakimi lazim cocukdan once cok guzel uzatirdim ama simdi mumkun degil cok gucsuzler tirnaklari guclendiren bildiginiz ojeler varsa markalarini yazarsaniz sevinirim
Sen nasılsın :)Bakiyim canim sagol..:)
Iyiyim bende bu ara makyaj falan duzenli gidiyor bakalim:) far ve yagi halledersem daha guzel olacak suyu bol ictigim halde kuru cildim..Sen nasılsın :)
Rica ederim ne demek :)
Ben de suyu içemiyorum kış diye sürekli Şişe ile geziyorum :)Iyiyim bende bu ara makyaj falan duzenli gidiyor bakalim:) far ve yagi halledersem daha guzel olacak suyu bol ictigim halde kuru cildim..
Sen nasilsin?
Hos geldin? Sen neler yapiyorsun:)
Merhaba hoş geldin .)
onun için malum ilacı hiç denedin mi yaş kaç acaba?ya ben düzenli cilt bakımı yapıyorum ama şu sivilcelerden bir türlü kurtulamadım
hoşbuldum :)
ya ben düzenli cilt bakımı yapıyorum ama şu sivilcelerden bir türlü kurtulamadım
hoşbuldum :)
Ah ben denedim hem de tek bir tane dönemsel çıkan sivilcem icin :) delilikti :))onun için malum ilacı hiç denedin mi yaş kaç acaba?
Yani kotu yapmissin cidden:) ben de kullandim bi donem karaciger testlerim duzgun cikmadi zaten dusuk kullaniyordum biraktirdi doktor.. simdi de yasin etkisiyle epey azaldi 3 5 tane o da regl donemlerinde.. :)Ah ben denedim hem de tek bir tane dönemsel çıkan sivilcem icin :) delilikti :))
:)) hoş geldinn bilmem valla kaçırmışın bdv den gözünü alamadın demek :))Aboo ben bu topici niyevgormedim daha once:)))
Hb valla ole oldu.. bi yandan yemek bolumu tibet kizlarinada takiliyorum bdv tum gun burda geciyo:):)) hoş geldinn bilmem valla kaçırmışın bdv den gözünü alamadın demek :))
maşallah iyi yetişiyorsun :)) 3 bebişle. bende işyerinde ama hep buralardayımHb valla ole oldu.. bi yandan yemek bolumu tibet kizlarinada takiliyorum bdv tum gun burda geciyo:)