Bakımlı Olma Topiği :)

Kızlar iyi Akşamlar
Bakımlar ne alemde kış ve soğuk mevsimde neler yapıyorsunuz
Iyi aksamlar canim...
Ben regl oldumm ... kas biyik komple agda beni bekliyor... bir de dip boyam olucak... ve bu defa tirnak bilem kesemedim.. ufak capli ayak bakimi.... bir banyomu yapip ellerime krem surebiliyorum...
Sen nasilsin nasil gidiyor bakim isleri... anlatsan da motivasyon olsa bana da :süslü:

Bugün sac kestirdim
Kaş bıyık :)
Duş
Fön
Bolca kremlemiyorum kıs aylarında tüm vücut Bebek yağı ile :)
Yüzüme serum
Nemsiz bırakmamaya çalışıyorum
Cildim kuru

Hindistan cevizi yağı alacağım sac icin birde

Sac uzatmaya başlıyorum kırıklarda gitti

:)

dizi izlerken manikür pedikür yaparım,
hatta klavyede yazı yazacaksam uzun süre oje yenilerim.
yemek yapmadan saça maske yapar yemek süresince bekletirim.
aktivitelerle bakımı eşleştirdiğim için işim kolaylaşı
yo
Saçına ne maskesi yapıyordun canım

Ekimden bu yana saclarim uzamis uzamiyor derken dugunde cekilen resmimden farkettim... cam terebentin faydasi mi.. demir hapi mi d vit mi sizce hangisiii:))
Hiç bilmiyorum ki
Demir eksikliği sac döküyor ama
Cam yağı da sac besliyor dökülmeye karşı
Ben de uzatmak istiyorum Hindistan cevizi yağı alayım diyorum :)

BENdeeee hosgeldin o zaman canım
Hosbuldum Dionecim:)
Aslinda zamanim var ama usengeclikten bi sey yapmiyorum
2 ayda bi kiriklarimi aldiririm,kaslarimi aldiririm ve her banyo sonrasi yuzume vazelin surerim mutlaka.bi de uyumadan once el kremi.onun disinda manikur ve pedikur yapmam gerek agda yapmam gerek bi de sacima yuzume maskr ve piling:olamaz:

Kızlar iyi Akşamlar
Bakımlar ne alemde kış ve soğuk mevsimde neler yapıyorsunuz
Bayağıdır uğramamışım bende buraya uykum kaçmışken yazayım en azından :)
Yaptığı Bakımlar:
• Banyodan sonra bebek yağı ve nemlendirici karışımını tüm vücuda yedirmek.
(cildim çok kuruyor kışın sürmezsem pul pul dökülür zorla mecburi bakım gibi)
• Banyodan sonra topuk kremi ve çorap giyme
• Banyodan sonra kağıt yüz maskesi yapıyorum yoksa eğer su bazlı bir jel gibi yüz nemlendiricisini fazla fazla yüzüme sürüyorurum. Cildim o an kuru ise zaten hepsini emiyor değilse 15-20 dk sonra duru su ile yıkayıp fazlasını alıyorum.
• Haftada bir törpü ve kaş bıyık alımı tamam

Yapamadıklarım ;
* Saç uçlarımdan aldıramadım
* Şu ara çok hafif bile olsa makyaj yapmadım (sadece yılbaşında azıcık yaptım :KK66: )
* Oje de bir yılbaşında sürdüm o kadar :-)
* Saç maskesi bende uzun zamandır yapmıyorum yaa bir yıl olmuştur herhalde, kabarıklığı azaltacak bir maske bulmam lazım, tavsiyeniz varsa alırım kızlar :KK19:

Son düzenleme:
Ben geldim:halay:bu gun neler yaptim:süslü:
  • Yuzume yunurta beyazi ve seker maskesi yaptim 20 dakika beklettim.gozenekleri sıkılastırıp yuzu besliyomus
  • Ayni yumurtanin sarisini ve yarim limon suyunu karistirip sac diplerime surdum sacim yagli sac oldugundan hem besleyip hem de dipleri kurutsun diye.40 dakika beklettim
  • Dustan sonra sac uclarima elidorun yumusak ve parlak saclar icin olan spreyini sıktım nemliyken
  • Manikur yaptim oje surdum:süslü:
  • Yuzume agda yaptim
  • Kaslarimi aldim:süslü:
  • Dustan sonra yuzume yuzume vazelin surdum ve hafif makyaj yaptim:KK76:

bahsettiğim makyaj malzemelerini aldım kızlar.. pazartesiden beri kullanıyorum... :p şimdilik memnunum :KK22:
hafta sonu ağda kaş bıyık saçlar halloldu nerdeyse 3 saate yakın kufordeydim :confused:

kısa ayak bakımı... tırnaklar çok uzamıştı kesti :KK30: bakım yağı falan sürdü...
onun dışında kumaş pantolon ve etek uzun zamandır hiç giymiyordum giymeye başladım :KK37:
öyle maskedir falan yapamıyorum...

makyaj temizleme için ne kullanıyorsunuz? sonrası için kullandığının nemlendirici nedir?
doğal temizleme elemanlarından haberiniz var mı?:ukala:

bahsettiğim makyaj malzemelerini aldım kızlar.. pazartesiden beri kullanıyorum... :p şimdilik memnunum :KK22:
hafta sonu ağda kaş bıyık saçlar halloldu nerdeyse 3 saate yakın kufordeydim :confused:

kısa ayak bakımı... tırnaklar çok uzamıştı kesti :KK30: bakım yağı falan sürdü...
onun dışında kumaş pantolon ve etek uzun zamandır hiç giymiyordum giymeye başladım :KK37:
öyle maskedir falan yapamıyorum...

makyaj temizleme için ne kullanıyorsunuz? sonrası için kullandığının nemlendirici nedir?
doğal temizleme elemanlarından haberiniz var mı?:ukala:
Sıhhatler olsun :) Makyaj temizle için uygun bir fiyatlı yüz temizle jeli ben köpürterek yıkıyorum yüzümü. Marka söyleniyor mu bilmiyorum. Tonikde bir ara bende Gül suyu ile silerdim. Yağdan arınsın diye bazende bir kahve fincanına bir çay kaşığından az elma sirkesi koyup pamuklu o suyla silerim yüzümü 10 dk sonra duruluyordum bazen öyle bırakıyordum.

Sıhhatler olsun :) Makyaj temizle için uygun bir fiyatlı yüz temizle jeli ben köpürterek yıkıyorum yüzümü. Marka söyleniyor mu bilmiyorum. Tonikde bir ara bende Gül suyu ile silerdim. Yağdan arınsın diye bazende bir kahve fincanına bir çay kaşığından az elma sirkesi koyup pamuklu o suyla silerim yüzümü 10 dk sonra duruluyordum bazen öyle bırakıyordum.

sağol canım teşekkür ederim bi rahatladım valla :)
tonikten sonra nemlendirici de kullanmak lazımmış... ara malzemeyi verip bırakıyormuşuz duştan sonra bende gülsuyu kullanıyordum... marka söyleniyor yazdık sanırım buraya... flormarın bazını pudrasını kalemini rimelini ve rujunu aldım.. baz nemlendiriyor ama ayrıca gerek var mı acaba...?
gözlerim için de vazelin denedim güzel çıkardı... altları acıyor benim bastırmadan silince de çıkartmıyordu.. vazelin iyi oldu. içine değdirmemeye çalışıyorum yakabilir diye..

sağol canım teşekkür ederim bi rahatladım valla :)
tonikten sonra nemlendirici de kullanmak lazımmış... ara malzemeyi verip bırakıyormuşuz duştan sonra bende gülsuyu kullanıyordum... marka söyleniyor yazdık sanırım buraya... flormarın bazını pudrasını kalemini rimelini ve rujunu aldım.. baz nemlendiriyor ama ayrıca gerek var mı acaba...?
gözlerim için de vazelin denedim güzel çıkardı... altları acıyor benim bastırmadan silince de çıkartmıyordu.. vazelin iyi oldu. içine değdirmemeye çalışıyorum yakabilir diye..
Temizleme jeli Nivea normal-karma ciltler için, Nemlendiricide aynı Aqua sensation canlandırıcı bakım kremi kullanıyorum. Göz makyajı burda hindistancevizi yağı kullananlar vardı yakmıyormuş gözü benimde hassastır. Onun için yıkarım bol bol.

Temizleme jeli Nivea normal-karma ciltler için, Nemlendiricide aynı Aqua sensation canlandırıcı bakım kremi kullanıyorum. Göz makyajı burda hindistancevizi yağı kullananlar vardı yakmıyormuş gözü benimde hassastır. Onun için yıkarım bol bol.
kalem rimel bile kaşındırıyor. alerjik bünyeye sahibim bende maalesef canım..

X