Bakımlı Olma Topiği :)

Bende edineceğim inşallah birtane. Bu arada içilebilir gülsuyu olursa daha etki ediyormuş.
Benimde sol yanağımda sivilceler çıktı koca koca iiirenç :63:
Evet ya benimki de kocaman çok itici geliyor bana.İçilen gül suyu da mı var?Bilmiyordum. Benim kullandığım hazır olanlardan.Evde yapilsa daha iyi tabi.

Hosbulduuk:KK37: Cok haklisin, liste olusturayim hemen..insaallah aksatmadan gunluk bakimlarimizi yapariz.:süslü:Catlaklarim icin bircok krem ve peeling denedim ama sonuc husran.. Kahve peelingine 2 hafta devam ettim ama yine bir sonuc alamadim, belki de daha devam etmem gerekirdi. Cok kucuk yastan beri catlaklarim var, dunya haritasi gibi.:KK33: Beraber su catlaklardan kurtulmayi basarirsak super olur:KK19:
Yaparız ya ne olcak ki alt tarafı biraz vakit ayırcaz kendimize.. buraya yazınca motice olcaz eminim :KK66:

Kahveyi baya bi devam ettirmek gerekiyo sanırım canım bencede güzel olur benim bacaklarda aynı durumda :eek:

Evet ya benimki de kocaman çok itici geliyor bana.İçilen gül suyu da mı var?Bilmiyordum. Benim kullandığım hazır olanlardan.Evde yapilsa daha iyi tabi.

Öyleymiş canım. Araştırıp bulmak gerek.. bulamazsak normalleride olur ya nolcak :KK66:

O zaman en güzeli bu aleti edinmen tatlım :KK66: istediğin heryerine yapabiliyosun. Ben bikini bölgemde inanılmaz fayda gördüm çok rahatım..

İyi akşamlar hoşgeldin takipte kalma aramıza katıl canım :KK66:
Çok iyiymiş o zaman

Kizlarrr rival de loop ürünlerini siddetle tavsiye ediyorum....yatp kalkip bana dua edeceksiniz...
Ne için kullanılıyor ?

Yaparız ya ne olcak ki alt tarafı biraz vakit ayırcaz kendimize.. buraya yazınca motice olcaz eminim :KK66:

Kahveyi baya bi devam ettirmek gerekiyo sanırım canım bencede güzel olur benim bacaklarda aynı durumda :eek:

Öyleymiş canım. Araştırıp bulmak gerek.. bulamazsak normalleride olur ya nolcak :KK66:
Bence de hiç olmamasından iyidir.:)

Hoşgeldin canım :KK200:
Erteleme sorunumu kendime 2 gün belirleyerek hallettim ben :KK66:
Siyah maske benim gözeneklerimi falan büyütmedi ya.. sana bimdeki burun bantlarını tavsiye ediyorum siyah nokta için.. daha iyisini görmedim :KK66:

Teşekkürler :KK200::KK200:
Hoş buldum canım. Nerde okudum hatırlamıyorum siyah noktalar temizlendikten sonra deride onların gözenekleri boş kalıyor ve yeniden siyah nokta sivilce oluşumuna çok müsait oluyorlarmış. Hele bir de tozlu ortamda bulunmak zorunda kalanlar için sıkıntılı. Siyah noktaları temizledikten sonra gözenek sıkılaştırıcı özelliği olan toniklerden kullanılmasını tavsiye ediyorlardı fakat emin olamadım hangisini edinsem, işe yarar mı yaramaz mı diye:süslü:

Çok iyiymiş o zaman

Ne için kullanılıyor ?
Yuz bakim urunleri makyaj urunleri de var
Gayet makul fiyatlari hele indirim zamani daha da makul...icerikleri oldukca temiz
Meslea indirim vaktinde 12 tl ye goz kremi 15 tl ye yuz serumu almistim...
Etkileri o kadar belliki loreal garnier vs ler halt etmis...yanliz rossmanlarda satiliyor
Benim de denemek yeni nasip oldu hep duyardim methini...ama gercekten inanilmaz...ama cok asiri kuru cildiniz varsa nemlendirme de sıkınti bende
Zira benim yuzum karma cok cok kuru ciltler icin olan serumunu kullaniyorum yagsiz bir urun...ve ne agirlik yapiyor ne bisey...

Yuz bakim urunleri makyaj urunleri de var
Gayet makul fiyatlari hele indirim zamani daha da makul...icerikleri oldukca temiz
Meslea indirim vaktinde 12 tl ye goz kremi 15 tl ye yuz serumu almistim...
Etkileri o kadar belliki loreal garnier vs ler halt etmis...yanliz rossmanlarda satiliyor
Benim de denemek yeni nasip oldu hep duyardim methini...ama gercekten inanilmaz...ama cok asiri kuru cildiniz varsa nemlendirme de sıkınti bende
Zira benim yuzum karma cok cok kuru ciltler icin olan serumunu kullaniyorum yagsiz bir urun...ve ne agirlik yapiyor ne bisey...
Anladım teşekkür ederim malesef bulunduğum şehirde rossman yok :KK43: ama Yinede aklımda bulunsun :)

Hosbulduuk:KK37: Cok haklisin, liste olusturayim hemen..insaallah aksatmadan gunluk bakimlarimizi yapariz.:süslü:Catlaklarim icin bircok krem ve peeling denedim ama sonuc husran.. Kahve peelingine 2 hafta devam ettim ama yine bir sonuc alamadim, belki de daha devam etmem gerekirdi. Cok kucuk yastan beri catlaklarim var, dunya haritasi gibi.:KK33: Beraber su catlaklardan kurtulmayi basarirsak super olur:KK19:
napıyosunuz çatlaklara.benim de var küçüklükten beri.geçer mi acaba ya?
buarada topik hayırlı olsun tam benim istediğimden.bir liste yapıp bugün şunu yaptım eller-saçlar-kaşlar vs gibi mi yazsak acaba ayperest?

Hoş buldum canım. Nerde okudum hatırlamıyorum siyah noktalar temizlendikten sonra deride onların gözenekleri boş kalıyor ve yeniden siyah nokta sivilce oluşumuna çok müsait oluyorlarmış. Hele bir de tozlu ortamda bulunmak zorunda kalanlar için sıkıntılı. Siyah noktaları temizledikten sonra gözenek sıkılaştırıcı özelliği olan toniklerden kullanılmasını tavsiye ediyorlardı fakat emin olamadım hangisini edinsem, işe yarar mı yaramaz mı diye:süslü:

İveeeet aynen öyle oluyo :mad: benimde inanılmaz gözenek sorunum var yaaaa. Gül suyu ona da iyi olur ama herhalde.. ya da sıkılaştırıcı toniklerde faydalıdır bikere kullanmıştım yıllar önce :KK53: ama iştw hiçbişeyi düzenli kullanmadığım için :kızgın:

buarada topik hayırlı olsun tam benim istediğimden.bir liste yapıp bugün şunu yaptım eller-saçlar-kaşlar vs gibi mi yazsak acaba ayperest?

Hoşgeldin canım teşekkürler :KK200:
Valla çatlaklara duyduğum en iyi çözüm kahve telvesi. Ama henüz denemedim beraber başlayalım burda inşallah :KK66:
Valla çok iyi fikir. Herkes istediği gibi bir liste oluştursun. Ardından ister günşük ister haftada birkaç gün olarak paylaşımda bulunsun. Ürünler hakkında bilgiler paylaşalım. Birbirimize hesap soralım :KK53:
Ben 2 gün belirledim o bike işe yaradı hiç yapmamaktan. Günlük rutine dökeceğim zamanla alışkanlık edineceğim.. hepberaber bebek gibi hatunlar olabiliriz :KK200:

Selam kızlar bende gunluk dus alırım saçımı düzleştirici yaparım yada örerım dalgalı olur mutlaka dudak kremi surerm
Haftalik kisisel temizlik yaparım
Kaslarım Ince oldugu icin ayda bir kuaföre gider aldırırım
Bıyıkları kendim alırım
Evde tayt uzun tshirt dolaşırım
Dısarı cıkarken Jean ve tshirt giyerim tabi spor ayakkabı da giyerim
Topuklu ayakkabı ozel gunlerde giyerim
2bebekle anca bu kadar oluyor
Ayak altlarım sertlestı cozum bulan varsa alırım o_Oo_O

Catlaklarim icin bircok krem, peeling denedim ama ne yazik ki sonuc alamadim. Catlaklar eger kirmiziysa yani yeni olusmussa yok etme imkani var. Ama benimkiler kirmizi degil ve dunya haritasi gibi artik, umudum bitti bitiyor, kahve peelingine baslayalim beraber. Yine de bir umut.:süslü:

Merhaba kızlar..Bugün sabah kalktim güzel bir banyo yaptım,sonra yüzüme gül suyumu sürdüm.Saçlarımı tarayıp,gözlerime kalem çektim.Güzel bir kahvaltı hazırlayıp oğluşla kahvaltimizi yaptık. Dişlerimi firçaladim.Diş randevum vardı sonra hadi dişçiye.Geldim birazdan oje sürecem tırnaklarıma.

Selam kızlar bende gunluk dus alırım saçımı düzleştirici yaparım yada örerım dalgalı olur mutlaka dudak kremi surerm
Haftalik kisisel temizlik yaparım
Kaslarım Ince oldugu icin ayda bir kuaföre gider aldırırım
Bıyıkları kendim alırım
Evde tayt uzun tshirt dolaşırım
Dısarı cıkarken Jean ve tshirt giyerim tabi spor ayakkabı da giyerim
Topuklu ayakkabı ozel gunlerde giyerim
2bebekle anca bu kadar oluyor
Ayak altlarım sertlestı cozum bulan varsa alırım o_Oo_O

Hoşgeldin tatlım:KK200:
Bence bakımlı sayılırsın bebeklerle en rahatı ve en uygunu o zaten :KK66: saçlarını açık tutabilmen baya bi başarı 2 çocukla :KK9:
Ben törpülüyorum canım benimkide kötü durumda. Oriflame da topuk kremi var çok etkili. Ondan alacağım. Birde ayak bakım kremi..

Catlaklarim icin bircok krem, peeling denedim ama ne yazik ki sonuc alamadim. Catlaklar eger kirmiziysa yani yeni olusmussa yok etme imkani var. Ama benimkiler kirmizi degil ve dunya haritasi gibi artik, umudum bitti bitiyor, kahve peelingine baslayalim beraber. Yine de bir umut.:süslü:

Ben bugün yapacağım kahveyi bakalım Her gün devam edeceğim inşallah :KK37:

Merhaba kızlar..Bugün sabah kalktim güzel bir banyo yaptım,sonra yüzüme gül suyumu sürdüm.Saçlarımı tarayıp,gözlerime kalem çektim.Güzel bir kahvaltı hazırlayıp oğluşla kahvaltimizi yaptık. Dişlerimi firçaladim.Diş randevum vardı sonra hadi dişçiye.Geldim birazdan oje sürecem tırnaklarıma.

Canım süpersin oje elleri çok güzel gösteriyo :KK200:

Sukur sivilcem yok benim masallah Deyin in
Ama cı
Hoşgeldin tatlım:KK200:
Bence bakımlı sayılırsın bebeklerle en rahatı ve en uygunu o zaten :KK66: saçlarını açık tutabilmen baya bi başarı 2 çocukla :KK9:
Ben törpülüyorum canım benimkide kötü durumda. Oriflame da topuk kremi var çok etkili. Ondan alacağım. Birde ayak bakım kremi..

Ben bugün yapacağım kahveyi bakalım Her gün devam edeceğim inşallah :KK37:

Canım süpersin oje elleri çok güzel gösteriyo :KK200:

Aslında hep toplardım saçımı ama artık rutin yaptim dustan sonra biseyler yapıyorum ıste kendimi daha iyi hissediyorum
Orıflame satan bi tanıdığım yok ne yazık ki

Sukur sivilcem yok benim masallah Deyin in
Ama cı

Aslında hep toplardım saçımı ama artık rutin yaptim dustan sonra biseyler yapıyorum ıste kendimi daha iyi hissediyorum
Orıflame satan bi tanıdığım yok ne yazık ki
Maşallah canım :KK66: en güzeli canım bende açıkken hep düzleştirirdim maşa yapardım asla saçımı yapmadan dışarı çıkmazdım hiç toplamazdım biyere gitmeden 2 saat öncw uyanır 2 saat saç makyaj yapardım hey gidi gençliğim diyorum şimdi :)
Hadi ya neyse aklında bulunsun biyerde denk gelirsen tavsiye ederim :KK66:

sivilcem yok cok sukur ama Çillerm var biraz
Hmm onlara ne çare olur ki hiç bilgim yok canım

Kizlar bu arada sirkeli şu ciltteki lekelere iyi geliyormuş. Ben banyo yaparken son durulama suyuna koyup başımdan döküyorum.Hem saçları parlatiyor,kaşıntı varsa iyi geliyor,kepekli saçlara iyi,hem de vücuttaki negatif enerjiyi attığını biliyorum.Aynı zamanda sirkeli suyla evinizini silerseniz nazara da iyiymiş. Sözün özü sirkenin faydası çok. Özellikle elma sirkesi.

Kizlar bu arada sirkeli şu ciltteki lekelere iyi geliyormuş. Ben banyo yaparken son durulama suyuna koyup başımdan döküyorum.Hem saçları parlatiyor,kaşıntı varsa iyi geliyor,kepekli saçlara iyi,hem de vücuttaki negatif enerjiyi attığını biliyorum.Aynı zamanda sirkeli suyla evinizini silerseniz nazara da iyiymiş. Sözün özü sirkenin faydası çok. Özellikle elma sirkesi.
Bunları bebde biliyordum bu güzel bilgiyi burda paylaştığın için teşekkürler :KK200: negatif enerji ve nazara iyi geldiği doğru cidden bende ara ara yaparım :KK66:

Selamlar herkese :KK200:
Hani nerde listeleriniz bugün yaptıklarınız ??

Ben bugün garnierin 3ü1 aradasını aldım..
Diğer alışveriş listemi zamanla edineceğim.. gülsuyu ilk sırada :KK53:

Bugüb yaptıklarım..
Sabah kalkar kalkmaz dişlerimi fırçaladım gece oluşan kötü koku gitsin diye.
Bugün dışarı çıktım çıkarken hafif makyaj yaptım özenerek giyindim :KK66:
Sporumu yaptım.
Spor sonrası duşa girdim ve içtipim kahvenin telvesini bacaklarıma göbeğime ve kollarıma sürüp masah yaptım. İnanılmaz derece de cildim yumuşacık oldu yaaa :skandal:
3 lt suyumu içtim :KK66:
Birazdan dişlerimi fırçalayıp garnierle yüzümü temizleyip yatacağım :KK66:

X