benim zeytinyağına ilgim çok fazla. Zeytinyağlı ürünleride çok severim. Zeytinyağlısabun gerçektenhoşuma gidiyor. 5 li paket almıştım.Bereketlide oluyor. 1 ayda 2 tanesi bitmişben de onu deneyim o zamanmarketin duj! jelinden nolacak
aman iyi ol, sıkıntı bir de kaşıntı yapıyor
zeytinyağını bir salataya kullanıyorum bir de zeytinyağlılarabenim zeytinyağına ilgim çok fazla. Zeytinyağlı ürünleride çok severim. Zeytinyağlısabun gerçektenhoşuma gidiyor. 5 li paket almıştım.Bereketlide oluyor. 1 ayda 2 tanesi bitmiş
zeytinyağını bir salataya kullanıyorum bir de zeytinyağlılara
Kizartmaya da mi ee oluyo muubende zeytinyağlılara kullanıyorum ama haftada 5 günden fazla zeytinyağlı yemek yapıyorumKızartmaya bile zeytinyağı kullanıyorum Arada aşırıp banyodan önce saçlara sürüyorum
olmazmı kız. Hele kabak ve havuç kızartmasına çok yakışıyorKizartmaya da mi ee oluyo muu
napıyosun az bişey koyup mu kızartıyorsun.. malum zeytinyağıolmazmı kız. Hele kabak ve havuç kızartmasına çok yakışıyor
canımcım soteleme gibi yapıp üzerine yoğurt döküyorum. Bu sayede çok az yağ kullanmış oluyorum. Ben Afyonluyum canım. Ama doğma büyüme istanbul'da yaşıyorum. Sen?napıyosun az bişey koyup mu kızartıyorsun.. malum zeytinyağı
bu arada Ankaralı mısın?
ben Ankaralı'yım canım.. o tamam bende öyle yaparım, kızartma diyince bol yağda düşünüyorum ben zeytinyağını da öyle bol bol boşaltıp kullanmadım kızartmaya..canımcım soteleme gibi yapıp üzerine yoğurt döküyorum. Bu sayede çok az yağ kullanmış oluyorum. Ben Afyonluyum canım. Ama doğma büyüme istanbul'da yaşıyorum. Sen?
Üniversitede Ev arkadaşım Ankaralıydı çok duyardım ondan bu kelimeleriben Ankaralı'yım canım.. o tamam bende öyle yaparım, kızartma diyince bol yağda düşünüyorum ben zeytinyağını da öyle bol bol boşaltıp kullanmadım kızartmaya..
Hele deyince dedim Ankara mı memleket acaba
hele zere la bebe bunlar favori kelimelerimiz :))
Tebrikler bize de moralsın bakımlı hatunbugün göğüs operasyonumun 5 - 6.günü harika hissediyorum, makyaj yaptım yüz maskesi yaptım ardından lazer şimdi aynadan kendime bakıyorum, ne güzel hatunum
Çok teşekkür ederim canım. Elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum. Ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
iyi gidiyor canım allah biliyor ilk 3 ay istifra etmekten bakamadım ama şimdilerde dikkat ediyorum
iyiyiz şükür her sabah saçlarımı şekillendirilor hafif bir makyajla işe geliyorumKızlar iyi Akşamlar
Nasılsınız
hamişler bebişler nasıl
bakım için benim gibi tembel olmayın lütfen
bakımlı olmak istiyorum ama tembelleşiyorum
yinede vücüdümü ihmal etmiyorum