Takipteyim canim.. ama kendime bisiy yapmadigim icin yazmiyorum:))@can09e canım gelsene arada bir haklısın ev iş çoçuk ama uğra
Canım sakın kendini salma.Takipteyim canim.. ama kendime bisiy yapmadigim icin yazmiyorum:))
Biri yazinca hemen ucuyorum.. belki birileri ipucu verir tavsiye verir öncü olur diye
Iste senden biseyler ogrenelim diye giriyoruz bakiyoruz.. sen hic oneride falan bulunmuyorsun.. anca ben soyle guzelim soyle harikayimCanım sakın kendini salma.
Canım o kuruluk yapıyordur2 ltye yakin su iciyorum.. dus jelinden sanirim bacaklarimin alt kismi daha kuru
Ama o zikkimi da iciyorum o mu kuruluk yapiyor diyorsun..
Canım harika bir bakım programın var .tebrik ediyorumHergun sabah aksam yuz temizleme rutinim var. Temizleme jeli+tonik+krem+ göz alti kremi şeklinde.
Haftada 2 peeling yaparim ve bunu duştayken yaparım ayni zamanda ayaklarımdaki ölü derileride banyo zamani hallederim. Banyo sonrası vucut krem veya losyonunu kullaniyorum ardindan vucut spreyi.
Kaşimı biyigimi kil tuy yine kendim hallediyorum.
Manikürün belli bir rutini yok ihtiyacim olduğunu hissettigimde yaparim. Bu aksam tirnak kesme, törpü, guclendirici ve oje uyguladım. Etlerimi kesmeye üşendigim zamanlar (bu aksam üşendim) bakim yagi surup geri itiyorum biraz idare ediyor.
Disarda veya evde bazen bir rimel bir allik surerim. Eger havamdaysam fondotene, ruja filan girişirim.
Buarada saclarima özel bir bakim yapmiyorum. Boya ve sicak işlem uygulamadigim için saglikli gorunuyorlar.
Canım harika bir bakım programın var .tebrik ediyorum
Selamlar
kıl tüy aldırdım ben de
dün de tırnaklarımı kesip törpü yaptım vazelin sürdüm.. iyi görünüyorlar...
banyodan sonra gülsuyu ile sildim yüzümü.. su içmeye özen gösteriyorum..
onun dışında makyaj sıfır bende. bir kaç malzeme almak istiyorum, önereceğiniz şeyler var mı?
baz nemlendirici, açılıp kapanan göz kalemi, cc krem.. farlar ...bunlar yeterli gibi..
MErhabalar , evet işkembe yerine dana kemiği iliği çorbası içebilirsin , hatta bu kollejenin jelibonlarda bile olduğu söyleniyor (dana sığırından yapıldığı için )Kızlar bu arada uzun zamandır aklıma takılan bir soru var aklımda size onu sormak istiyorum. Malum yaşlanmak kaçınılmaz son. Fakat doğru beslenme ve bakımla bunu minumuma indirmek elimizde olabilir. Tv ve internette denk geldiğim bir formül var. Kolejen. Kelle paça çorbasında varmış. Ünlü bir Hollywood yıldızı içiyordu. Kadın 60 yaşında ama 30 sanmıştımGeçenlerde çağla şikelde bir röportajında paça çorbası içtiğini sölemişti. Gel gelelim ben paça çorbası içemem. Sizce ilikli kemik suyunda da aynı etkiyi görürümüyüm.Bu konuda bir fikri olan varmı. Hem sormuş olayım hemde bilgilendirmiş olayım dedim
Teşekkürler :) bak o ilikli kemiğe bayılırım zatenMErhabalar , evet işkembe yerine dana kemiği iliği çorbası içebilirsin , hatta bu kollejenin jelibonlarda bile olduğu söyleniyor (dana sığırından yapıldığı için )
merhaba canım.. çekirdeğinden yapılan mı? yüze mi süreceksin..?:)Kızlar merhababu gün ayva çekirdeği jeli süreceğim cildime.
evet canım. Ben 2 yıldır yapıyorum. Ve gerçekten yüzümde hiç leke kalmaz.merhaba canım.. çekirdeğinden yapılan mı? yüze mi süreceksin..?:)
peki sürüp bekletip yıkıyor musun? yoksa yıkamadan duruluyor mu?evet canım. Ben 2 yıldır yapıyorum. Ve gerçekten yüzümde hiç leke kalmaz.
Ayva Çekirdeği Maskesinin Faydaları
- Ayca çekirdeği maskesi cildi yumuşatır
- Sivilce akne oluşumunu önler
- Ayva çekirdeği maskesi cildi nemlendirir
- Siyah nokta oluşumunu önler
- Ayva çekirdeği maskesi cilt lekelerini yok eder
- Cildin canlı ve patak görünmesini sağar
- Ayca çekirdeği maskesi yaşlanma karşıtı etkisi vardır
- Cildi sıkılaştırıcı etkisi vardır
- Ayva çekirdeği maskesi kırışıkları yok eder
- Ay çekirdeği maskesi göz altı morluklarını ve kırışıklıklarını yok eder
Birde aleo vera jelini sürüyorum