Bakımlı Olma Topiği :)

Kac saat beklediniz

Saclarim artik dokulmuyor.
Yillarva ugrastim. Donem donem asiri dokuldu sonra azaldi. Elseve sampuan kullaniyorum. Bitince Haci Sakir sabunla yikadim. Sonra sadece sac kremiyle yikadim duruladim. Saclarim kolay tarandi ama ahenkle dans etmedi. 1 gun sonra sanki 1 aydir hic yikanmamis gibiydi. Guzel tarafi hic dokulmuyor. Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Calismadigim icin cok sorun etmedim ama insan icine ciksam kafaya takardim. Temiz ama havali durmuyor.yapis yapis.

Hacim vermiyor yani anladigim kadariyla .. kan degerlerini olcturdun mu demir eksikligi de sac dokulmesine yol aciyor cnm.

gve Cok iyiymis. Deneyecegim. Gunes lekeleri canimi sikiyor. Goz cevresine surulur mu acaba? Mimiklerden dolayi kirismalar var.
o mimiklere sürebilirsin ama göz altına inme bence. Orası zaten çok hassas bir bölge. Bu maske biraz yapışıyor cilde. Çıkartırken göz altına zarar verirsin.

Selam kızlar ne güzel bende düzenli okuyup takip ediyordum burayı beni de etiketleyin arada bakımlar yapıldı mı diye
Şu ara çok vakit ayıramadım yeni yıla ışıl ışıl girelim dimi ama :)
Yapmam gereken bakımları yazayım şuraya sizlerde okuyunca yapma zorunluluğu da hissederim hem

1. Yılbaşı gelmeden saçını boya mutlaka, vakit bulursan uçlarından aldır.
2. Her akşam yatmadan yüz yıkama jelini kullan elma sirkeli su ile tonikle, cilt nefes alıyor resmen ( bunu ne güzel düzenli yapardım bıraktım yaa) sadece makyajlıysam köpürterek yıkıyorum
3. Haftada bir doğal maske yap hiç bişe bulmazsan tüm yüzüne salatalık dilimleri koy 10 dk gözlerini kapat meditasyon müziği dinle bir taşla iki kuş
4. Her banyodan sonra topukları kremle çorap giy vücudu nemlendir.Deorolon sür hafif kokulu deodarant sık ( Bunu düzenli yapıyorum aferin bana )*
5. Aylık epilasyon temizliğini yap (kendim yapıyorum evde)
6. Kaşlarını düzenli al (bu da düzenli )*
7. Haftada bir tırnak törpüle vazelinle , hafta sonları havandaysan açık renkte olsa oje sür
8. Saçlarım çok uzun kalın telli dalgalı çoğunlukla toplayıp örüyorum, çok yıpratmadan kremle yağ ile bi çözüm bulup doğal hali ile açmak istiyorum yaa arada insanlar beğenir saçlarım çok ve sıktır ama alışmamışım doğal hali ile açmaya illa fönlü kusursuz olacakta öyle açacam

••• Kızlar bişey danışacağım sizlere, kalıcı kirpik kıvırma işlemi varmış kirpik perması adı galiba üç beş ay gidiyormuş rimel sürmesende kalkık hoş duruyor yaptıran ya da bilgisi olan var mı ?
Okuyan herkese teşekkür ederim mutlu bakımlar herkese :))

Maşallah Canım ;seni tebrik ederim
Mükemmel bir bakım planlaması yapmışsın

Selam kızlar nasıl gidiyor bakımlar
Ben günlük be haftalık bakımlarıma devam

Günlük tozdan arındırmak icin tonikliyorum
Cilt yapıma o gün cildim ne istiyorsa ona uygun günlük veya haftalık maske yapıyorum

Günlük krem sürüyorum yüzüme sabah akşam

Akşam mutlaka temizliyorum cildimi sabunla yıkıyorum

Haftalık törpü ve 15 günde bir pedikür

Aylık lazere gidiyorum

Uzun zamandır sac uzatıyordum
Bu hafta kestirip kat verdirip uzatmaya devam

Kesim işlemi oturduktan sonra aralara renk verdiririm

Her duş sonrası cildimi nemlendiriyorum

Göz kremine acaba memnun musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…