Slm ..camterebentini benim bildiğim kadar ila şampuan sisesinin içine bosaltiyorsun o zaman dökülmeye çok faydasi oluyor ben denemistim ..Ben ellerime notrojena kullaniyorumm memnunum kizlar.. yuzume de banyodan sonra gul suyu suruyorum gecen agdami yaptirdimm pedikur ojelerim suruldu.. saclarima gitmem lazimm kestirip boyatmam gerek
Ben makyaj yapmiyorum..
Saclarim icin cam terebenti kullaniyordum elidor sampuana kattim 15 16 damla ama saclarim cansiz dokulme de kesilmedi.. kuru hissediyorumm zeytinyagi diye okudum ama onu da bitlenirim falan diye yapmak istemiyorunne yapsamm?
Selam canim yazdim ya kullaniyorum ama fayda goremedim kuru cansiz ve hala dokuluyor..Slm ..camterebentini benim bildiğim kadar ila şampuan sisesinin içine bosaltiyorsun o zaman dökülmeye çok faydasi oluyor ben denemistim ..
merhaba canım renk eşitsizliği için nutricia su bazlı yüz nemlendiricisini öneririm iyi geliyor.. temizleme jelinin toniğiin nemlendiricinin markalarına dikkat et bioderma çok güzel meselaMerhaba kızlar, benim yüz bölgemde renk eşitsizliği var bir süredir. Makyajsız gezmek neredeyse imkansız.
Doğal ürünlerden veya maskelerden önerisi olan var mı bu konuyla ilgili? Cildimin yine parlak ve canlı görünmesini istiyorum
aksine benim yazın iyi oluyor cildim.. deniz suyu çok iyi geliyor.. kış havasızlıktan mıdır nedir, daha bir kötü oluyor.. sadece su yetmiyor diyorlar ama ne kullanacağım onu da bilmiyorum.. senin kullandığın bir şey var mı temizleyici nemlendirici..?günaydın hanımlar,
tatil dönüşü işe dönüş ev işleri derken kendimi çok ihmal ettim. cildim biraz yaz sevmiyor hafif sivilcelenme yaşadım. şimdilerde yavaş yavaş düzeliyor. aloe vera aldım krem yerine ondan sürüyorum. başka da bi bakımım yok.
ben m.a.d diye bi markanın ürünlerini almıştım güzellik merkezi satmıştı aslında. memnun kaldım ama bir daha alırmıyım bilmiyorum. aşırı pahalı. dolarla birlikte fiyatı uçup gitmiştir. organik ürünler kullanmaya gayret gösteriyorum cilt temizliğinde. elimdekiler bitince Cyrene markasından almayı düşünüyorum.aksine benim yazın iyi oluyor cildim.. deniz suyu çok iyi geliyor.. kış havasızlıktan mıdır nedir, daha bir kötü oluyor.. sadece su yetmiyor diyorlar ama ne kullanacağım onu da bilmiyorum.. senin kullandığın bir şey var mı temizleyici nemlendirici..?
Selam canim yazdim ya kullaniyorum ama fayda goremedim kuru cansiz ve hala dokuluyor..
yarısı bile olmadı benim eklediğim, 20 damla falan damlattım.. ne zaman yazmışım hatırlamadım ama şimdi daha iyi saçlarım kuaför de gayet sağlıklı iyi dedi.. öyle kaşınmam da pek kalmadı, iyi ki değiştirdim kuaförü, boyadıktan sonra 1 2 hafta daha kaşınırdı.. evet yeni saç çıkarıyor çok dökülmüyor da .. yalnız benim dökülme demirden de kaynaklanmış, ilaç kullanıyorum 16 gündür, daha iyiyim...Bir dönem kullanmıstım şişenin yarısını şampuana boşaltıyorsun evet kurutuyor ama uzamaya faydası var ve yeni saç çıkartıyor . Gittiğim kuaförler yeni çıkan saçın çok diye söylüyorlardı. Ayrıca şişenin diğer yarısnı da kuruttuğu için ara verip sonradan tekrar başlamıstım
maşallah ne güzel, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bazen bildirim gelmiyor nedense.Gelmeyince de yazmayı unutuyorum. Hamilelikten olsa gerek saçlarımın dökülmesi tamamen durdu. Yüzümde hiç sivilce akne çıkmıyor.Ama her güzel şeyin gibi bununda bir sonu var biliyorum.Hamile olduğumu anlamayan arkadaşlar (karnım çıkmadı çünkü) senin yüzünde bir aydınlanma bir güzellik var diyor.Keşke hep böle devam etse
Teşekkürlermaşallah ne güzel, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
evet aktif kullanılan bir topik değil birisi yazınca bildirim geliyor ama
ben kızımda kestirmiştim... ama korkmadım değil :)Teşekkürler
Bende bazı bakımlar için doğumu bekliyorum. Saçlarımı kestirmem lazım. Saç rengim kumral ama bir kat açtırmamı istiyor eşim. kaldı 3 ay :) yaza saklıyorum tüm iştahımı :)
Erkek mi olucak ki...Bazen bildirim gelmiyor nedense.Gelmeyince de yazmayı unutuyorum. Hamilelikten olsa gerek saçlarımın dökülmesi tamamen durdu. Yüzümde hiç sivilce akne çıkmıyor.Ama her güzel şeyin gibi bununda bir sonu var biliyorum.Hamile olduğumu anlamayan arkadaşlar (karnım çıkmadı çünkü) senin yüzünde bir aydınlanma bir güzellik var diyor.Keşke hep böle devam etse
Aslinda suan saçlar orta boy. Hamilelimte daha hizli uzuyor. Biraz uzun kullanmak çok iyi olur aslindaben kızımda kestirmiştim... ama korkmadım değil :)
inşallah hayırlısıyla gelsin de ama ondan sonra da emzirme muhabbetinden biraz aksar.. :)