EvettErkek mi olucak ki...
Hamileyken bende oyleydim ya ne guzeldi ...saclar gozler yuz bir ayri parliyordu...patlıcana dönmüş burnumu saymazsak
çok teşekkür ederimSağlıkla alın kucağınıza inşallah..
Ay kuzucuklara az kaldı ya çok heycanlıyım. sen nasılsın canımmmm. Oğluşun nasıl.Bende erkek bebek bekliyorumgve gibi yüzümde sivilce yok saçlar daha bir parlak
ilk oğlumda da öyle idi
Ben saçımı bir kez kestirdim bu gebeliğimde
evet az kaldı ağırlaştım canım yaa uyku yok artık devamlı yatakta rahat etmeye çalışan koca göbekli bir hatunumAy kuzucuklara az kaldı ya çok heycanlıyım. sen nasılsın canımmmm. Oğluşun nasıl.
Kuzum benim karnım çok çıkmadığından dolayı içerden müthiş bir baskı yapıyor. Yemek yeyince mideme baskı yaptığından dolayı mide sorunları yaşıyorum. Ama bebeğin sağlığı iyi. Odasını kıyafetlerini hazırlıyoruz heycanlıyız :)evet az kaldı ağırlaştım canım yaa uyku yok artık devamlı yatakta rahat etmeye çalışan koca göbekli bir hatunum
oğluş iyi şükür 32. hafta olsun izne ayrılacağım sen nasılsın
anam der ki bırak seni başkaları övsünbugün göğüs operasyonumun 5 - 6.günü harika hissediyorum, makyaj yaptım yüz maskesi yaptım ardından lazer şimdi aynadan kendime bakıyorum, ne güzel hatunum
bakımlı hatun senibugün göğüs operasyonumun 5 - 6.günü harika hissediyorum, makyaj yaptım yüz maskesi yaptım ardından lazer şimdi aynadan kendime bakıyorum, ne güzel hatunum
Haftasonu sacimi boyattim.. kas biyik vs temizlik oldu.. cok kurumussun dedi.. ellerim de kotu gorunuyor.. useniyorum kremlenmeye..
Zzzzz
Kizlar nasil enerji ve vakit buluyorsunuz kendize bakmaya...
koltuk altımı ve ayakları köpükle yıkamadığım zaman temizlendiğimi hissetmiyorum..Benim fark ettiğim bi olay var. Temizleme jelim siyah nokta engelleyici özelliği olanlardan. Bu sebepten cildi fena halde kurutuyor. ellerimede değdiği için ellerimde çok kurudu. 3 aydır felan hiç kullanmıyordum ellerim ve yüzüm pamuk gibiydi. Hergün düzenli olarak duş aldığım için duştada yüzüm şampuanla yıkanıyor. Yok ben yıkama jeli kullanmama kararı aldım.Duş yetiyor bana.
Duş derken banyo yapmak anlamındakoltuk altımı ve ayakları köpükle yıkamadığım zaman temizlendiğimi hissetmiyorum..
Duş derken banyo yapmak anlamındaDuş sabunsuz yapılan demekti sanırım
sen beni yazın görseydin. Bacaklarımda pullanma olmustu artık. Derim soyuluyordu. Şimdi zeytinyağlısabun aldım hem güzel kokuyor hem besliyor şuan iyiyiz bakalımben kısa süre uzun süre diye ayırt ediyorum her ikisinde de köpükleniyorum ondan da kuruyorum
ben de onu deneyim o zamansen beni yazın görseydin. Bacaklarımda pullanma olmustu artık. Derim soyuluyordu. Şimdi zeytinyağlısabun aldım hem güzel kokuyor hem besliyor şuan iyiyiz bakalım