- 28 Ağustos 2016
- 3.914
- 9.000
- 31
Aaa bu süpermiş yüze de sürülür herhalde benim cildim aşırı kuruSize öneri getirdim:).Limon suyu,bal,zeytinyağını karıştırın.ellerinize sürün,birkaç dakika bekletip yıkayın.Yumuşacık oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bu süpermiş yüze de sürülür herhalde benim cildim aşırı kuruSize öneri getirdim:).Limon suyu,bal,zeytinyağını karıştırın.ellerinize sürün,birkaç dakika bekletip yıkayın.Yumuşacık oluyor
Yüze denemedim.Aaa bu süpermiş yüze de sürülür herhalde benim cildim aşırı kuru
Bak bu çok iyi oldu.. ellerim bulaşıktan biberon yıkamaktan alt değiştirip el yıkamaktan günde 3.5 kg su içtiğimden tuvalete girip çıkmaktan kupkuru oldu krem de fayda etmiyo çok deneyeceğimSize öneri getirdim:).Limon suyu,bal,zeytinyağını karıştırın.ellerinize sürün,birkaç dakika bekletip yıkayın.Yumuşacık oluyor
Suyu bende çok içer,sonrada dediğin gibi tuvaletten ayağım çıkmaz:)Bak bu çok iyi oldu.. ellerim bulaşıktan biberon yıkamaktan alt değiştirip el yıkamaktan günde 3.5 kg su içtiğimden tuvalete girip çıkmaktan kupkuru oldu krem de fayda etmiyo çok deneyeceğim
Pişmemiş kahve olarak okumuştum ama ne fark eder ki zaten :) önümüz kış limonlar da bollaşır aynen ya temiz kılsız olmak çok güzel :)
Valla habire kremliyorum ama habire çiş habire çişSuyu bende çok içer,sonrada dediğin gibi tuvaletten ayağım çıkmaz:)
Canım nasıl kullanılıyor onlar önce tüyleri kökünden mi almak lazımBenim evde lazer aletim var ama düzenli kullanamıyordum üşeniyordum vakit olmıyodu falan. Burayı açtığımdan beri belirlediğim 2 günde yapıyorum ve kılsız tüysüzüm çok şükür.. bu bile kendimi iyi hissettiriyo :)
Yok tatlım jiletle alıyorsun sonra atış yapıyorsun veee hiiiiç acıtmıyo gerçek lazerler gibi çok kolay uygulaması.. tavsiye ederim 1300 liraya ayda 75 tl taksitle almış bir tanıdığımCanım nasıl kullanılıyor onlar önce tüyleri kökünden mi almak lazım
Bikini bölgesi üst bacak gibi yerlerimi lazer merkezinde yaptıramam tesettürlüyüm ben o yüzden sordum jiletle alınıyorsa süper peki bikini bölgesine kullanıyor muYok tatlım jiletle alıyorsun sonra atış yapıyorsun veee hiiiiç acıtmıyo gerçek lazerler gibi çok kolay uygulaması.. tavsiye ederim 1300 liraya ayda 75 tl taksitle almış bir tanıdığım
Tabi gerçeğine gitmek en güzeli.
Ama benim baya azalttı bu alette
Bikini bölgesi üst bacak gibi yerlerimi lazer merkezinde yaptıramam tesettürlüyüm ben o yüzden sordum jiletle alınıyorsa süper peki bikini bölgesine kullanıyor mu
İyi akşamlar herkese..Çok güzel ve faydalı bir topikmiş..Takipteyim..
Kesinlikle katilmak isterim canım.Benim de şu an ki sıkıntım son bir kaç aydır sağ yanagimda büyük sivilceler oluşuyor. Normalde sivilcem olmazdı. En son ergenlik zamanında çıkardı. Şimdi bu bir kaç aydır ergenligime döndüm sanki..Maya limon maskesini duymuştum.Onu denemek istiyorum.Arada gül suyuyla siliyordum,sonra bıraktım. Topici görünce ilham geldi.:))O zaman en güzeli bu aleti edinmen tatlım istediğin heryerine yapabiliyosun. Ben bikini bölgemde inanılmaz fayda gördüm çok rahatım..
İyi akşamlar hoşgeldin takipte kalma aramıza katıl canım
Yanakta çıkanlat stresten oluyormuş sanırım. Ben gülsuyunu şiddetle tavsiye ederim herkese.. ben çok fayda görmüştüm. Kocaman sivilcelerim sabaha küçülüyorduKesinlikle katilmak isterim canım.Benim de şu an ki sıkıntım son bir kaç aydır sağ yanagimda büyük sivilceler oluşuyor. Normalde sivilcem olmazdı. En son ergenlik zamanında çıkardı. Şimdi bu bir kaç aydır ergenligime döndüm sanki..Maya limon maskesini duymuştum.Onu denemek istiyorum.Arada gül suyuyla siliyordum,sonra bıraktım. Topici görünce ilham geldi.:))
Kizlar bende geldim araniza Benimde bir rutin olusturmam gerekiyor, evde iyice tembellestim. Bir de erkek arkadasim askerde oldugu icin kendime eskisi gibi onem vermiyorum malesef. Gecen hafta neoutrogena'nin visibly clear yuz temizleme jelini aldim greyfurtlu olanini. Yuzumde normalde hic sivilce cikmazken iki tane sivilce cikardi, buna bagliyorum. Kokusu da yuzde epey kaliyor, eksi kokuyor. Gozaltlarimda cok yorgun gozukuyor, ayrica kalcalarimda catlaklar var ergenligimden beri. Hicbir sey ise yaramadi ne yazik ki, bir yerden baslamam lazim.. Burada motive ederiz birbirimizi artik
İyi akşamlar hayırlı olsun konun canım:)
Her akşam bir şeyler için planlamalar yapıp uygulama zamanı gelince üşenen biriyim. Sürekli erteliyorum.
Makyaj bir süredir yapamıyorum zaten gözümden kist almışlardı toz, güneş ve makyaj sakıncalı tam iyileşene kadr. temiz tutmak gerekiyor kirpik şampuanı ile aklıma geldikçe masaj yapıyorum ben de.
Peeling, maske falan nadiren yapıyorum haftada bir hatta iki haftada bir oluyor bu.
En rahatsız eden siyah noktalar normalde hiç öyle bir derdim yokken bir süredir siyah noktalarla uğraşıyorum şu siyah maskeden falan denedim ama gözenekleri büyüttüğü için daha kötü oldu keşke hiç bulaşmasaydım.
Saçımı her gün yıkamaya çalışıyorum ama sıcaktan tam kurutmadan alalade topladığım için tuhaf bir görüntüsü oluyr
Şimdilik böyle =)
Topiğin hayırlı olsun canım..
Ben de strese bağlıyorum aslında. Canm söylediğin iyi oldu,o zaman ben de düzenli gül suyu kullanayim bakalım. İnşallah geçer.Yanakta çıkanlat stresten oluyormuş sanırım. Ben gülsuyunu şiddetle tavsiye ederim herkese.. ben çok fayda görmüştüm. Kocaman sivilcelerim sabaha küçülüyordu
Hoşgeldin canım
Aslında kimse için değilde kendimiz için kendimizi sevmek için yapmalıyız bakımı hepimiz hak ediyoruz çünkü
Deneye deneye öğrencez ne iyi geldiğini kendimize..
Hemen bir liste oluştur sende kendine bakım rutini listesi
Çatlaklar için ne denedin canım ? Ben kahveye başlamayı düşünüyorum bende gaza geldim :)
Hoşgeldin canım
Erteleme sorunumu kendime 2 gün belirleyerek hallettim ben
Siyah maske benim gözeneklerimi falan büyütmedi ya.. sana bimdeki burun bantlarını tavsiye ediyorum siyah nokta için.. daha iyisini görmedim
Teşekkürler
Bende edineceğim inşallah birtane. Bu arada içilebilir gülsuyu olursa daha etki ediyormuş.Ben de strese bağlıyorum aslında. Canm söylediğin iyi oldu,o zaman ben de düzenli gül suyu kullanayim bakalım. İnşallah geçer.
Hoşgeldin canım
Aslında kimse için değilde kendimiz için kendimizi sevmek için yapmalıyız bakımı hepimiz hak ediyoruz çünkü
Deneye deneye öğrencez ne iyi geldiğini kendimize..
Hemen bir liste oluştur sende kendine bakım rutini listesi
Çatlaklar için ne denedin canım ? Ben kahveye başlamayı düşünüyorum bende gaza geldim :)