Hangi program canım ? Bence devam ettirebilirsin onların bildiriminide yap burda motive olmak adına
Ben diyetteyim ağustosun başından beri 4 kg verdim şükğr. Her gün 2 kez üst üste leslie1 mile express yapıyorum sauna eşohmanıyla
Ayy sonunda benim gibi biri gelmiş
Canım bende çareyi burda buldum valla zayıflarken takımlarda moyive oluyorum birde kendime bakmak için böyle bi topic oluşturayım dedim eminim benim gibiler vardır diye :)
Bende üşeniyorum işte yapmaya halbuki çok faydalı. Haftada 2 gün kendimize süre ayırarak bence gayet bakımlı olabiliriz.
Bebekten sonra bende mahfoldum valla..
Ne kadarlık bebeğin ?
Bende aynı canım. Ama bu yıl ayda 1 olmak üzere yapacağım. Zaten anca çıkıyor. Biter umarım tamamen.
Ben hamileyken kullandım ama az..
Aynen bende öyle yaptım zararı yok diye kullandım. Ama benim çok çıkmadı hamileyken..
Bence çok güzel progtam yapmışsın tatlım kendine hemde süper ben o kadar şeyi yapmaya vakit bulamam bebekten işten güçten :) limon maydonozu ne için yapıyorsun ?
Gülsuyunu dediğin iyi oldu bimde madem gidip bende alayım :) içilebikir olanlar gerçek etkiyi yapıyormuş zaten
Canım harikasın. Kahve telvesini ne için yapıyordun ? Günde 2 fincan içiyorum bende ve hergün duşum var spor sonu. Bende yapayım ? Yoksa çatlaklar için mi ?