Bakımlı Olma Topiği :)

Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım hep hayırlısı için dua eden biriyim demekki hayırlısı bu . Doğumdan sonra kendimi daha da toplıcam inşallah kilolarımıda vericem insanın morali yerinde olunca herşeye enerji buluyor

aynen öyle demekki hayırlısı bu

valla ne güzel söyledin moral çok önemli.
ama tabii herşeyi etraftan beklememeyiz ben bunu öğrendim. etrafın olumsuz enerjisine de izin vermemeliyiz. kendimizde çaba göstermeleyiz.
hep iyiyi güzeli olumluyu düşünmeliyiz kendimize çekmeliyiz
kilo durumun ney şuanda

58 le hamile kaldım şuan 62 .500 boyum 162 ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim. Senin nasıl verdinmi doğum kilolarını

58 le hamile kaldım şuan 62 .500 boyum 162 ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim. Senin nasıl verdinmi doğum kilolarını
ilk doğumdan sonra baya vermişsin anladığım kadarıyla :)

benimde boyum 163 55 ile hamile kalıp 71 ile doğuma gitmiştim.
doğum sonrası 66 ya kadar çıktım. diyete başladım 55 e düştüm. şuan 55 kiloyum diyete ara verdim biraz. sınavlarımdan sonra tekrar başlayacağım. hedef 48 inşallah

Ah o 55 i bi görsem lise sonda 57 kiloydum hep bu aralarda gittim yani ilk gebeliğimde dikkat ediyordum canım hep meyve sebze istiyordu şimdi maşallah baklavalar börekler

Ah o 55 i bi görsem lise sonda 57 kiloydum hep bu aralarda gittim yani ilk gebeliğimde dikkat ediyordum canım hep meyve sebze istiyordu şimdi maşallah baklavalar börekler
cinsiyeti ney minnakın
dikkat et ölçülü ye canım. sonra o doğum kiloları başa bela oluyo valla

Bu topiği yeni gördüm çok hoşmuş :))

Ben de hergün işe giderken mutlaka makyajımı yaparım.Saçlarımı düzleştiririm ojesiz çok durmam.Arada yüzüme kil maskesi yaparım ağda ve epilasyon yaparım.3 ayda bir yüzüme ağda yaptırırım çok sık yaptırmıyorum yüzüm çok tahriş oluyor ayda bir Kaş için kuaföre giderim çıkanları alırım.Saçlarıma geçen ay ombre yaptırdım.Yüzümü Bebek şampuanı ile yıkarım.Arada bir yüzüme karbonatlı maske yaparım.Bacaklardaki karalık için de bir krem aldım bazen üşenip sürmesem de arada sürüyorum.Pudra da aldım çok kullanmıyorum.Tırnak yapım düzgün olduğu için maniküre ihtiyaç duymuyorum oje de sürünce çok güzel gözüküyor :)

Diş fırçalayınca güne başladığımı hissediyorum.

Duşta duş losyonları kullanıyorum.Kese yapıyorum vücuduma selülite karşı iyi geliyor.

Bu aralar kaşlarıma geçe yatarken beyaz vazelin sürüyorum kaşı kalınlaştırsın diye.

Ellerime krem sürmeden duramıyorum rahat edemiyorum.Yüzüme de sivilceye karşı bir krem aldım güzel geliyor

Saçımı da zeytinyağlı defne sabunla yıkayıp şampuanlarım.

Bişey yapmıyorum sanıyordum buraya yazınca farkettim gene bişeyler yapıyormuşum iyi :))

Hoşgeldin canım bence gayet bakımlısın ya
Vazelin işe yarıyomu ? Bende bi süredir yapıyorum da pek fayda etmedi gibi..

Selam canım hoşgeldin

Hoşgeldin canım bence gayet bakımlısın ya
Vazelin işe yarıyomu ? Bende bi süredir yapıyorum da pek fayda etmedi gibi..

Selam canım hoşgeldin
Hosbuldum:) güzel topik olmuş uzun uzun okuyasım geliyor :) bende seviyorum kendime bakmayi:)

Neler yapıyorsun canım :)

Çok Çok uzun :)
Sabah akşam
Yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkarım tonik olarak gülsuyu krem ve göz kremi
Haftalık
Kil maskesi
3 hafta bir
Pleeng buhar banyosu
Maske krem

Aylık
Çıld kesesi yaparım
Her dustan sonra çil dimi kremleri
Kaşlarımı kendim alır boyarım
Bıyık haftada 2 3 çıkanları alırım
Epilasyon umu 2 3 hafta bir yaparım

Aklıma gelenler

Güzel bi rutinin varmış canım.
Olması gerekenler hep :)

Sabah cildimi temizleyip gülsuyuyla sildim kremledim şimdi cennet hurması pekmez ve yulaf unundan maskemi hazırladım cildimi temizleyip maskemi uygulıcam

Sabah cildimi temizleyip gülsuyuyla sildim kremledim şimdi cennet hurması pekmez ve yulaf unundan maskemi hazırladım cildimi temizleyip maskemi uygulıcam
Maskenin faydası nedir canım :)

Ay burda maske yapmayan bi ben varım ya

Maskenin faydası nedir canım :)

Ay burda maske yapmayan bi ben varım ya
Canım geçen biyerde çok mineral içerdiğini ve sıkılaştırdığını okumuştum ama ilk kez yapıcam. Önceden hazır maskeler kullanıyordum ama artık kimyasaldan uzak durmaya çalışıyorum ama dün dediğim pirinç unu bal yoğurdu 4. Yapışım fln dı. Memnun kaldım ondan beyaz tenliyim zaten ama daha beyaz duru görünüyo cildim bide pirinç unu tanecikli olduğu için peeling etkisi yapıyo. Bundanda birkaç yapayım ondan sonra yorum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…