Bakımlı Olma Topiği :)

ayperest ayperest aynen canım çok iyi hissediyorum. Yarın yine bakım günüm. El ve ayak bakımı yapsam diye düşünüyorum.
El ve ayakların bakımlı olması kadını çok bakımlı gösteriyor bence. Eller her zaman dikkat çekiyor özellikle.
Ne uyguluyorsun canım herhangi bir karışım yağın vs var mı

Sevgili bakımlı olan ve bakımlı olmaya çalışıp bir türlü olamayan , hiçbir zaman bakım rutini oluşturamayan , bakımlılara özenen , bir türlü kendine vakit ayıramayan , bakım yapmaya üşenen (...) kk hatunları :KK52:
Gelin beraber kendimiz için birşeyler yapalım :spor:

Ben kendi açımdan şöyle düşündüm. Kendime 2 gün belirleyeyim o günlerde en az 1 tane bakım yapayım kendime. Yani 1 tırnak kesmek bile olsa o gün kendim için birşey yapacağım.

Ben kendime çarşamba ve cuma günlerini seçtim. Cumaları hafta sonu dışarda geçtiği için yapacağım. Çarşambalarıda hafta ortası ve müsait olduğum gün olduğu için..
Burda paylaşım yaparak , birbirimize yorumlar yaparak , tavsiyeler vererek daha motive oluruz diye düşünüyorum.

Ne kadar devam ederiz bilmiyorum ama atıyorum 3 ay boyunca devam ettik.. hayatımızın 3 ayını bakımlı ya da kendimiz için küçük şeyler yaparak özgüvenimizi birazda olsa artırarak geçiririz. Şu kısa hayatta kendimiz için ne yapsak kar öyle değil mi ? :KK66:

Bu arada özellikle yeni doğum yapanlar doğumdan sonra kendini salanlar(ben:olamaz:) falan gelirse sevinirim :KK45:

Hadi gelin kızlar haftada 2 gün 15 dk bile olsa kendimiz için birşey yapalım kadınız biz bakımlı olmak güzel olmak hepimizin hakkı !
Aman Tanrım Didim :KK57: Beni anlatmışsın. :KK70: aslında bütün günüm müsait ama eriniyorum yapasım gelmiyor. Gayretlendiğim zaman toplu bir yapıp bitiriyorum. Mesela bugün duş alayım dedim. Sonra geri vazgeçtim. Diş fırçalama düzenine başladım. Bende bundan sonra bakımlı olcam. Doğum da yaklaştı ki vuuu. Kendimi bırakmamam lazım. :ıslık::ıslık:

ayperest ayperest aynen canım çok iyi hissediyorum. Yarın yine bakım günüm. El ve ayak bakımı yapsam diye düşünüyorum.
El ve ayakların bakımlı olması kadını çok bakımlı gösteriyor bence. Eller her zaman dikkat çekiyor özellikle.

Evet ya büyük ayrıntı kesinlikle.
Ayaklarıma baktıkça ayaklarımı beğenmeye başladım mesela. Eller desen hep yumuşak hep düzgün :KK66:

Şimdi spor saatim
Duş aldım
Kremlendim Kaş bıyık elden geçti :)
Eve gelince makyajı temizleyip tonik yapıcam :)
Haftada iki üç gün rimel sürüyorum rimeli bıraktım bu ara
Aktar a gidip alışveriş yapmam gerek :)

Ne alıyosun canım aktardan

Aktara gidip geldikten sonra sac bakımı yapmayı düşünüyorum güzel karışımlarla

Kaşlara badem yağı alıcam birde gerçi çok bir faydası yok

Yaaa faydası yokmu ?
Bende vazelinden pek etki göremiyorum gibi ama 1 ay falan devam edeceğim bakalım.
Sonrada badem yağı ve hint yağına başlamayı düşünüyorum.

Kesinlikle çok samimi cana yakın insanlarsınız vakit buldukça burdayım :)
Sağol tatlım sende öylesin daha sık gelebilsen keşke :)
Aman Tanrım Didim :KK57: Beni anlatmışsın. :KK70: aslında bütün günüm müsait ama eriniyorum yapasım gelmiyor. Gayretlendiğim zaman toplu bir yapıp bitiriyorum. Mesela bugün duş alayım dedim. Sonra geri vazgeçtim. Diş fırçalama düzenine başladım. Bende bundan sonra bakımlı olcam. Doğum da yaklaştı ki vuuu. Kendimi bırakmamam lazım. :ıslık::ıslık:

Canım hoşgeldin :KK200:
bende öyleydim kendi kendime hiç bişey yapmazdım hep üşengeçlik zaten :KK70:
Hamilelikteki pskoloji çok önemli. Kendine ne kadar bakarsan o kadar iyi hissedersin kendini ihmal etme iyi davran :KK66:
Bebekten önce bi rutin oluşturki bebekten sonra iyice salma kendini.
Lohusalık farklı bi psikoloji iyi olmak için herşeyi yapmalısın :KK66:

Ben burada ilk önce 2 gün belirleyip o günler de kişisel bakımlarımı yaptım. Kıl tüy el ayak bakımı maske vs tarzında.
Sonra günlük rutin oluşturdum.

Sana da tavsiye ederim tatlım :KK66:

Buraya yazmak motive edici oluyo. İnşaşlah faydamız olur sana :)

Bi de bugün diyete başladım. Acilen 3 kg vermem lazım. 2 hafta süre verdim kızlar kendime.

Kız 3 kg dediğin nedir ki :KK70:
Ben 12 kg verdim.
2 haftada gider onlar.
Vazgeçme alt tarafı 2 hafta dayanacaksın :KK66:

Kızlar herkese iyi akşamlar
Topiğin bakımlı ve çalışkan sahibesi
sayende her kadının ruhu neşelenecek burda
ama konularını okudum,sende benim gibi çok çekmişsin
Allah bizlere yardım etsin.
Kız zorla niye kapandın.
Bakımım da mükemmel gidiyor
herşey daha iyi olacak sayenize

Teşekkür ederim :) Bir düzen oluşturmak gerek artık. Ya Allah bismillah diyip başladık. :)

Kızlar herkese iyi akşamlar
Topiğin bakımlı ve çalışkan sahibesi
sayende her kadının ruhu neşelenecek burda
ama konularını okudum,sende benim gibi çok çekmişsin
Allah bizlere yardım etsin.
Kız zorla niye kapandın.
Bakımım da mükemmel gidiyor
herşey daha iyi olacak sayenize
Teşekkür ederim canım :)
Amin canım.
Aslında zorla kapanmadım. Birisi mutlu olsun diye kapanmıştım. Adapte olamadım bu halime. Saçmaydı hataydı. Neyse burası bunu konuşmanın yeri değil canım boşver :KK66:

Neler yapıyorsun anlatsana :)
Teşekkür ederim :) Bir düzen oluşturmak gerek artık. Ya Allah bismillah diyip başladık. :)

Aynen biyerden başla arkası gelecek neler planlıyorsun :KK49:

Evet ya büyük ayrıntı kesinlikle.
Ayaklarıma baktıkça ayaklarımı beğenmeye başladım mesela. Eller desen hep yumuşak hep düzgün :KK66:

Ne alıyosun canım aktardan

Yaaa faydası yokmu ?
Bende vazelinden pek etki göremiyorum gibi ama 1 ay falan devam edeceğim bakalım.
Sonrada badem yağı ve hint yağına başlamayı düşünüyorum.

Sağol tatlım sende öylesin daha sık gelebilsen keşke :)

bende öyleydim kendi kendime hiç bişey yapmazdım hep üşengeçlik zaten :KK70:
Hamilelikteki pskoloji çok önemli. Kendine ne kadar bakarsan o kadar iyi hissedersin kendini ihmal etme iyi davran :KK66:
Bebekten önce bi rutin oluşturki bebekten sonra iyice salma kendini.
Lohusalık farklı bi psikoloji iyi olmak için herşeyi yapmalısın :KK66:

Ben burada ilk önce 2 gün belirleyip o günler de kişisel bakımlarımı yaptım. Kıl tüy el ayak bakımı maske vs tarzında.
Sonra günlük rutin oluşturdum.

Sana da tavsiye ederim tatlım :KK66:

Buraya yazmak motive edici oluyo. İnşaşlah faydamız olur sana :)

Kız 3 kg dediğin nedir ki :KK70:
Ben 12 kg verdim.
2 haftada gider onlar.
Vazgeçme alt tarafı 2 hafta dayanacaksın :KK66:
Gül suyu ve badem yağı alıcam şimdilik canım

Salı ve cuma günleri kendim için olcak. Genel rutini o zamanlar yapcam. Her günüm zaten ev için. Birazda kendime zaman ayırayım. Ev hali çok bunalttı artık

selam kızlar bu aralar fazlasıyla saldım kendimi.
üzerimde bi üşengeçlik var, gitmiyorr...
günlük cilt temizliği diş fırçalama dışında hiç bişey yapasım yokkkkk

Bende katılayım aranıza bari bundan 1 buçuk sene öncesine kadar tepeden tırnağa çok bakımlıydım kuaför cilt bakımı makyaj vs ama gelin görünhamilelik hormonlar depresyon vs kendimi saldım 13 aylık bi kızım var ve 6 aylık hamileyim ama anladım ki insan kendine bakınca daha bi mutlu hissediyor:) Sabah saçıma hazırladığım yağ bakımımı sürdüm az önce bebeğimi uyuttuk güzel bi banyo yaptım kese peeling yaptım siyah nokta bandı kullandım banyodan sonra şimdi yüzümde pirinç unu yoğurt bal var bitki çayımı içiyorum:KK28: :KK49:

Salı ve cuma günleri kendim için olcak. Genel rutini o zamanlar yapcam. Her günüm zaten ev için. Birazda kendime zaman ayırayım. Ev hali çok bunalttı artık
Haklısın canım evde de olsa bakımlı olmalyız hatya evli bayanlar evde daha da bakımlı olmalı :KK66:
selam kızlar bu aralar fazlasıyla saldım kendimi.
üzerimde bi üşengeçlik var, gitmiyorr...
günlük cilt temizliği diş fırçalama dışında hiç bişey yapasım yokkkkk
Canım aybı ruh hali banada geliyo. Burayı daha da aktifleştirmeliyiz bencede.
Dün akşam bırak temizliği dişlerimi bile fırçalamadan yattım. Sonra içim rahat etmedi alışkanlık olmuş kalktım rutinlerimi yaptım da yattım :-) içim daha rahat uyudum :)
Cilt temizliğini düzenli yapmak bili büyük bişey benim için Hoppa

Katılıyorum :super:

Bende katılayım aranıza bari bundan 1 buçuk sene öncesine kadar tepeden tırnağa çok bakımlıydım kuaför cilt bakımı makyaj vs ama gelin görünhamilelik hormonlar depresyon vs kendimi saldım 13 aylık bi kızım var ve 6 aylık hamileyim ama anladım ki insan kendine bakınca daha bi mutlu hissediyor:) Sabah saçıma hazırladığım yağ bakımımı sürdüm az önce bebeğimi uyuttuk güzel bi banyo yaptım kese peeling yaptım siyah nokta bandı kullandım banyodan sonra şimdi yüzümde pirinç unu yoğurt bal var bitki çayımı içiyorum:KK28: :KK49:

Hamilelik zaten çok ayrı bi olay olduğu için sana hak veriyorum :KK66:
Benimde kızım 13 aylık :KK200:

2. Bebeğin isteyerek mi oldu ? Ben her ay korkuyorumda hamile kalcam diye ne kadar korunsamda :confused::-)

Bence şimdiden bile çok iyisin.
Sakın kendini bırakma :KK66:

Hamileyken içtiğin bitki çaylarına dikkat ediyorsun değil mi bazıları zararlı olabiliyor tatlım

Hayır canım isteyerek olmadı korunuyorduk da bide ben doğumdan sonra hiç adet görmedim zaten.karın ağrısıyla hastaneye gidip 2 aylık hamile olduğumu öğrendim bir iki gün kendime gelemedim şok oldum ama şimdi çok mutluyum inşallah bunuda sağlıkla doğururum benim kardeşim yok tek çocuğum o yüzden kızımın bi kız kardeşi olacağı için çok mutluyum ıhlamur içiyorum canım gripten korkuyorum da:21::21:

Kızlar bikaç gündür gelemedim.
Bazen kendimi salacak oluyorum ama izin vermeyeceğim :KK73:

Bundan sonra burada rutin paylaşıp biraz daha motive olacağım.

Bu arada ta ne zaman sipariş verdiğim ayak kremi , gece çorabı ve yoğun el kremim geldi..
Dün gece ayaklarımı kremledim çorabı gitip yattım gerçekten sabah ayaklarım yumuşacık olmuştu :KK31:

Bugün misafieliğe gittim halama.
Özenerek giyindim. Giyim konusunda git gide kendimi değiştirdiğimi düşünüyorum.
Makyaj yapmadım. Sadece kaşlarımı doldurup ruj sürdüm.

Malum kış geldi hergün duş alamıyorum bu ara üşüyorum o_O

Ama hergün ter kokusuna karşı etkili deo mı sıkıyorum ve parfüm Sıkıyorum.

Birazdan dişlerimi fırçalayacağım.
Yüzümü temizleyeceğim.
Gülsuyu süreceğim.
Kaş ve kirpiklerime vazelin süreceğim.
Ayaklarımı kremleyip çorabımı giyeceğim.
Ardından ellerimi kremler yatarım :KK66:

İçimde bakımlı olmak adına inanılmaz bir enerji var bugün :halay:

Hepinizi seviyorum iyi geceler :KK200:

Hayır canım isteyerek olmadı korunuyorduk da bide ben doğumdan sonra hiç adet görmedim zaten.karın ağrısıyla hastaneye gidip 2 aylık hamile olduğumu öğrendim bir iki gün kendime gelemedim şok oldum ama şimdi çok mutluyum inşallah bunuda sağlıkla doğururum benim kardeşim yok tek çocuğum o yüzden kızımın bi kız kardeşi olacağı için çok mutluyum ıhlamur içiyorum canım gripten korkuyorum da:21::21:

Anladım canım böyle korunurken hanike kalanları duyunca çok tedirgin oluyorum.
Baya uzun bi süre düşünmüyorum çünkü.
Tabii böyle söylediğime bakma bazı şeyleri biz ayarlayamıyoruz herşey allahtan. Dünyaya gelecek olan can geliyor.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Yaşlarıda yakın olacak arkadaş gibi büyürler :KK200: allah bağışlasın ikisinide.

Anladım canım geçmiş olsun.

Biliyor musun adetim 2 gün gecikti bende binbir senoryalar kuruyorken :KK70: bugün adet oldum şükür.

Düşünürken dedimki eğer hamileysem önceki hamileliğimde ve bebekten sonra o kadar salmıştım ki kendimi. Bu sefer aynı hataya düşmeyeceğim daha da çok bakacağım kendime dedim.
Sende sakın salma kendini iyi hissettikçe bebeklerine daha güzel enerji vereceksin inşallah :KK200:

X