Ne uyguluyorsun canım herhangi bir karışım yağın vs var mıayperest aynen canım çok iyi hissediyorum. Yarın yine bakım günüm. El ve ayak bakımı yapsam diye düşünüyorum.
El ve ayakların bakımlı olması kadını çok bakımlı gösteriyor bence. Eller her zaman dikkat çekiyor özellikle.
ayperest evet canım burası var çok şükür
Kaç kilo vermiştin canım ?
Hmm güneş lekem yok şükür başım gözeneklerle dertte
Aman Tanrım DidimSevgili bakımlı olan ve bakımlı olmaya çalışıp bir türlü olamayan , hiçbir zaman bakım rutini oluşturamayan , bakımlılara özenen , bir türlü kendine vakit ayıramayan , bakım yapmaya üşenen (...) kk hatunları
Gelin beraber kendimiz için birşeyler yapalım
Ben kendi açımdan şöyle düşündüm. Kendime 2 gün belirleyeyim o günlerde en az 1 tane bakım yapayım kendime. Yani 1 tırnak kesmek bile olsa o gün kendim için birşey yapacağım.
Ben kendime çarşamba ve cuma günlerini seçtim. Cumaları hafta sonu dışarda geçtiği için yapacağım. Çarşambalarıda hafta ortası ve müsait olduğum gün olduğu için..
Burda paylaşım yaparak , birbirimize yorumlar yaparak , tavsiyeler vererek daha motive oluruz diye düşünüyorum.
Ne kadar devam ederiz bilmiyorum ama atıyorum 3 ay boyunca devam ettik.. hayatımızın 3 ayını bakımlı ya da kendimiz için küçük şeyler yaparak özgüvenimizi birazda olsa artırarak geçiririz. Şu kısa hayatta kendimiz için ne yapsak kar öyle değil mi ?
Bu arada özellikle yeni doğum yapanlar doğumdan sonra kendini salanlar(ben) falan gelirse sevinirim
Hadi gelin kızlar haftada 2 gün 15 dk bile olsa kendimiz için birşey yapalım kadınız biz bakımlı olmak güzel olmak hepimizin hakkı !
Yok canım. Şu anda yapacaklarım el ve ayak tırnak bakımı. Ayrıca topuk törpüleme. Bi de nemlendirme. Yağ vs. Konusunda bilgim yok.Ne uyguluyorsun canım herhangi bir karışım yağın vs var mı
ayperest aynen canım çok iyi hissediyorum. Yarın yine bakım günüm. El ve ayak bakımı yapsam diye düşünüyorum.
El ve ayakların bakımlı olması kadını çok bakımlı gösteriyor bence. Eller her zaman dikkat çekiyor özellikle.
Şimdi spor saatim
Duş aldım
Kremlendim Kaş bıyık elden geçti :)
Eve gelince makyajı temizleyip tonik yapıcam :)
Haftada iki üç gün rimel sürüyorum rimeli bıraktım bu ara
Aktar a gidip alışveriş yapmam gerek :)
Aktara gidip geldikten sonra sac bakımı yapmayı düşünüyorum güzel karışımlarla
Kaşlara badem yağı alıcam birde gerçi çok bir faydası yok
Sağol tatlım sende öylesin daha sık gelebilsen keşke :)Kesinlikle çok samimi cana yakın insanlarsınız vakit buldukça burdayım :)
Aman Tanrım DidimBeni anlatmışsın. aslında bütün günüm müsait ama eriniyorum yapasım gelmiyor. Gayretlendiğim zaman toplu bir yapıp bitiriyorum. Mesela bugün duş alayım dedim. Sonra geri vazgeçtim. Diş fırçalama düzenine başladım. Bende bundan sonra bakımlı olcam. Doğum da yaklaştı ki vuuu. Kendimi bırakmamam lazım.
Bi de bugün diyete başladım. Acilen 3 kg vermem lazım. 2 hafta süre verdim kızlar kendime.
Teşekkür ederim canım :)Kızlar herkese iyi akşamlar
Topiğin bakımlı ve çalışkan sahibesi
sayende her kadının ruhu neşelenecek burda
ama konularını okudum,sende benim gibi çok çekmişsin
Allah bizlere yardım etsin.
Kız zorla niye kapandın.
Bakımım da mükemmel gidiyor
herşey daha iyi olacak sayenize
Teşekkür ederim :) Bir düzen oluşturmak gerek artık. Ya Allah bismillah diyip başladık. :)
Gül suyu ve badem yağı alıcam şimdilik canımEvet ya büyük ayrıntı kesinlikle.
Ayaklarıma baktıkça ayaklarımı beğenmeye başladım mesela. Eller desen hep yumuşak hep düzgün
Ne alıyosun canım aktardan
Yaaa faydası yokmu ?
Bende vazelinden pek etki göremiyorum gibi ama 1 ay falan devam edeceğim bakalım.
Sonrada badem yağı ve hint yağına başlamayı düşünüyorum.
Sağol tatlım sende öylesin daha sık gelebilsen keşke :)
Canım hoşgeldin
bende öyleydim kendi kendime hiç bişey yapmazdım hep üşengeçlik zaten
Hamilelikteki pskoloji çok önemli. Kendine ne kadar bakarsan o kadar iyi hissedersin kendini ihmal etme iyi davran
Bebekten önce bi rutin oluşturki bebekten sonra iyice salma kendini.
Lohusalık farklı bi psikoloji iyi olmak için herşeyi yapmalısın
Ben burada ilk önce 2 gün belirleyip o günler de kişisel bakımlarımı yaptım. Kıl tüy el ayak bakımı maske vs tarzında.
Sonra günlük rutin oluşturdum.
Sana da tavsiye ederim tatlım
Buraya yazmak motive edici oluyo. İnşaşlah faydamız olur sana :)
Kız 3 kg dediğin nedir ki
Ben 12 kg verdim.
2 haftada gider onlar.
Vazgeçme alt tarafı 2 hafta dayanacaksın
Cilt temizliğini düzenli yapmak bili büyük bişey benim içinselam kızlar bu aralar fazlasıyla saldım kendimi.
üzerimde bi üşengeçlik var, gitmiyorr...
günlük cilt temizliği diş fırçalama dışında hiç bişey yapasım yokkkkk
Haklısın canım evde de olsa bakımlı olmalyız hatya evli bayanlar evde daha da bakımlı olmalıSalı ve cuma günleri kendim için olcak. Genel rutini o zamanlar yapcam. Her günüm zaten ev için. Birazda kendime zaman ayırayım. Ev hali çok bunalttı artık
Canım aybı ruh hali banada geliyo. Burayı daha da aktifleştirmeliyiz bencede.selam kızlar bu aralar fazlasıyla saldım kendimi.
üzerimde bi üşengeçlik var, gitmiyorr...
günlük cilt temizliği diş fırçalama dışında hiç bişey yapasım yokkkkk
Cilt temizliğini düzenli yapmak bili büyük bişey benim için
Bende katılayım aranıza bari bundan 1 buçuk sene öncesine kadar tepeden tırnağa çok bakımlıydım kuaför cilt bakımı makyaj vs ama gelin görünhamilelik hormonlar depresyon vs kendimi saldım 13 aylık bi kızım var ve 6 aylık hamileyim ama anladım ki insan kendine bakınca daha bi mutlu hissediyor:) Sabah saçıma hazırladığım yağ bakımımı sürdüm az önce bebeğimi uyuttuk güzel bi banyo yaptım kese peeling yaptım siyah nokta bandı kullandım banyodan sonra şimdi yüzümde pirinç unu yoğurt bal var bitki çayımı içiyorum
Hayır canım isteyerek olmadı korunuyorduk da bide ben doğumdan sonra hiç adet görmedim zaten.karın ağrısıyla hastaneye gidip 2 aylık hamile olduğumu öğrendim bir iki gün kendime gelemedim şok oldum ama şimdi çok mutluyum inşallah bunuda sağlıkla doğururum benim kardeşim yok tek çocuğum o yüzden kızımın bi kız kardeşi olacağı için çok mutluyum ıhlamur içiyorum canım gripten korkuyorum da