İyi bakalım yaaa bende saçlarımı kestirsemmi diyorum bi vazgeçiyorum.inşallah canım hepimiz öylesaçlar daha kestirdiğim 1 ay ama 2 ay sonra yapabilirim
canım benim cildimde karma t bölgrm yağlı nemlendiriler çok zor iyi bişey bulmak. yani bioderma markası faalan iyi ama 30ml krem 50 tl gbi bana pahalı geliyor cabuk biten bişey çünkü ben hem fiyatı uygun hem güzel nutricia markasının su bazlı nemlendiricisini buldum 3 senedir kullanıyorum infirimdeyken eve stokladım çok güzel tavsiye ederim yüz için bu arada13 aylık daha :)
Burada önceliği kendimize vermeyi öğreniyoruz hep beraber canım
Bende fön severim diğerlerini sevmem
Benimde boyum 163 54 e kadar düştüm hedefim 48. Ama bu ara biraz ara vereceğim. Sınavlarım var :)
Oda bi nebi bakım olmuş o zaman
Senin morarmalarının en büyük sebebi uykusuzluk o zaman canım. Çok erken kalkıyosunya. Aslında akşamları daha erken yatmaya çalışabilirsin.
Ne güzel yazdın ya. Ben ne cildime ne yüzüme nemlendirici kullanmıyorum en büyğk eksiğim
Bir tane vucüt için birtane de yüz için nemlendirici almayı düşünüyorum aslında bu benim için devrim olur hiç kullanmadım çünkü
Birde gece kremi mi alsam acaba ?
Herşeyi yüzüme sürüo yormakta istemiyorum cildimi ama
T bölgem yağlı sadece geri kalanı kuru gibi.
Lisedeyken krem sürmeden fondoten sürerdim topaklanırdı kötü olurdu işte. Bence ihtiyacım var ya. En azından parlak durması için.
kıyamam geçmiş olsun canımBugün çarşamba bakım günüydü hiç bişey yapamadım günlük rutinler dışında.
Kızım biraz hastalandı çok huzursuz onunla ilgilendim hep. Cuma ya kaldı bakımlar
Benimde saçlarım kısacık kaldı ben bukadar kısa istemeiştim çok mutsuzum bi an önce uzaması lazımbende bu ara kendimi o kadar saldım ki..
Saçlarımı kestirdim , pişman oldum hiç bir şekile girmiyor
Yüzüme en ufak nemlendirici sürsem başlıyor sivilceler , siyah noktalar...
Gözenekler iyice canımı sıkmaya basladı..baya umutsuzum ya..
Bugün çarşamba bakım günüydü hiç bişey yapamadım günlük rutinler dışında.
Kızım biraz hastalandı çok huzursuz onunla ilgilendim hep. Cuma ya kaldı bakımlar
Nasıl kestirdin saçlarını?bende bu ara kendimi o kadar saldım ki..
Evet bende nasıl güvencem diye düşünüyordum herşeyi yüze sürmekte güvenilir gelmiyocanım benim cildimde karma t bölgrm yağlı nemlendiriler çok zor iyi bişey bulmak. yani bioderma markası faalan iyi ama 30ml krem 50 tl gbi bana pahalı geliyor cabuk biten bişey çünkü ben hem fiyatı uygun hem güzel nutricia markasının su bazlı nemlendiricisini buldum 3 senedir kullanıyorum infirimdeyken eve stokladım çok güzel tavsiye ederim yüz için bu arada
Nasıl kestirdin saçını öneride bulunalımbende bu ara kendimi o kadar saldım ki..
Sağol tatlımkıyamam geçmiş olsun canım
Ayy siz böyle deyince saçımı kestirme fikrinden korkar oldumBenimde saçlarım kısacık kaldı ben bukadar kısa istemeiştim çok mutsuzum bi an önce uzaması lazım
ayperest yaa rüyamda seni gördüm komşu olmuşuk nasıl sevindim anlatamam ooh oohkafama göre komşu geldi biz neler neler yaparız ne bakımlar ne alımlar flan dıyee uuuf uyanınca üzüldüm
kızlar bu arada havaların soğumasından sanırım kaşlarım kirpiklerim dökülmeye başladı bi süre rimel ve kaş sabitleyici sürmücem. sadece evden cıkarken kaşlarıma ve kirpikleirme biraz vazelin sürüyorum nemli kalması için...
yüzüme 1 aydır fondoten allık v.s. sürmüyorum, çünkü gerçekten ten makyajı çok fena cildi bozuyor. makyaja ara verdimm yani temiz olmak yeterli şimdilik...
Geçmiş olsun cnm, umarım huzursuzluğu geçmiştir. Benim kızda geceleri uyumamak için direnir. Zombi gibi işe geliyorum. bugün günlük nemlendiricimden başka birşey yapamadım. öğlende yuttum hamburgeribenim için iyi bir gün olmadı. Yarın ne yaparım? hiç bilmiyorum... akşam yüzümü karbonatla temizlesem iyi olur... siz ne kullanıyorsunuz? karbonat, bir damla limonsuyu ve süt ile biraz bekletiyorum sonra da nemlendiricimi kullanıyorum. Hergünü dolu geçirmek gerekir bence, böylelikle rutin bakımımız sağlarız.
Geçmiş olsun cnm tekrar. 1,5 yıldır diyet yapıyorum ve haftada iki gün plates.Evet bende nasıl güvencem diye düşünüyordum herşeyi yüze sürmekte güvenilir gelmiyo
Banada pahalı zaten birsürü borcumuz var fazla açılmamam gerek.
Önerin için teşekkür ederim bakacağım
Nasıl kestirdin saçını öneride bulunalım
Belki doğru ürünü bulamıyorsundur canım ? Olabilir mi
Benimde gözenekler sıkıntılı.
O konuda iyi bir araştırma yapıp kurtulmaya çalışacağım cidden bende çok sıkıldım. Doğalken güzel olmak istiyorım asıl amacım bu.
Sağol tatlım
Ayy siz böyle deyince saçımı kestirme fikrinden korkar oldum
Canım yaaa
Keşke öyle olsa ya zaten insanın etrafına ne kadar anlaşamayacağı varsa dolar anlaşacakları hep uzaklarda olur
İnan bende şurdaki samimiyeti gerçek hayatta bulamıyorum.
Yinede şükür burası var ve denk geldik
Aynen canım çok iyi yapmışsın yukarıdada yazdım bende doğallıya önem vermeyi düşünüyorum. Doğal güzel olmak daha önemli bence ya. Ona odaklanmalıyız. Makyaj makyaj cildimizi mahfetcez.
Bugün daha iyi ama burun akıntısı var malesef
Diyet mi yapıyordun ? Akşam hafif geçirirsen bişey olmaz gün çöpe gitmez.
İlk defa dutdum karbonatın faydası nedir ?
Günlük rutinlerim var zaten canım
Belirlediğim 2 günde kıl tüy maske tırnak bakımı gibi şeyler yapıyorum sadece.
Günlük yaptıklarım ayrı
Kaç kilo vermiştin canım ?Geçmiş olsun cnm tekrar. 1,5 yıldır diyet yapıyorum ve haftada iki gün plates.
karbonatı Aslıhan Koruyan Sabancı'nın Evinizde Sağlık ve Güzellik kitabında okumuştum. Güneş lekeleri için öneriyor.
7 kilo verdim. gözeneklerle ilgili clarins kullanmıştım işe yarıyordu.Kaç kilo vermiştin canım ?
Hmm güneş lekem yok şükür başım gözeneklerle dertte
7 kilo verdim. gözeneklerle ilgili clarins kullanmıştım işe yarıyordu.
Kızlar bakım konusunda çok iyi gidiyorum. Günlük bakımlarımı hiç aksatmadım. Ayrıca komple epilasyonumu da yaptım. Ben ağdayı tercih ediyorum. Gün aşırı duşumu alıyorum.
Her banyodan sonra kollarımı ve bacaklarımı nemlendiriyorum. Yüz kremimi her gün sabah ve gece yüzümü yıkadıktan sonra sürüyorum.