- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 31
Canım geçen biyerde çok mineral içerdiğini ve sıkılaştırdığını okumuştum ama ilk kez yapıcam. Önceden hazır maskeler kullanıyordum ama artık kimyasaldan uzak durmaya çalışıyorum ama dün dediğim pirinç unu bal yoğurdu 4. Yapışım fln dı. Memnun kaldım ondan beyaz tenliyim zaten ama daha beyaz duru görünüyo cildim bide pirinç unu tanecikli olduğu için peeling etkisi yapıyo. Bundanda birkaç yapayım ondan sonra yorum yaparım
Ben birşey sorucam tüylerin azalması için agdadan sonra 3 gün limon sürme var doğrumu ben denicem deneyen varmi
Evet bende kimyasala güvenmiyorum. En iyisi doğal maskeler
İkiside beyazlatmak için zaten bende seviyorum beyaz olmayı :)
O maskeyi bende deneyebilirim.
Ben hiç denemedim canım. Dene bence
Tamam canımDenicem:) yazarim
ben 1 haftadır robot gibi uzaklaştım herşeyden ne bakım kaldı ne diyet ne alışkanlık
ben 1 haftadır robot gibi uzaklaştım herşeyden ne bakım kaldı ne diyet ne alışkanlıkama bugün sahalara geri döndüm bakım günlerim artık salı perşembe cuma günleri bir yerlere gidiyoruz oyüzden ya kalıyo ya erkene çekmeye çalışıom günlük rutin bile bişey kalmadı
Hoşgeldin canımBurayı takip ediyorum ama bir türlü aktif olamadım. Bakım için ptesi perşembe günlerini seçiyorum bakalım bişeyler yapmaya çalışıcam ama benden çok birşey beklemeyin
Bu ptesi duş aldım kremlendim saçlarıma biraz şekil verdim başlangıç bu olsun
Hoşgeldin tekrardan canım cicim tatlım
Sensiz hiç bi topikte yapamam artık benimsin
Zaten herşey planladığımız gibi gitse anormal olurdu. Şu ara bende salar gibitim eski hevesim yok gibi. Aynı durumdayız yani. Olur arada. Yeterki buraları bırakmayalım birbirimize her zaman destek olalım
Oluşur o rutinler yeniden.
Yeni baştan temiz olmakla başla. Arkası gelecektir
hoşbulduk kankim
sen beni baya sahiplenmişsin kimliğimi vereyim nüfusuna al sende benim ol
kesinlikle haklısın bu akşam kaş bıyık cilt tırnak bakımı çok şey var kafamda hepsini yapasım var bakalım
kesinlikle haklısın canım öğlen kaçırdım diyet konusunda ama akşam yemeyerek telafi edicem 1 saat sporda olucak şirket merdivenlerini saydım odama gelmek için 46 merdiven çıkıyorum bugün 4 kere indim çıktımOlabilir
Yap yap bak nasılda iyi gelecek.
Bide diyetine bugün sadık kalırsan yarın sabah çok mutlu ve enerjik uyanacaksın eminim
Benimde dün bakım günümdü miskinlikten hiçbişey yapmadım
Bugün yapıcam o yüzden. Kıl tüy halletmem lazım acil sonrada bi banyo yapmalıyım
Hadi bakalımkesinlikle haklısın canım öğlen kaçırdım diyet konusunda ama akşam yemeyerek telafi edicem 1 saat sporda olucak şirket merdivenlerini saydım odama gelmek için 46 merdiven çıkıyorum bugün 4 kere indim çıktım
bakım yapıp duşda alınca pamuklara sarılmış gibi uyucam
Kızlar İyi Akşamlar sayenizde bakımlarıma dikkat ediyorum.sevgilim de farkediyor
teşekkürler canlarım
Kizlar dün bakim günüydü ama yazmaya firsat bulamadim
Kaslar bıyıklar alindi
Yūze buhar banyosu yapıldı
Daha sonrasinda kolonya döküp pamuga peeling gibi temizledim
Yuzume nemlendirici surdum
duduklarim kurumustu krem sürdüm
Ellerime nemlendirici sürüldü
2 kere disler fircalandi
Dus alindi
1 saat spor yapildi
Tum vucuda nemlendirici sürüldü
Saclar kremlendi
Kesinlikle daha iyi hissediyorum üzerimden yük kalkmis gibi rahatladim bencede hic birakmayalimMaşallah canım böyle daha iyi hissediyorsun değil mi
Kendimizi 2 gün salsak 3. Gün toplamalıyız. Bu yakaladığımız atmosferi bırakmayalım
Hoşgeldin canımSelam kızlar
Bu konuya hiç yazdım mı bilmiyorum...
Iki haftadır bu bakım olaylarına kafayı takmış bulunuyorum. Saç, el, ayak yüz hepsine birden. Kendime göre bir bakım rutini olusturdum bu sürede. Yaptıklarımı anlatayım belki buraya yazarsam devamlılık sağlarım...
Günlük;
Zaten en az 3 kere dişlerimi küçüklüğümden beri hep fırçalarım onu saymıyorum.
Uyandığımda ve yatarken cildimi nemlendirmek
Makyajla asla uyumamak, makyajı sildikten sonra yüzümü toniklemek
Ellerim bu havalarda çok kuruyor o yüzden aklıma geldikce gün içinde kremliyorum
Haftalık;
Cuma gününü belirledim, hem okuldan erken geliyorum vakit oluyor hem de haftasonunu iyi geçirmek için güzel bir gün.
Yüzümü temizleme jeliyle yıkayıp nem maskesi uygulamak
Maskeyi cildim emdikten sonra yüzüme masaj yaparak kalanları yedirmek
Saçlarıma hindistan cevizi yağı sürüp 1-2 saat saçımda bekletmek
Duştayken bacaklarıma kese yapmak
Aylık;
Manikür pedikür, yeni yapmaya başladım. Evde kendim yapıyorum...
Kaşlarımı uzun zamandır kendim aliyorum. Zaten şekli belli olduğu için sorun olmuyor...
Eylüle kadar iki ayda bir 1 sene boyunca lazere gittim çok etkisini gördüm fakat araya bayram girdi regl oldum okul başladı falan derken bir türlü tekrar gidemedim. Başlamam gerekiyor ama vizelerden sonraya kalır yine... o zamana kadar jilet yapıyorum maalesef lazer yaparken ağda yasak olduğu için.....
Iki günde bir duştan sonra saçlarımın uçlarına ve boy kısmına argan yağı sürüyorum, çok etkisini gördüm. Saçlarım eskisi gibi kabarmıyor.
Yazın başından beri spor yapıyorum günde 40 dakika civarı. 15 gündür yapmıyorum tekrar başlamam lazım.
Bunları düzenli olarak yapsam bile benim için büyük başarı olacak...