Bakımlı Olma Topiği :)

Aslında bir kere erteledikce bir daha ertelemek çok kolay oluyor, o konuda haklisiniz bu hafta gidebilirsem gitmeye çalışacağım doğru diyorsunuz

Aslında bir kere erteledikce bir daha ertelemek çok kolay oluyor, o konuda haklisiniz bu hafta gidebilirsem gitmeye çalışacağım doğru diyorsunuz

Aynrn canım ertelemek hiç iyi değil arkası kesilmiyo. O yüzden git hallet 1 yıl boşa gitmesin haberlerini bekliyorum canım :)

Günaydın kızlar,Pazar sabahında mutlu uyanmak ne güzel
Sonhbahar da hayat ayrı bir güzel herkes mutlu olsun

Pozitif mesajları çok seviyorum

Sohbaharı bende ayrı bi seviyorum

Kızlar nerdeyse 1 aydır vazelin sürüyorum kaşıma kirpiğime.
Dün kaşlarımıda aldırdım ama bi faydasını göremedim hala kaşlarımda boşluklar var malesef
Üstelik en sonunda gözümde bişey çıktı gözüm kanlandı bugün vazelinden mı başka bişeyden mi bilmem.
Ama bırakıyorum vazelin sürmeyi.
Yakın zamanda badem yağı ve hint yağı alıp 2 ay aralıksız uygulayacağım.
Taktım kaşıma kirpiğime çıkarcam işte çıkcak onlar taktım

Gözeneklere girişmem lazım
Ayy bide siyah nokta bandını alcaktım unuttum bak
Hiç siyah noktam olmasa nolur sanki

Hu huuu napıyorsunuz güzeller

Gözümde enfeksiyon oluştu ya benim ya vazelinden ya da lens kullanıyorum ondan mikrop kaptı bilemiyorum. Sol gözüm kan çanağı akşama doğru arttı yarın doktora gideceğim büyük ihtimal.

Vazelin sürmeti bırakıyorum.
Haftaya badem yağı ve hint yağı alacağım.

Rutinlere gelince
2 günde bir duş
Her gün 48 saat etkili deo artı parfüm sıkıyorum.
Her sabah dove sabunla yüzümü sabunluyorum.
Gece yatmadan garnier ile temizleyip gülsuyu sürüyorum.
2 kez diş fırçalama.
Gece yatarken ellerimi kremliyorum.
Ayak kremi ve gece çorabı almıştım ama birkaç günden öte kullanamadım. 1. Sebep üşengeçlik 2. Sebep ay çorapla yatamıyorum ateş basıyo o yüzden ara sıra yapacağım bu uygulamayı ya da yatağa girip kremi sürüp biraz da çorabı giyebilirim..

Giyim konusuna çok dikkatliyim.
Makyajıda özenli yapıyorum.
Ama sanırım göz kalemimi değiştirmeliyim çok akıyo gözümden

Bu hafta sadece çarşamba ve cuma değil tüm hafta vakit buldukça kıl tüy işimi halletmem gerekiyo. Yoksa alıp başını gidecekler.

Su içmeyi azalttım bu ara yeniden içmeye başlamalıyım.

Spor ve diyete ara verdim sınavlara odaklanmak için.

Ve kızlar sınavlara 20 günüm kaldı bu süreç içinde çok aktif olamayacağım. Hatta günde 1 kez girmeyi düşünüyorum. Çünkü buralarda çok vaktim ölüyo

Kendimizi hiç bırakmayalım ve çok sevelim

Çok geçmiş olsun canım

Siyah noktaları temizlemek için yumurta akını sürüp üstüne peçete yapıştırıyorsun iyice kuruyunca yavaşça kaldırıyorsun aynı bantlar gibi temizliyor. Hem masrafsız hem doğal ben bir ara yapıyordum. Bant kadar pratik olmuyor tabi

Buraya yazamadım ama en önemlisi cuma günü saçlarımı boyadım 3 4 aydır boyamamıştım
Perşembe bakım günümdü tırnaklarımı düzeltip oje sürdüm bunu da aylardır yapmıyorum ki ben ojesiz hayatta gezmezdim hatta arada şekiller çizerdim kışın bile ayaklarıma oje sürerdim kimsenin görmesine gerek yok ben görüyorum diye. Bebekten önceydi tabiki
Bugün de bakim günümdü ama birşey yapamadım oğlum çok huysuzluk yaptı fırsat bulamadım Öğlen annem oyaladı ben biraz uyudum o kadar güzellik uykusu olsun yarın telafi edicem inşallah

Geçmiş olsun canım. Vazelinden olabilir. Sonuçta kimyasal bişey. Ah ben de nasıl hastayım kaç gündür. En önemlisi sağlık hayatta.

Canim merhaba..
Sana bir sey sormak istiyorum

-Bu Lumia tuylere kesin çözüm mü? Ne kadar sıklıkla kullaniyorsun ne kadarda çıkıyor ?
- Agdayla alınmış gibi tamamen pürüzsüz yapıyormu?
-Epilasyonda oluşan kararmalara etkili mi yani kimi lazere gidenler cilt tonunun bikini ve koltukaltı nin renginin açıldığını söylüyor. Öyle bir etkisi var mı?

Lütfen benim bu tüm sorularımı cevaplar mısın :) almak istiyorum ama tereddutteyim.

Merhaba kızlar bikaç gündür kaynanamdaydık o yüzden pek bişey yapamadım sadece sabahları yüzümü sabunla yıkayım nemlendirici sürdüm ne yazıkki bir iki defa makyajla uyudum. Orda zaten hamama gittim kese oldum Bugün döndük banyomu yaptım yüzüme maske yaptım+tonik+nemlendirici.Saçıma Hiçbirşey yapmadım yarın yağ bakımı yaparım

Çok geçmiş olsun canım

Sağol canım

Canım inan hepsini denedim. Ama hiçbişey çok güzel etki etmiyo. Yani siyah nokta yanı sıra beyaz noktalarda var
En etkili bulduğum bimde ki bantlardı.
Düzenli olarak yapmam gerekiyo diye düşünüyorum bişeyleri. Gerekirse bi süre hiç makyaj yapmadan cildimi hep temiz tutup gözeneklerimi küçülterek bişeyler başarırım belkim

Ben 2 senedir boyamıyorum çingene turuncusu oldu saç uçlarım
2 karışta dio boyası
Tek tesellim tesettürlü oluşum ve saçlarımın evde kızdan dolayı habire topuz durması.

Oje bence her zaman sürün ya. Ne kadar vakit alcakki. Tüm havayı değiştiriyo cidden. Önceden 2 güne bi yenilerdim çok severdim açıkken tabii.

Bebeğin daha küçük canım büyüyecek sabret. Herşey normale dönecek geçecek bugünler. Hem sen kendin için hep bişeyler yapmaya devam et biyerden sonra alışkanlığa dönüşecek eminim.
Yarına olsun canım küçücük bişeyde olsa yap

Geçmiş olsun canım. Vazelinden olabilir. Sonuçta kimyasal bişey. Ah ben de nasıl hastayım kaç gündür. En önemlisi sağlık hayatta.
Sağol canım ilaç aldım biraz rahatladım bugün
Geçmiş olsun senin neyin var

Canım ilk başta 2 haftada bir yapıyorsun. 5 seans. Yani 2 buçuk ay sürüyo. O 2 buçuk ayda baya azaltıyo. Sonra ayda 1 yapıyorsun. 6 ayda bitiriyor demişlerdi alırken. Bitmedi tabiki. 2 buçuk senedir kullanıyorum. Araya hamilelik girdi o zaman az kullandım. Ve sonrasında düzenli kullanmadım aklıma geldikçe yaptım.
Son zamanlarda sık yapıyorum gerektikçe. Ne zaman bitirir ya da kesin çözüm mü bilemiyorum. Ama inanılmaz azalttı

Ağdayla alınmış gibi olmuyor. Jiletle alıyosun başta çünkü. Tüyler kısa sürede çıkmaya başlıyor. Ama çıkanlar kopuyor hemen. Ve zamanla bazı yerleden hiç çıkmıyor. Çıksada çoook geç geliyor. Mesela bikini bölgemin üst tarafında 10 tel falan vardır şuan. O kadar azaldı.

Benim cilt rengim açılmadı malesef

Umarım cevaplarım tatmin eder seni
Eğer imkanın varsa gerçek lazer epilasyona gitmeni öneririm o daha kalıcı ama imkanın yoksa evde birşey kullanmak istiyorsan tereddüt etme bence. Ben faydasını gördüm. Onu kullanalı çok rahatım. Uygulaması kolay ve acısız. Artık tüyler çok mühim bi dert değil benim için. Üstelik istersem aylarca yapmayım hiç bi zaman çok kıllı olmuyorum artık. İyice eğilip bakmak gerekiyo bacaklarıma falan

Topik sahibesi geçmiş olsun;
buraya az da olsa gel neşe ve moral ver,ama sınavınıda ihmal etme
Sağol canım hergün uğrarım yine merak etmeyin sadece her dk girmeyi bıraktım çok vakit öldürüyorum çünkü burda.

Canım nerden dönsen kar tabiiki. Hiç vazgeçme salsan bile.
Ama nolursa olsun makyajla uyumayalım çok kötü bişey nolursa olsun temizle. İlla yatmayı beklemene gerek yok dışardan geldiğin an enerjin varken hemen temizle yıka yüzünü. Temizlik mühim. Hele yüz temizliği çok

dün bakım günümdü çok bişey yapamadım
bacaklarımı temizledim
duş aldım
saç kremi sürdüm
nemlendirici sürdüm
dişlerimi fırçaladım

benden sonra epilasyon konusunda güzel sorular gelmiş yine sana ben eşimle iddiayı değiştireyim ozaman lazere gideyim yada 10 tel kalsın onada razıyım ahh şu bacaklarımdan kurtulsam kafamda yorgan örtülü bacaklarım açılsa burda bir adam uyuyor derler

Ben tesettürlü olsam iyice kendimi salardım sen yine iyisin maşallah

Ben zararı vardır diye korkuyorum alırken iyice araştırdın mı. Bir süre lazere gitmiştim pek azaltmadı sonra ondan da korktum

dün bakım günümdü çok bişey yapamadım
bacaklarımı temizledim
duş aldım
saç kremi sürdüm
nemlendirici sürdüm
dişlerimi fırçaladım
Kız ben bu ara duş almaya bile üşeniyorum. Üzerimdeki miskinliği atamadım uykum falan geliyor sürekli
Bugün bakım günüydü hiç bişey yapmadım.
Biri beni gaza getirsin

Git bence ya çalışıyosun zatenn sorun olmaz kii
Allah emi o kadar uzatmak yok
Ben tesettürlü olsam iyice kendimi salardım sen yine iyisin maşallah
Kııız ben bir salmıştımki sorma
Salmaların salması bikaç aydır topladım kendimi. Topic sayesinde.
Yoksa o tesettüre alışma evresi , evlilik sorunları , hamilelik , çocuk derken ne hallere düşmüştüm
Ben zararı vardır diye korkuyorum alırken iyice araştırdın mı. Bir süre lazere gitmiştim pek azaltmadı sonra ondan da korktum
Araştırdım ama hep olumlu yorumlar görmüştüm. Bilemem canım herkese etki etmiyo demekki. Benim arkadaşım bazı bölgeleri halletti mesela lazerle. Hiç çıkmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…