Bakımlı Olma Topiği :)

Kizlar elimden geldiği kadar yaptım oje surdum sonrasında 3 kulak pamuguyla zor temizledim okadar berbat sürdüydüm tekrar dus aldim saclar once kremledim sonra köpük sürdüm elimle sekil verdim makyaj yaptim elbisemi giydim sanirsam hazırım ve heyecanlıyım
Canım benim nasıl geçti güzel miydi naptınız :rolleyes:

Canım benim nasıl geçti güzel miydi naptınız :rolleyes:
çok güzeldi canım tam anlamıyla dinlendim cumartesi gecesi pastayla beraber birazda içtik kafam hafif leyla sonra jakuzi odadaki disko topu falan tek kelime mükemmeldi çok eğlendim :rolleyes: hediye olarakda boş geçmemiş ikimize aynı model spor ayakkabı almış :KK39:

çok güzeldi canım tam anlamıyla dinlendim cumartesi gecesi pastayla beraber birazda içtik kafam hafif leyla sonra jakuzi odadaki disko topu falan tek kelime mükemmeldi çok eğlendim :rolleyes: hediye olarakda boş geçmemiş ikimize aynı model spor ayakkabı almış :KK39:
Ayyy maşallah yemin ediyorum çok tatlısınız bayıldım size :KK200:
Çok imrendim ya :KK36:
Ayyyy daha nice güzel yıllarınız olsun tatlım :21:

Benim bakımlar aynrn devam hatunlar :21:
Hafta sonu eyelinerlı bi makyaj yaptım. Bundan sonra da yapacağım missfirliğe falan giderken. Ya da vaktim olduğu her zaman.
Eyeliner konusunda çok başarılı sayılmam ama yapa yapa en doğrusunu öğreneceğim:21:
Evden biraz pijama vs çıkardım. Daha güzel giyineceğim evde artık.
Zaten git gide daha da zayıflıyorum ve motivasyonum artıyo giyime karşı :KK6:
Ben depresif stlye takılırken giydiklerimi öylesine "kıyafet işte giy çık" kafasıyla bakıyodum. Kombinlemeye özenmiyodum.
Mutsuzluk hep.
Artık daha dikkat edeceğim her parçamı seveceğim ve güzelce kombinleyeceğim.
Tatlı bi genç kız ah pardon anne olacağım :KK70:
Bu çocuk senin mi diye şok olacak insanlar :KK70:
Eski ben geri gelecek.. yok yok eskisindende güzel :21:
Bu kıyafet konusunu çözeceğim harbiden.
Kaşlarım çıktı ama bu hafta mutlaka aldırmam gerek bugün halledebilsem keşke :KK47:

Benim bakımlar aynrn devam hatunlar :21:
Hafta sonu eyelinerlı bi makyaj yaptım. Bundan sonra da yapacağım missfirliğe falan giderken. Ya da vaktim olduğu her zaman.
Eyeliner konusunda çok başarılı sayılmam ama yapa yapa en doğrusunu öğreneceğim:21:
Evden biraz pijama vs çıkardım. Daha güzel giyineceğim evde artık.
Zaten git gide daha da zayıflıyorum ve motivasyonum artıyo giyime karşı :KK6:
Ben depresif stlye takılırken giydiklerimi öylesine "kıyafet işte giy çık" kafasıyla bakıyodum. Kombinlemeye özenmiyodum.
Mutsuzluk hep.
Artık daha dikkat edeceğim her parçamı seveceğim ve güzelce kombinleyeceğim.
Tatlı bi genç kız ah pardon anne olacağım :KK70:
Bu çocuk senin mi diye şok olacak insanlar :KK70:
Eski ben geri gelecek.. yok yok eskisindende güzel :21:
Bu kıyafet konusunu çözeceğim harbiden.
Kaşlarım çıktı ama bu hafta mutlaka aldırmam gerek bugün halledebilsem keşke :KK47:
bu haftabaşı seni moralli gördüm canım kıyafetlerin bol gelmesinden olsa gerek :KK9:
ah o eyeliner ahh bende sen gibi acemiliği geçme çabaları evde bazen deniyorum ikiside aynı dışarı çıkarken sürmeye çalışınca biri yukarı diğeri aşağı bakıyor sanki cumartesi çok mücadele verdim kendisiyle :KK70: ama sil çek sil çekde olsa zafer benim yaptım :sampiyon:

bu haftabaşı seni moralli gördüm canım kıyafetlerin bol gelmesinden olsa gerek :KK9:
ah o eyeliner ahh bende sen gibi acemiliği geçme çabaları evde bazen deniyorum ikiside aynı dışarı çıkarken sürmeye çalışınca biri yukarı diğeri aşağı bakıyor sanki cumartesi çok mücadele verdim kendisiyle :KK70: ama sil çek sil çekde olsa zafer benim yaptım :sampiyon:
Evet baya bi motive ediyo beni zayıflamak hayatımın her alanında :KK66:
Yapa yapa kusursuzu öğreneceğiz :21:

Günaydın güzellikler :KK54: Bende bu hafta saçımı boyatıcam ve alışveriş yapıcam. Rutin günlük haftalık bakımlarım zaten aynı:KK52:

merhaba canım bakımdan ödün vermiyoruz benimde günlükler rutin hale geldi yarın bakım günü ne yapcam bilmiyorum ama bulunur mutlaka:KK54:

Evet canım bakımdan ödün veremem. Bende evde olduğumda illa kendimle ilgilenecek bişey bulurum. Bakımlı kadınlarıda çok severim :KK51:

1. her zaman olduğu gibi kalkıp makyajı yaptım, özenle giyinip işe geldim. şu an kendime güzel göründüğüm için iyi hissediyorum kendimi.

2.bakımlı olmak ilk önce temiz olmaktan geçer. ben her gün ya da maksimum 2 günde bir duş alıyorum. saçlarım belime kadar olduğu için iki elim kanda olsa bu rutin değişmez. deodorant kullanmalı bir kadın mutlaka. uzun tırnaktan nefret ederim. yemek yapan kadınların uzun tırnaklı olmamasını rica ediyorum buradan :süslü: saçlarına içtiği sigaranın kokusu sinmiş bir kadın bence çok itici bir de. :kusmuk:

3. manikür ve pediküre işten fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum. saçlarımı da belli aralıklarla kestiriyorum ama hiç boyamadım hayatım boyunca. her gün makyaj yapıyorum. makyaj becerim var zorlanmıyorum. düzenli şekilde ağdalarımı yaptırıyorum. kaşım çıkmıyor o yüzden almıyorum. bıyıklarımı da kendim iple alıyorum. sadece çok sıkılgan ve tez canlıyım saatlerce kuaförde bakım beni zorlar ona gelemem :KK43:

benden bu kadarrr :KK68:

Günaydın güzellikler :KK54: Bende bu hafta saçımı boyatıcam ve alışveriş yapıcam. Rutin günlük haftalık bakımlarım zaten aynı:KK52:
Sen zaten süpersin :KK36:
Amin canım hayırlısı inşallah biz biraz borçla evlendik birde mali müşavirlik stajım var mayısta biticek onu bekliyorum sonrasında ALLAH nasip ederse olur inşallah
Hadi bakalım canım inşallah :KK200:
Evet canım bakımdan ödün veremem. Bende evde olduğumda illa kendimle ilgilenecek bişey bulurum. Bakımlı kadınlarıda çok severim :KK51:

Bende seviyorum bakımlı kadınları :21:

1. her zaman olduğu gibi kalkıp makyajı yaptım, özenle giyinip işe geldim. şu an kendime güzel göründüğüm için iyi hissediyorum kendimi.

2.bakımlı olmak ilk önce temiz olmaktan geçer. ben her gün ya da maksimum 2 günde bir duş alıyorum. saçlarım belime kadar olduğu için iki elim kanda olsa bu rutin değişmez. deodorant kullanmalı bir kadın mutlaka. uzun tırnaktan nefret ederim. yemek yapan kadınların uzun tırnaklı olmamasını rica ediyorum buradan :süslü: saçlarına içtiği sigaranın kokusu sinmiş bir kadın bence çok itici bir de. :kusmuk:

3. manikür ve pediküre işten fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum. saçlarımı da belli aralıklarla kestiriyorum ama hiç boyamadım hayatım boyunca. her gün makyaj yapıyorum. makyaj becerim var zorlanmıyorum. düzenli şekilde ağdalarımı yaptırıyorum. kaşım çıkmıyor o yüzden almıyorum. bıyıklarımı da kendim iple alıyorum. sadece çok sıkılgan ve tez canlıyım saatlerce kuaförde bakım beni zorlar ona gelemem :KK43:

benden bu kadarrr :KK68:

Hoşgeldin gayet iyi durumdasın :KK9:

Haklısın saatlerce uğraşmak bezdirici. En iyisi kısa vakitlerle sıkılmadan bu işi halletmek :KK31:

Kızlar kaş ve kirpiklerim döküldü çok azlar. Bi çare araştıracağım dedim ve buldum :21:

Her gece yatmadan kirpik diplerimize kulak çubuğu yardımıyla vazelin sürüyoruz.
Bitmiş bir rimelin içine de koyabiliriz vazelini.
Ben önce kulak çubuğuyla kirpik diplerime süreceğim ardından bitmiş rimel çubuğuyla kirpiklerime tamamen uygulayacağım.
Ve kaşlarımada süreceğim.

2 hafta da sonuç görülüyormuş bakalım.
Günlük rutinime bunuda ekliyorum bugünden itibaren :21:

İşe yaramazsa yağ karışımları var onu yapcam napıp edip kirpikleri çoğaltcam :KK70:
Vazelin daha kolay geldi ondan tercih ettim :)

X