Bakımlı Olma Topiği :)

canımm bu konuda sarımsağın üstüne bişey tanımam tabi kirpiğine süremezsin kaşlarına sür kokusuna takılma ben denedim ve çok işe yaradı kirpiklerinede vazelin iyi gelicektir.

Yaa ben takılmamda eşim çok rahatsız olur gibime geliyo o_O

kıl tüy yok canım yüzüme peeling yapayım cildime maske falan :KK66: ayrıca kocam çiceksepetinden hediye gönderecek sanırım dün gece uyuyakaldı bende telefonunu sarja takarken açık sayfaları kapatırken çiceksepetinden mesaj geldiğini gördüm oyüzden bu gece bakımdan sonra duş almaya diye gidip gelinliğimi giyip ona süprizmi yapsam :KK31:
vermesine vereyim canımda her hafta bu kaşlar niye çıkıyo diye ben gibi siteme girersen karışmam :KK70:

:KK70:

Çok güzel düşünmüşsün ya yap bence hala içine sığıyosan :KK36:

Selam kızlar
Nasılsınız

İyiyiz tatlım sen nasılsın neler yapıyorsun çok gelemedin şu sıra sanırım

Merhabalar,
Bakımlar nasıl gidiyo kızlar.
Neler yapıyorsunuz.

Valla ben kaşa kirpiğe girişiyorum bugünden itibaren :KK70:
Onun dışında günlğk rutinlerimi aksatmuyorum.
Cilt ve yüz için nemlendirici almaya karar verdim :21:

Kıyafet olayına ve makyaja daha detaylı girişeceğim zamanla :21:

Herşey daha güzel olacak En Büyük TÜRKİYE

Hadi bakalım inş. :KK54:

Evet tatlım çok aktif olamıyorum sitede
Girdikçe buraya uğruyorum

Bakımım rutin olunca her gün aynı şeyleri yazmak istemedim birde

Bende gecen cuma basladim bakima, kaslarim cok seyrek iki gunde bir sarimsak suruyorum (uzun suredir yapmak istedigim biseydi bu). Dunde kirpiklerim icin badem yagina basladim hergun surmeyi dusunuyorum. Umarim iyi gelir ! saclarima simdilik bisey yapmiyorum ama zaten ne boya var ne duzlestiriyorum. Yani bakim yapmiyorum ama yipratmamayada calisiyorum simdilik. Umarim devam ederim !

Sarimsak veya badem yagini deneyenler oldumu ?

Bende gecen cuma basladim bakima, kaslarim cok seyrek iki gunde bir sarimsak suruyorum (uzun suredir yapmak istedigim biseydi bu). Dunde kirpiklerim icin badem yagina basladim hergun surmeyi dusunuyorum. Umarim iyi gelir ! saclarima simdilik bisey yapmiyorum ama zaten ne boya var ne duzlestiriyorum. Yani bakim yapmiyorum ama yipratmamayada calisiyorum simdilik. Umarim devam ederim !

Evet denedim canım aslında çok farkı Yok

Evet tatlım çok aktif olamıyorum sitede
Girdikçe buraya uğruyorum

Bakımım rutin olunca her gün aynı şeyleri yazmak istemedim birde
Haklısın canım bende hergün yazmıyorum. Ekstradan yaptığın birşey var mı ya da sende giyiminden bahsetswne biraz. İşte renk kombini falan vs

Hoş geldin canım.
Bende dün kaşıma kirpiğime vazelin sürmeye başladım. Bakalım devam edeceğim 1 ay kadar ya da 2 ay. Gün içinde sarımsakta sürmeyi düşünüyorum. Hatya gidip süreyim bi bakalım :KK53:
Badem yağını denemdim ama duydum.
Eğer bişey etki etmezse yağ karışımları deneyeceğim

Haklısın canım bende hergün yazmıyorum. Ekstradan yaptığın birşey var mı ya da sende giyiminden bahsetswne biraz. İşte renk kombini falan vs

Hoş geldin canım.
Bende dün kaşıma kirpiğime vazelin sürmeye başladım. Bakalım devam edeceğim 1 ay kadar ya da 2 ay. Gün içinde sarımsakta sürmeyi düşünüyorum. Hatya gidip süreyim bi bakalım :KK53:
Badem yağını denemdim ama duydum.
Eğer bişey etki etmezse yağ karışımları deneyeceğim

Hosbulduk canim :)

bende 1 ay kadar denemeyi dusunuyorum. Burdan takip edelim birbirimizi madem :) ben yatmadan once surebiliyorum ancak cunki gunduzleri calisiyorum.. bu aksam fotograf cekicem ve 1 ay sonra karsilastiricam.
Umarim guzel sonuclar aliriz !

Hosbulduk canim :)

bende 1 ay kadar denemeyi dusunuyorum. Burdan takip edelim birbirimizi madem :) ben yatmadan once surebiliyorum ancak cunki gunduzleri calisiyorum.. bu aksam fotograf cekicem ve 1 ay sonra karsilastiricam.
Umarim guzel sonuclar aliriz !
Tamam canım anlaştık hadi bakalım.
Ben sarımsağı denemicem şimdi ya vazelinle devam edeceğim :KK66:
Bende çekeyim madem :KK73:

günaydın kızlar dün bakım günü olmasına rağmen rutinler dışında hiçbişey yapmadım yemeği fazla kaçırdım zaten en başa döndün diyip moralim bozuldu :KK43:
bugünde o modda devam etmemek için sabah önce kalktım
yüzümü yıkadım
dişlerimi fırçaladım
yüzümü ve ellerimi kremledim
kıyafet kombinimi yaptım
saçlarıma köpük sürdüm
makyajımı yaptım:KK66:

günaydın kızlar dün bakım günü olmasına rağmen rutinler dışında hiçbişey yapmadım yemeği fazla kaçırdım zaten en başa döndün diyip moralim bozuldu :KK43:
bugünde o modda devam etmemek için sabah önce kalktım
yüzümü yıkadım
dişlerimi fırçaladım
yüzümü ve ellerimi kremledim
kıyafet kombinimi yaptım
saçlarıma köpük sürdüm
makyajımı yaptım:KK66:
Bu kilo işi sekteye gelince motivasyon birden düşüyor değil mi :KK66:
Beni de kilom yediklerim çok etkiliyor..

İyi yapmışsın canım bikere ayar kaçtı diye moddan çıkmamalıyız aynen böyle devam :super:

Bu kilo işi sekteye gelince motivasyon birden düşüyor değil mi :KK66:
Beni de kilom yediklerim çok etkiliyor..

İyi yapmışsın canım bikere ayar kaçtı diye moddan çıkmamalıyız aynen böyle devam :super:
kesinlikle canım ya 60.5 görmüşken 64.5 nedir diye dün akşam çıktım zıvanadan yedim durdum iyi halt ettim :oha:
aynen moddan çıkmak eski halime dönmeye hiç niyetim yok bakım dün olmadıysa bugün olur :süslü:

X