Bakımlı Olma Topiği :)

Allahimmm koptum buna :rolleyes:

Ama öyle :KK70:

yumurtalı bişiler yapıyolar da ben kokuya dayanamam ya
hazır deniyim püsürüm zaten.
bugün tüylerimi alıcam duş kremleme
parlatıcı da alıyım tırnaklarıma bari

Nasıl bişeyki bende sevmem herhalde :kusmuk:
Ben açık olsan tırnaklarımı asla ojesiz bırakmazdım heralde :süslü: :KK56:

kızlar önümüzdeki çarşamda evlilik yıl dönümümüz demiştim ya yemeğe çıkıcaz diye biliodum eşim haftasonuna ağvada göl kenarı bir otelde rezarvasyon yaptırmış oyüzden malum yarın bakım günü en belirgin bakım sizce ne olur kıl tüy yok sade kaş bıyık onlar zaten rutin alıcam önerileriniz neler :süslü:

Çalıştıgım ortam müsait olsa hep masa başında değilim.
analiz yapıyorum.
parlatıcı sürsem hem dikkat cekmez.

tr_lelli tr_lelli buraya da gel kankey :)
Suslu senin aynan hep karsinda :KK70:
Bu ara buraya cok cok uzak yasiyorum :)
Acayip bi salmislik durumu ki ojesiz gezmezdim sac bakim yaglari kil maskeleri hep havalardan ya kuresel isinma:olamaz:

Çalıştıgım ortam müsait olsa hep masa başında değilim.
analiz yapıyorum.
parlatıcı sürsem hem dikkat cekmez.

tr_lelli tr_lelli buraya da gel kankey :)

Anladım canım :KK66:
kızlar önümüzdeki çarşamda evlilik yıl dönümümüz demiştim ya yemeğe çıkıcaz diye biliodum eşim haftasonuna ağvada göl kenarı bir otelde rezarvasyon yaptırmış oyüzden malum yarın bakım günü en belirgin bakım sizce ne olur kıl tüy yok sade kaş bıyık onlar zaten rutin alıcam önerileriniz neler :süslü:

Ayy ne güzel :KK36: eş ın uğraşıyo belli. Sen hediye ne alacaksın ?
Giyeceğini düşündün mü ?
Kırmızı ruj ve oje sür. Saçlarını da aç masum bi hava yarat.
Evlililiğinizin ilk gecesi ne giydiysen gece onu giyebilirsin :confused::KK70:

Anladım canım :KK66:

Ayy ne güzel :KK36: eş ın uğraşıyo belli. Sen hediye ne alacaksın ?
Giyeceğini düşündün mü ?
Kırmızı ruj ve oje sür. Saçlarını da aç masum bi hava yarat.
Evlililiğinizin ilk gecesi ne giydiysen gece onu giyebilirsin :confused::KK70:
aynen canım uğraşıyo :KK36: bende ahşap üzerine düğün resimimizden yaptırdım örnekteki gibi bide mukavva aldım ortasına düğün resmimizi koydum etrafına resnkli kağıtlara şekilli şekilli aşk sözleri yazdım bugünde çerçeve siparişi verdim ona koyucam yaptığımı:confused:
giyeceğim siyah diz üstü v yaka bir elbisem var sanırım o olcak altına gümüş topuklumu yoksa siyah topuklumu giysem acaba :KK17:kırmızı rujum var oje alayım saçlar açık düğün gecesi giydiğimi makinaya yanlışlıkla siyahların arasında atmışım beyaz olmuş gri bende sinirlendim attım:KK70:

Eklentiler

• shopping.jpg
    shopping.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 180
aynen canım uğraşıyo :KK36: bende ahşap üzerine düğün resimimizden yaptırdım örnekteki gibi bide mukavva aldım ortasına düğün resmimizi koydum etrafına resnkli kağıtlara şekilli şekilli aşk sözleri yazdım bugünde çerçeve siparişi verdim ona koyucam yaptığımı:confused:
giyeceğim siyah diz üstü v yaka bir elbisem var sanırım o olcak altına gümüş topuklumu yoksa siyah topuklumu giysem acaba :KK17:kırmızı rujum var oje alayım saçlar açık düğün gecesi giydiğimi makinaya yanlışlıkla siyahların arasında atmışım beyaz olmuş gri bende sinirlendim attım:KK70:
Çok güzel fikir canım :KK36:
Siyah giy bence. Aslında tam tersi beyazda giyilebilirsin sen o gün gelin gibi :KK70:
Tüh ya gecelik kötü olmuş. Yeni gecelik al o zaman :KK45:
Ayyy ben bu sene geçen senenin sinirinden bişey yapmadım. Önceki senede kavgadan yapamamıştım.
Herşey içimde kalıyo 2 senedir :KK43:
İlk senemizde 8 aylık hamileydim. Çok kilo da almamıştım. İlk gece giydiğim gecelik önden açılmalı gibiydi işte hamileykende sığmıştım içine onu giyecektim o gün.
Çok sevimli olmuştu göbeğimle :KK42:
Gelinliğin duvağını takacaktım.
Saçlarım kalçamıda aşmıştı kestirmemiştim hamileyken hiç. Saçlarımı dalgalı yapacaktım. Makyaj yapacaktımki bu benim için çok büyük farklılık olacaktı o zamanları makyaj falan yapmıyodum.
Prenses gibi olacaktım hamile prenses :cry:
En sevdiği yemekleri hazırlayacaktım. Mumlar yakacaktım evde.
O öküz hatırlasada yeterdi.
Ama bi gün öncesinden kavga çıkardı.
Bende hiçbişey yapmadım.
Oda unuttu.
O günde annesigile götürdü ordada akşama kadar uyudu.
Sonra çakmış evlilik yıldönümünü unuttuğunu. 4 gün sonrada doğum gübümdü. Bari o gün telafi et demi ?
Ogünde doğum gününü unuttum sanma dedi. Hayret dedim heralde süpriz yapacak bana :KK71: hiç bi halt yapmadı. Ay bak yine sinirlendim ben ya.
İşte o kadar mutsuzdumki geçen sene. Bakım makım hak getire.

Topik bdv ye döndü :confused:

Çok güzel fikir canım :KK36:
Siyah giy bence. Aslında tam tersi beyazda giyilebilirsin sen o gün gelin gibi :KK70:
Tüh ya gecelik kötü olmuş. Yeni gecelik al o zaman :KK45:
Ayyy ben bu sene geçen senenin sinirinden bişey yapmadım. Önceki senede kavgadan yapamamıştım.
Herşey içimde kalıyo 2 senedir :KK43:
İlk senemizde 8 aylık hamileydim. Çok kilo da almamıştım. İlk gece giydiğim gecelik önden açılmalı gibiydi işte hamileykende sığmıştım içine onu giyecektim o gün.
Çok sevimli olmuştu göbeğimle :KK42:
Gelinliğin duvağını takacaktım.
Saçlarım kalçamıda aşmıştı kestirmemiştim hamileyken hiç. Saçlarımı dalgalı yapacaktım. Makyaj yapacaktımki bu benim için çok büyük farklılık olacaktı o zamanları makyaj falan yapmıyodum.
Prenses gibi olacaktım hamile prenses :cry:
En sevdiği yemekleri hazırlayacaktım. Mumlar yakacaktım evde.
O öküz hatırlasada yeterdi.
Ama bi gün öncesinden kavga çıkardı.
Bende hiçbişey yapmadım.
Oda unuttu.
O günde annesigile götürdü ordada akşama kadar uyudu.
Sonra çakmış evlilik yıldönümünü unuttuğunu. 4 gün sonrada doğum gübümdü. Bari o gün telafi et demi ?
Ogünde doğum gününü unuttum sanma dedi. Hayret dedim heralde süpriz yapacak bana :KK71: hiç bi halt yapmadı. Ay bak yine sinirlendim ben ya.
İşte o kadar mutsuzdumki geçen sene. Bakım makım hak getire.

Topik bdv ye döndü :confused:
ayyyyy inanmıyorum şaka olsun istedim hepsini şuan hepsi üstüste bu kadar talihsizlik yaşanırmı ya:cry:
ama hayalin çok güzelmiş yapabilseydin keşke neyse bu sene yaparsın artık ne zamandı düğününüz?
aynen topik bakımdan çıktı ben burda keseyim fikirlerin için çok teşekkürler canım :KK36:

ayyyyy inanmıyorum şaka olsun istedim hepsini şuan hepsi üstüste bu kadar talihsizlik yaşanırmı ya:cry:
ama hayalin çok güzelmiş yapabilseydin keşke neyse bu sene yaparsın artık ne zamandı düğününüz?
aynen topik bakımdan çıktı ben burda keseyim fikirlerin için çok teşekkürler canım :KK36:
Yaaa işte aslında diğer yaşadıklarımın yanında bu anlattıklarım fragman :KK70:
Bu senede geçti 16 ağustostu. Bu sene telafi etti allahtan :KK53: gerçi hatırlayınca yine sinirlendim ama :KK12:
Artık 3. Yıla kaldı belkide ilkini hatırlayıp sinirlenip yine bişeu yapmam o yapsın :KK70:

Canım senin kesecek bi meselen yok ben dağıttım konuyu..
Rica ederim özel günlerimizi ve neler yapacaklarımızıda paylaşabiliriz tabiki sonuçta o günlerde en bakımlı halimiz olacağız :KK6:

Yaaa işte aslında diğer yaşadıklarımın yanında bu anlattıklarım fragman :KK70:
Bu senede geçti 16 ağustostu. Bu sene telafi etti allahtan :KK53: gerçi hatırlayınca yine sinirlendim ama :KK12:
Artık 3. Yıla kaldı belkide ilkini hatırlayıp sinirlenip yine bişeu yapmam o yapsın :KK70:

Canım senin kesecek bi meselen yok ben dağıttım konuyu..
Rica ederim özel günlerimizi ve neler yapacaklarımızıda paylaşabiliriz tabiki sonuçta o günlerde en bakımlı halimiz olacağız :KK6:
fragman bile kötü neler yaşadıklarını tahmin edemiyorum
Neyseki telafisini yapmış sende uzatma canım ya 3.yıla sarkmasın :KK70:bizimkide şimdi yapıyo ilk evlendik 10 gün sonra doğum günümdü unuttu sonra akşamı ben onu haşlayınca telafi ettide hiç beğenmemiş gibi yaptım ben hatırlattıkdan sonra yaptında ne oldu dedim :KK53:
kesinlikle özel günlerimizde en bakımlı hallerimiz olmalı kadın her zaman güzeldir ama bakımlı kadın muhteşemdir :KK47:

fragman bile kötü neler yaşadıklarını tahmin edemiyorum
Neyseki telafisini yapmış sende uzatma canım ya 3.yıla sarkmasın :KK70:bizimkide şimdi yapıyo ilk evlendik 10 gün sonra doğum günümdü unuttu sonra akşamı ben onu haşlayınca telafi ettide hiç beğenmemiş gibi yaptım ben hatırlattıkdan sonra yaptında ne oldu dedim :KK53:
kesinlikle özel günlerimizde en bakımlı hallerimiz olmalı kadın her zaman güzeldir ama bakımlı kadın muhteşemdir :KK47:
Çok haklısın iyi yapmışsın erkeklere acımamak lazım :KK70:

Aynen öyle En Büyük KK

günaydın bakımlı ve bakımlı olmaya aday bayanlar :KK24::KK24:
dün bakım günü değildi ama yinede yapmaya çalıştıklarım
yüze nemlendirici sürüldü
eller kremlemdi
yarım saat spor yapıldı
duş alındı
2 kere dişler fırçalandı
duştan sonra saçlar kremlendi
3,5 litre su içildi

bugün bakım günü :KK71:sabah uyuyakalmışım işe geç kaldım ama yinede çok pozitifim tartıda çıkan eksiler buna sebep olabilir, haftanın son çalışma günü olduğu için olabilir mutluyum işte sebep çok:KK53::KK53:

günaydın bakımlı ve bakımlı olmaya aday bayanlar :KK24::KK24:
dün bakım günü değildi ama yinede yapmaya çalıştıklarım
yüze nemlendirici sürüldü
eller kremlemdi
yarım saat spor yapıldı
duş alındı
2 kere dişler fırçalandı
duştan sonra saçlar kremlendi
3,5 litre su içildi

bugün bakım günü :KK71:sabah uyuyakalmışım işe geç kaldım ama yinede çok pozitifim tartıda çıkan eksiler buna sebep olabilir, haftanın son çalışma günü olduğu için olabilir mutluyum işte sebep çok:KK53::KK53:
Günaydın canımm bıgün enerjin süper :KK200::KK36:

Bugün benimde bakım günüm ne yapsam acep :KK31:

Kızlar dünde rutinlerimi uyguladım.
Sabah dove ile sabunlamak
Duş almak
Duşta kahve telvesi
Ayak törpüsü
Kaş doldurmak
3 lt su
Spor
Gece garnierle temizleme
Gülsuyu ile tonik
2 kez diş fırçalama
El ve dudak kremleme

Bunlar rutinim haline geldi çok şükür artık hergün tek tek yazmayacağım.
Ekleyeceklerim olacak tabiiki..
Bundan sonra vücudumdaki sorunlar ile ilgileneceğim.

1. Kaş ve kirpiklerim çok az. Onlara bir çare bulup günlük rutine ekleyeceğim.

2. Bikini ve kol altındaki kararmalara çare bulup onuda ekleyeceğim.

Bir araştırma yapayım bakalım..

Kızlar dünde rutinlerimi uyguladım.
Sabah dove ile sabunlamak
Duş almak
Duşta kahve telvesi
Ayak törpüsü
Kaş doldurmak
3 lt su
Spor
Gece garnierle temizleme
Gülsuyu ile tonik
2 kez diş fırçalama
El ve dudak kremleme

Bunlar rutinim haline geldi çok şükür artık hergün tek tek yazmayacağım.
Ekleyeceklerim olacak tabiiki..
Bundan sonra vücudumdaki sorunlar ile ilgileneceğim.

1. Kaş ve kirpiklerim çok az. Onlara bir çare bulup günlük rutine ekleyeceğim.

2. Bikini ve kol altındaki kararmalara çare bulup onuda ekleyeceğim.

Bir araştırma yapayım bakalım..
maşallah canım sen konuyu baya ilerlettin içime ayrı heves katıyosun yapmak için :KK200:

Merhaba bakımlı kızlar,

Bende çalışmaktan ve evdeki temizlik dışındaki vakitlerimi kendimle ilgilenerek geçiririm. Bakımlı olmayı seviyorum. Gerçi kıl tüy işlerini aksatmazsan günlük duşunu alırsan tırnaklarında ojeli veya düzgünse makyaj fön ve temiz düzgün kıyafetlerle bakımlı görünürsün. En azından ben böyle düşünüyorum.
Her sabah ve akşam duşumu alırım. Saçlarıma fön çekerim, tırnaklarım her daim düzgün ve ojelidir. Kaşlarımı günlük alırım. Ayda 2 kez epilasyon işlemlerimi hallederim. Ayda 1 saçımı boyatırım çünkü saç rengim turuncu.Duş sonrası tüm vücuda vücut losyonumu sürerim. Aynı şekilde yüz nemlendirimi ihmal etmem. Saç keratin bakımımı yaptırırım. Evde saç maskemi boş vaktimde kendim yaparım. Her akşam yüz temizleyici ile yüzümü yıkarım.
Bence bakımlı olmak temiz olmaktan geçer. Haksızmıyım kızlar :)

maşallah canım sen konuyu baya ilerlettin içime ayrı heves katıyosun yapmak için :KK200:

Canım yaa :KK200:
İnan senin desteğinde bana çok iyi geliyo bana senin gibi motivasyon dolu yoldaşlar lazım :KK5::KK70:
Bak buraya kaç kişi yazdı bitek sen düzenli burdasın canım benim beraber kendimizi baştan yaratıcaz inanıyorum :KK73:

Merhaba bakımlı kızlar,

Bende çalışmaktan ve evdeki temizlik dışındaki vakitlerimi kendimle ilgilenerek geçiririm. Bakımlı olmayı seviyorum. Gerçi kıl tüy işlerini aksatmazsan günlük duşunu alırsan tırnaklarında ojeli veya düzgünse makyaj fön ve temiz düzgün kıyafetlerle bakımlı görünürsün. En azından ben böyle düşünüyorum.
Her sabah ve akşam duşumu alırım. Saçlarıma fön çekerim, tırnaklarım her daim düzgün ve ojelidir. Kaşlarımı günlük alırım. Ayda 2 kez epilasyon işlemlerimi hallederim. Ayda 1 saçımı boyatırım çünkü saç rengim turuncu.Duş sonrası tüm vücuda vücut losyonumu sürerim. Aynı şekilde yüz nemlendirimi ihmal etmem. Saç keratin bakımımı yaptırırım. Evde saç maskemi boş vaktimde kendim yaparım. Her akşam yüz temizleyici ile yüzümü yıkarım.
Bence bakımlı olmak temiz olmaktan geçer. Haksızmıyım kızlar :)

Hoşgeldin canım :KK200:
Senin gibilere çok ihtiyacımız var burda :KK200:
Söylediklerine birebir katılıyorum.
İşte bu kadar basit bakımlı olmak aslında.
Sadece motivasyonla alışkanlık haline getirmek mühim :KK49:

Hadi yaaa :KK70:

Aynen ya bigün yaptırcam bakalım inşallah :)

Benimde tülü tülü o iğrenç renkten dolayı :KK70:
Ben hep evdeyim çalışmıyorum o yüzden saç rengim güzel olsa düzleştiririm açarım o zaman kullanımı daha kolay oluyo :KK66: ta da düzleştirip güzel bi at kuyruğu yaparım diye düşünüyorum :)
En azından bakımlı görünür topuzdan :)
Ya ben içimde kaldı diye sarı deneyeceğim. Evdede tutmaz malum o yüzden kuaför şart. Makyajda yaparım hafif sorun değil. Zaten yavaş yavaş kokoş olcam ben :KK70:
Yerinde olsam beklemez hemen boyardım saıçımı kahveye. Saç büyük değişiklik yaaa.

Ne güzel güle g0le kullan hepsini :)
O nasıl bir tedavi canım bahsetsene bizede
canım kesinlikle zor bi tedavi gerçekten uzun yıllar hiç bi tedaviden sonuç alınmayacağı zaman başvurulucak i tedavi. çünkü karaciğere ciddi hasar veriyor. ve hamile kalmak kesinlikle yasak hatta ilacı braktıktan 1 yıl sonra hamıle kalabılıyosun sakat doğma riski %80 nin üstünde çünkü ve çok fazla yan etkisi var tamamen heryerin kuruyup soyuluyor ben başladım hala kendmi dinliyorum korkuyorum git gellerim oluyor ama sivilcelerimle yıllarca uğraşmaktan yoruldum göze aldım tedaviyi böyle bişey umarım kendime zarar vermem kaş yaparken göz çıkarmam

X