Bakımlı Olma Topiği :)

canım kesinlikle zor bi tedavi gerçekten uzun yıllar hiç bi tedaviden sonuç alınmayacağı zaman başvurulucak i tedavi. çünkü karaciğere ciddi hasar veriyor. ve hamile kalmak kesinlikle yasak hatta ilacı braktıktan 1 yıl sonra hamıle kalabılıyosun sakat doğma riski %80 nin üstünde çünkü ve çok fazla yan etkisi var tamamen heryerin kuruyup soyuluyor ben başladım hala kendmi dinliyorum korkuyorum git gellerim oluyor ama sivilcelerimle yıllarca uğraşmaktan yoruldum göze aldım tedaviyi böyle bişey umarım kendime zarar vermem kaş yaparken göz çıkarmam
Sanırım duymuştum bunu.
Aman dikkatli ol canım.
İnşallah en az hasarla atlatırsın..

Canım yaa :KK200:
İnan senin desteğinde bana çok iyi geliyo bana senin gibi motivasyon dolu yoldaşlar lazım :KK5::KK70:
Bak buraya kaç kişi yazdı bitek sen düzenli burdasın canım benim beraber kendimizi baştan yaratıcaz inanıyorum :KK49:
çok teşekkürler canım:KK39: inan bana çok iyi geldi bu topik 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kendim için hiç bişey yapmadığımı farkettim yine hiçbirşeyim geri kalmıyo evimide topluyorum yemeğimide yapıyorum gezmemi işe gitmemi herşeyimi yapıyorum vakit yok diye bişey yokmuş istense o vakit yaratılıyomuş aynaya bakmaya başladım kendime önem vermem gerektiğini hissettim en basitinden havalar soğumaya başladığında benim elim yara olur dudağım çatlar yaza kadar bu böyle devamdı aklıma gelicekte karşımda biri krem sürücekte bende öyle yapardım ama şimdi öyle değil ve yaptıklarımdan ötürü hem kendimi iyi hissediyorum hem özgüvenim artıyor :KK31:dediğin gibi kendimizi baştan yaratıcaz:rolleyes:

Merhaba bakımlı kızlar,

Bende çalışmaktan ve evdeki temizlik dışındaki vakitlerimi kendimle ilgilenerek geçiririm. Bakımlı olmayı seviyorum. Gerçi kıl tüy işlerini aksatmazsan günlük duşunu alırsan tırnaklarında ojeli veya düzgünse makyaj fön ve temiz düzgün kıyafetlerle bakımlı görünürsün. En azından ben böyle düşünüyorum.
Her sabah ve akşam duşumu alırım. Saçlarıma fön çekerim, tırnaklarım her daim düzgün ve ojelidir. Kaşlarımı günlük alırım. Ayda 2 kez epilasyon işlemlerimi hallederim. Ayda 1 saçımı boyatırım çünkü saç rengim turuncu.Duş sonrası tüm vücuda vücut losyonumu sürerim. Aynı şekilde yüz nemlendirimi ihmal etmem. Saç keratin bakımımı yaptırırım. Evde saç maskemi boş vaktimde kendim yaparım. Her akşam yüz temizleyici ile yüzümü yıkarım.
Bence bakımlı olmak temiz olmaktan geçer. Haksızmıyım kızlar :)
maşallah canım tebrik ederim gerçekten :KK36:

çok teşekkürler canım:KK39: inan bana çok iyi geldi bu topik 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kendim için hiç bişey yapmadığımı farkettim yine hiçbirşeyim geri kalmıyo evimide topluyorum yemeğimide yapıyorum gezmemi işe gitmemi herşeyimi yapıyorum vakit yok diye bişey yokmuş istense o vakit yaratılıyomuş aynaya bakmaya başladım kendime önem vermem gerektiğini hissettim en basitinden havalar soğumaya başladığında benim elim yara olur dudağım çatlar yaza kadar bu böyle devamdı aklıma gelicekte karşımda biri krem sürücekte bende öyle yapardım ama şimdi öyle değil ve yaptıklarımdan ötürü hem kendimi iyi hissediyorum hem özgüvenim artıyor :KK31:dediğin gibi kendimizi baştan yaratıcaz:rolleyes:
6 yaş büyüksün benden :KK16::KK36:

Çok sevindim böyle bi fayda sağladığıma sana :KK36: herşey güzel olacak inşallah.
Ben kendim için bişeyler yapardım ama mutsuzluktan fırsat olmadı :KK43:
Neyse bundan sonrası güzel olacak :KK73:

Canım yaa :KK200:
İnan senin desteğinde bana çok iyi geliyo bana senin gibi motivasyon dolu yoldaşlar lazım :KK5::KK70:
Bak buraya kaç kişi yazdı bitek sen düzenli burdasın canım benim beraber kendimizi baştan yaratıcaz inanıyorum :KK73:

Hoşgeldin canım :KK200:
Senin gibilere çok ihtiyacımız var burda :KK200:
Söylediklerine birebir katılıyorum.
İşte bu kadar basit bakımlı olmak aslında.
Sadece motivasyonla alışkanlık haline getirmek mühim :KK49:

Hoşbulduk canım
Evet canım uyumak , yemek veya içmek nasıl ihitiyaçsa, bakımlı olmakta ihtiyaç gibi düşünülüp alışkanlık haline getirilirse her daim bakımlısın :)

kızlar önümüzdeki çarşamda evlilik yıl dönümümüz demiştim ya yemeğe çıkıcaz diye biliodum eşim haftasonuna ağvada göl kenarı bir otelde rezarvasyon yaptırmış oyüzden malum yarın bakım günü en belirgin bakım sizce ne olur kıl tüy yok sade kaş bıyık onlar zaten rutin alıcam önerileriniz neler :süslü:
Cilt bakımı tırnaklar saça fön veya masa her neyse sac bakımı ıste birde bence makyaj provası yap kendın yapıcaksan çünkü özel gunlerde genelde hep stres oluyo ınsan ne gıyıcegını ayarla çanta takı ayakkabı herseyın hazır olsun

Kızlar ciltdekı lekeler ıcın lazer tedavısı yaptıran varmı acaba bu fıkır versenız ben ıstıyorum ama sonuç verırmı acaba

Günaydın :KK200:
Dün bakım günüydü.
Ben günlük rutinlerimi uyguladım.
Ekstradan el ayak tırnak bakımı yaptım :KK66:

Cilt bakımı tırnaklar saça fön veya masa her neyse sac bakımı ıste birde bence makyaj provası yap kendın yapıcaksan çünkü özel gunlerde genelde hep stres oluyo ınsan ne gıyıcegını ayarla çanta takı ayakkabı herseyın hazır olsun
Çok teşekkürler canım yorumun için tüm dediklerin hazır sac ve makyajida aksam üstü yapicam eşim haftasını ağva ya 1 gün kalmalı rezarvasyon yaptırmış bugünden kutluyoruz

6 yaş büyüksün benden :KK16::KK36:

Çok sevindim böyle bi fayda sağladığıma sana :KK36: herşey güzel olacak inşallah.
Ben kendim için bişeyler yapardım ama mutsuzluktan fırsat olmadı :KK43:
Neyse bundan sonrası güzel olacak :KK73:
Ben yaşlandım ya kabul ettim :)
Mutsuzluk tek kelime ama içinde neler neler barındırır bundan sonra mutlu ve bakimlıyız :)

Günaydın :KK200:
Dün bakım günüydü.
Ben günlük rutinlerimi uyguladım.
Ekstradan el ayak tırnak bakımı yaptım :KK66:
Günaydın canım benimde bakım günüydü
Kaslar bıyıklar alindi
Ellerimde şeytan tırnakları çıkmıştı onlar temizlendi kremlendi ( bugün kismetse oje sürülecek :))
Duş alındı tüm vücuda nemlendirici sürüldü
Saçlar kremlendi
Yüze peeling yapildi

Ben yaşlandım ya kabul ettim :)
Mutsuzluk tek kelime ama içinde neler neler barındırır bundan sonra mutlu ve bakimlıyız :)

Yok canım o kadarda değil :KK70:

Mutlu ve bakımlı olmaya devam hiç yaşlanmayız kiii :KK25:

Günaydın canım benimde bakım günüydü
Kaslar bıyıklar alindi
Ellerimde şeytan tırnakları çıkmıştı onlar temizlendi kremlendi ( bugün kismetse oje sürülecek :))
Duş alındı tüm vücuda nemlendirici sürüldü
Saçlar kremlendi
Yüze peeling yapildi

Ohh süpersin. Ben dün daha farklı planlamıştım ama hastalanınca kaldı.. artık çarşambaya :KK69:

Kizlar elimden geldiği kadar yaptım oje surdum sonrasında 3 kulak pamuguyla zor temizledim okadar berbat sürdüydüm tekrar dus aldim saclar once kremledim sonra köpük sürdüm elimle sekil verdim makyaj yaptim elbisemi giydim sanirsam hazırım ve heyecanlıyım

X