Bakımlı Olma Topiği :)

Kızlar iyi Akşamlar;
Bakım için sizi tebrik ederim;
sizinle bende bakımlarıma devam etmek isterim,
bana yardımcı olur musunuz bu moralinize bana da moral verin lütfen.
Hoşgeldiin :KK200:
Burda moral çook :21:

Kendimize baktıkça moralimiz iyi oluyo hep :KK200:

Neler yapıyosun kendin için anlatsana.. eksik lerin falan neler :KK51:

Canım Benim sor;
lanet Kpss;
1;75 Boy,kilo 75 basen ve iç bacakları eritmek istiyorum
24 yaşındayım
Düğün sınavda başarılı olmama bağlı baharda inşallah
Anladımm dersi halledersin inşallah program hazırla kendine..
Bende 23 yaşındayım :KK66:
İstersen cuma zayıflama yarışmasına gel 2. Takıma :KK66: ben ordayım tam 12 kg verdim. Valla çok faydası oldu.
Benim de iç bacak basen sorunum var.
Hedeflediğim kiloya gelince sıkışlaştırma egzersizleri yapacağım.
Yaza daha çoook var bi 10 kg verirsin hadi gel :KK49:

Kişisel bakımıda burda halledersin işte yaza bambaşba biri olursun :KK36:

Canım benim çok teşekkür ederim;
bu iyiliğini asla unutmam söz kilom ve bakımım mükemmel olsun;
seni tebrik etmeye gelirim müstakbel eşimle
zayıflama topiğine nasıl geleyim utanırım...

Canım ben şimdilik senin misafirin olayım burda;bakımlı olayım önce sonra gelirim o topiğe çekiniyorum vallah
Kız neyden çekiniyorsun allah emi :KK70:
Kaç kişi var orda. Kaç kişi gelip gidiyor yazıyor. Üstelik kimse zAyıf değil yani merak etme seni iyi anlarlar :)
Selam ver kilonu hedefini yaz sonra zaten yardım edecekte çok. Hem bende varım :KK66:
Tabi sen şuanda diyete girmeye hazır değilsen bilemem. Hazır olunca gelirsin :KK66:
Nasıl istersen.
Kişisel bakjm için ne planların var ?
Şu an ne durumdasın ? Bi rutinin var mı

günaydın kızlar dün için günlük bakımlar yapıldı bugün bakım günü ne yapcağım konusunda hiç fikrim yok ama ayperest ayperest kahve telvesinden cilde tüm vücuda masajlar yapıyo araştırdım selülitlere çatlaklara bile iyi geliyomuş onu yapabilirim başka öneri varmı :süslü:

Kızlar kaş ve kirpiklerim döküldü çok azlar. Bi çare araştıracağım dedim ve buldum :21:

Her gece yatmadan kirpik diplerimize kulak çubuğu yardımıyla vazelin sürüyoruz.
Bitmiş bir rimelin içine de koyabiliriz vazelini.
Ben önce kulak çubuğuyla kirpik diplerime süreceğim ardından bitmiş rimel çubuğuyla kirpiklerime tamamen uygulayacağım.
Ve kaşlarımada süreceğim.

2 hafta da sonuç görülüyormuş bakalım.
Günlük rutinime bunuda ekliyorum bugünden itibaren :21:

İşe yaramazsa yağ karışımları var onu yapcam napıp edip kirpikleri çoğaltcam :KK70:
Vazelin daha kolay geldi ondan tercih ettim :)
umarım faydasını görürsün canım vazelin yağlı faydası olur gibi geliyor bana:21:
bendede okadar kaş kirpik fazlalığı varki bekarken anneme derdim bütün hamileleğinde babamamı baktın erkek çocuğu olcakmışım şuna bak derdim :KK70:

burda sıfırdan başlamak istiyorum;

Nasıl istersen yapacaklarını belirle buraya bildirim yap canım :KK66:

günaydın kızlar dün için günlük bakımlar yapıldı bugün bakım günü ne yapcağım konusunda hiç fikrim yok ama ayperest ayperest kahve telvesinden cilde tüm vücuda masajlar yapıyo araştırdım selülitlere çatlaklara bile iyi geliyomuş onu yapabilirim başka öneri varmı :süslü:

Evet evet hergün yapmanı tavsiye ederim cildi yunuşacık yapıyo. Yüzünede peeling yapabilirsin telveyle :KK66:
Kıl tüy varsa onu hallet. Tırnak ayak bakımı falan yap. Cildine maske yap.

umarım faydasını görürsün canım vazelin yağlı faydası olur gibi geliyor bana:21:
bendede okadar kaş kirpik fazlalığı varki bekarken anneme derdim bütün hamileleğinde babamamı baktın erkek çocuğu olcakmışım şuna bak derdim :KK70:

Banada öyle geldi üstelikte bi zarar görmem sanırım. Dün sürdümde yattım :)
Ayy ne güzel ya birsz banada versene :KK70:

Kızlar kaş ve kirpiklerim döküldü çok azlar. Bi çare araştıracağım dedim ve buldum :21:

Her gece yatmadan kirpik diplerimize kulak çubuğu yardımıyla vazelin sürüyoruz.
Bitmiş bir rimelin içine de koyabiliriz vazelini.
Ben önce kulak çubuğuyla kirpik diplerime süreceğim ardından bitmiş rimel çubuğuyla kirpiklerime tamamen uygulayacağım.
Ve kaşlarımada süreceğim.

2 hafta da sonuç görülüyormuş bakalım.
Günlük rutinime bunuda ekliyorum bugünden itibaren :21:

İşe yaramazsa yağ karışımları var onu yapcam napıp edip kirpikleri çoğaltcam :KK70:
Vazelin daha kolay geldi ondan tercih ettim :)
canımm bu konuda sarımsağın üstüne bişey tanımam tabi kirpiğine süremezsin kaşlarına sür kokusuna takılma ben denedim ve çok işe yaradı kirpiklerinede vazelin iyi gelicektir.

kızlar selammm dün akşam kıl tüy halledildi. duşumuda aldım vücüduma banyodan sonra bişey sürmyi sevmezdim tekrar kirleniyomuşum gbi hissederdim ama farkettimki kuru kuru tenim. bebe yağı aldım vucudumu kurutmadan sürüyorum bornozumu giyip saçımı kurutuyorum o arada vucudum yağı emmiş oluyor yumuşacık vucutla oooh misss :)

canımm bu konuda sarımsağın üstüne bişey tanımam tabi kirpiğine süremezsin kaşlarına sür kokusuna takılma ben denedim ve çok işe yaradı kirpiklerinede vazelin iyi gelicektir.
bak bu konuda sarımsağa hak verebilirim çünkü saç kıran tedavilerinde bile kuaförlerde sarımsak kullanılıyo:KK76:

bak bu konuda sarımsağa hak verebilirim çünkü saç kıran tedavilerinde bile kuaförlerde sarımsak kullanılıyo:KK76:
ben kaşlarımla çok oynardım bozup baya inceltmiştim. daha sonra haftda 2 3 kez sarımsak sürdüm hergün arko krem var ya küçük tüplerde ondan sürdüm 2 ay kadarda aldırmadım ve sonuç güzel şuan kaşlarım gayet güzel kalın mutlaka dene canım

Nasıl istersen yapacaklarını belirle buraya bildirim yap canım :KK66:

Evet evet hergün yapmanı tavsiye ederim cildi yunuşacık yapıyo. Yüzünede peeling yapabilirsin telveyle :KK66:
Kıl tüy varsa onu hallet. Tırnak ayak bakımı falan yap. Cildine maske yap.

Banada öyle geldi üstelikte bi zarar görmem sanırım. Dün sürdümde yattım :)
Ayy ne güzel ya birsz banada versene :KK70:
kıl tüy yok canım yüzüme peeling yapayım cildime maske falan :KK66: ayrıca kocam çiceksepetinden hediye gönderecek sanırım dün gece uyuyakaldı bende telefonunu sarja takarken açık sayfaları kapatırken çiceksepetinden mesaj geldiğini gördüm oyüzden bu gece bakımdan sonra duş almaya diye gidip gelinliğimi giyip ona süprizmi yapsam :KK31:
vermesine vereyim canımda her hafta bu kaşlar niye çıkıyo diye ben gibi siteme girersen karışmam :KK70:

X