Bakımlı Olma Topiği :)

arkadaşım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bizim burda kuaförün birinde arkadaşımın saçını siyahtan açmaya 800 tl istemişler var ya öyle fiyatlar :KK70:
benim saçımıda eşim sarı istemişti gitmez dedim baktım hala istiyo gittim boyattım bütün çevremde toplasan 3 kişi beğendi herkes yüzüne hiç yakışmamış git boyat kendine gel dedi :KK70::KK70:kurban bayramı öncesi gittim çikolata kahveye boyadım biraz kendine geldi şimdide 15 gün kadar oluyo hem kestirdim hemde açık kestaneye boyadım bu seferde herkes çok yakışmış bu senin rengin saçın mükemmel dedi :KK73:
O daha betermiş ya :KK70:
Rengini bulduysan sorun yok tatlım ne güzel :)
Ya ben açıkken biçok renk denedim sadece sarıya cesaret edemedim o yüzdwn bide ony deneyeceğim zaten kapalıyım yakışmazsa problem değil :KK70: üstüne baika bi renk yapar geçerim.
Bakalım ne zaman boyatırım kimbilir:KK70:

O daha betermiş ya :KK70:
Rengini bulduysan sorun yok tatlım ne güzel :)
Ya ben açıkken biçok renk denedim sadece sarıya cesaret edemedim o yüzdwn bide ony deneyeceğim zaten kapalıyım yakışmazsa problem değil :KK70: üstüne baika bi renk yapar geçerim.
Bakalım ne zaman boyatırım kimbilir:KK70:
aynen canım tesettür olunca beğenmesende senle eşinden başkası görmez düşünkü ben çalışıyorum düğün aylarıydı dibiim çıktı param yoktu boyatamadımda yamalı gibi gezdim :KK70::KK70:bazen borçlardan sıra gelmiyo ama geldiği zaman artık :) nasıl olsa diğer bakımların artık günlüğe getirdin onada sıra gelir

Ne güzel ya benimde saçlarım rezalet durumda.
En ilgilenmediğim yerim saçlarım.
Hep topuz halinde.
Tesettürlü olduğumdan çok takmıyorum.
Ama saçlarımı çok seviyorum. Belime kadar uzun. Rengi berbat halde. Boyatsam ev içinde açabilirim yapabilirim. Bu renkle bişey yapasım gelmiyo.
Bana kuaförler boya için 300 tl fiyat çekiyo :KK70: bu kadar borç varken gidip yaptıramıyorum doğrusu.
Zaten evde saçlarımı açsam kızım alışkın olmadığından gelip gidip saçımı başımı yolar :KK70:
Yine de içimde ukte. Bi gün boyatcam. Hemde sarıya :KK70:
Olmazsa üstüne başka renk denerim :KK70: planlarım bu yönde:KK73::KK70:
aynı ben yaa ama hergün topuz yapıp kapatıyorum başımı. eve gdince salsam toka izi oluyor çirkin oluyor ve oğlum saçlarımı yoluyor rahat hareket edemıyorum benim saçlarımda belimde dipleri çıkmış bakır renginde ama çok gür böyle tülü tülü oluyor kabarıyor salıp salına salına gezemıyorum hemen geri topluyorum saçıma tek yaptığım iyilik banyodan sonra elseve in yağ spreyi var 6 tane yağ karışımı onu sıkıyorum yıkamak kremlemek ve yağ bakımı o yani =)) ama kestircem canım ben saçımı vucudmun butun vitaminini saçlarım alıyor kestrip evde kendim kahveye falan boyuycam. açık renk hep makyaj istıyor soluk gösteriyor birazda çikolata kahve flan istiyorum canlanimm =))))

kızlarr bakımıma en çok yeni ürünler aldığımda heveslenirim. dün yeni duş jeli aldım malum kış geldi çantamda rahatca taşımak için küçük yuvarlak el kremi aldım ve kaş sabitleyici aldım. yıllardır bulamadığım kaş kalemi rengini galiba buldum :)) makyaja son çünkü yüzümde 4 yıldr sürekli çıkan sivilceler için rouccatane tedavisine başlıyorum haydi bakalımmm :))

aynen canım tesettür olunca beğenmesende senle eşinden başkası görmez düşünkü ben çalışıyorum düğün aylarıydı dibiim çıktı param yoktu boyatamadımda yamalı gibi gezdim :KK70::KK70:bazen borçlardan sıra gelmiyo ama geldiği zaman artık :) nasıl olsa diğer bakımların artık günlüğe getirdin onada sıra gelir
Hadi yaaa :KK70:

Aynen ya bigün yaptırcam bakalım inşallah :)
aynı ben yaa ama hergün topuz yapıp kapatıyorum başımı. eve gdince salsam toka izi oluyor çirkin oluyor ve oğlum saçlarımı yoluyor rahat hareket edemıyorum benim saçlarımda belimde dipleri çıkmış bakır renginde ama çok gür böyle tülü tülü oluyor kabarıyor salıp salına salına gezemıyorum hemen geri topluyorum saçıma tek yaptığım iyilik banyodan sonra elseve in yağ spreyi var 6 tane yağ karışımı onu sıkıyorum yıkamak kremlemek ve yağ bakımı o yani =)) ama kestircem canım ben saçımı vucudmun butun vitaminini saçlarım alıyor kestrip evde kendim kahveye falan boyuycam. açık renk hep makyaj istıyor soluk gösteriyor birazda çikolata kahve flan istiyorum canlanimm =))))
Benimde tülü tülü o iğrenç renkten dolayı :KK70:
Ben hep evdeyim çalışmıyorum o yüzden saç rengim güzel olsa düzleştiririm açarım o zaman kullanımı daha kolay oluyo :KK66: ta da düzleştirip güzel bi at kuyruğu yaparım diye düşünüyorum :)
En azından bakımlı görünür topuzdan :)
Ya ben içimde kaldı diye sarı deneyeceğim. Evdede tutmaz malum o yüzden kuaför şart. Makyajda yaparım hafif sorun değil. Zaten yavaş yavaş kokoş olcam ben :KK70:
Yerinde olsam beklemez hemen boyardım saıçımı kahveye. Saç büyük değişiklik yaaa.
kızlarr bakımıma en çok yeni ürünler aldığımda heveslenirim. dün yeni duş jeli aldım malum kış geldi çantamda rahatca taşımak için küçük yuvarlak el kremi aldım ve kaş sabitleyici aldım. yıllardır bulamadığım kaş kalemi rengini galiba buldum :)) makyaja son çünkü yüzümde 4 yıldr sürekli çıkan sivilceler için rouccatane tedavisine başlıyorum haydi bakalımmm :))

Ne güzel güle g0le kullan hepsini :)
O nasıl bir tedavi canım bahsetsene bizede

kesinlikle canım insan yeni birşey alınca ne olursa olsun hevesli daha keyifli oluyor yapımızda var :) bu topik hepimize çok renk katacağa benziyor :KK53:

Dün çarşamba bakım günüydü.
Sabah dove ile yüzümü sabunladım.
Duş aldım.
Duşta kahve telvesiyle peeling.
Ayaklarımı törpüledim.
Yatarken garnierle temizlik artı gül suyu..
2 kez diş fırçalama.

Bunlara ek olarak alt bacaklarımı lazer yaptım.
Burnuma çeneme siyah maske yaptım.
Kardeşim yüz temizleme cihazı almış bitane. Onlada yüzümü tekrardan temizledim.

Dünüm böyleydi :KK66:

Tum yazilanlari okuyamadim ama ben de sizdenim. Bakimlilara imrenir ben de oyle olacagim derim ve en fazla 2 gun gider. Sonra eskiye doner paspal paspal gezerim.
Beni de araniza alsanizzz :rapci:

Tum yazilanlari okuyamadim ama ben de sizdenim. Bakimlilara imrenir ben de oyle olacagim derim ve en fazla 2 gun gider. Sonra eskiye doner paspal paspal gezerim.
Beni de araniza alsanizzz :rapci:
Hoşgeldin canım :KK200:
Bugün olmadı yarın. Yarın olmadı öbür gün. Sadece vazgeçmiyoruz o kadar :KK66:
Kimse ben kadar bakımsız olamazdı bence :)
Şimdi bura sayesinde topladım kendimi daha da toplayacağım.
Bu 2 gün olayıyla toparladım ilk önce yavaş yavaş.
Sonra günşük rutin oluşturdum. Öyle çokta zor değilmiş yani :-)
Sende yapabilirsin. Her gelene 2 günle başlamasını tavsiye ediyorum.
O iki günde kıl tüy , el ayak bakımı , cilt bakımj , saç bakımı gibi şeyler yapabilirsin.
1. günü kıl tüy el ayak
2. Günü cil saç bakımj olarak ayırabilirsin.
Her hafta yap.
Zaten onları yapınca kendini daha bi seveceksin :KK66:
Ben o 2 gün sayesinde kılsız tüysüzüm ne zamandır. Tırnaklarım bakımlı. Ellerim yumuşak. Siyah noktalarım az.

Sonra rutine geçersin.
Sabah cilt temizliği , gece cilt temizliği.
Tabiki diş fırçalama :KK66:
Günlük makyajını belirle mesela.
Çalışıyorsan sabah biraz daha erken uyan.
Hergün duş alabilirsen ne ala :KK66: 2 gübde bir alsanda olur.

Şimdik 3 soru yöneltelim kendimize.
1. Şuan ne haldeyim ?
2. Bakımlı olmanın benim için anlamı ne ?
3. Bakım için neler yapiyirsunuz
[/QUOTE]Cevap veriyorum :KK70:
Suan saclarimda sari ombre var. 1 ay falan oldu yaptirali ve herkes cok begendi. Yuzum icin dermapen e gidiyordum ama hava cok sicak olunca 3. Seansa gidemedim tatil falan girdi araya. Dudaklarim ellerim ve ayaklarim her zaman kuru catlaktir.

Ortalama 3 ayda bir pedikure, her ay da agdaya gider tum vucut agda yaptiririm. Kas-biyik olayinida ayda bir denk gelirse 20 gunde bir falan yaptiririm.

Bakimli olmanin benim icin anlami disarsan bakinca elin ayagin catlak olmamasi hafif ve guzel bir makyaj ama fondtensiz alliksiz. Ve guzel bir kombinle giyinmek.

Bakim icin yaptigim tek sey ayda bir gittiğim kuafor ve saclarimi dustan sonra kremlemek o da mecburen. Cunku ombreden sonra krem olmadan asla acilmiyor.

Hoşgeldin canım :KK200:
Bugün olmadı yarın. Yarın olmadı öbür gün. Sadece vazgeçmiyoruz o kadar :KK66:
Kimse ben kadar bakımsız olamazdı bence :)
Şimdi bura sayesinde topladım kendimi daha da toplayacağım.
Bu 2 gün olayıyla toparladım ilk önce yavaş yavaş.
Sonra günşük rutin oluşturdum. Öyle çokta zor değilmiş yani :-)
Sende yapabilirsin. Her gelene 2 günle başlamasını tavsiye ediyorum.
O iki günde kıl tüy , el ayak bakımı , cilt bakımj , saç bakımı gibi şeyler yapabilirsin.
1. günü kıl tüy el ayak
2. Günü cil saç bakımj olarak ayırabilirsin.
Her hafta yap.
Zaten onları yapınca kendini daha bi seveceksin :KK66:
Ben o 2 gün sayesinde kılsız tüysüzüm ne zamandır. Tırnaklarım bakımlı. Ellerim yumuşak. Siyah noktalarım az.

Sonra rutine geçersin.
Sabah cilt temizliği , gece cilt temizliği.
Tabiki diş fırçalama :KK66:
Günlük makyajını belirle mesela.
Çalışıyorsan sabah biraz daha erken uyan.
Hergün duş alabilirsen ne ala :KK66: 2 gübde bir alsanda olur.
Yaa cok usudugum icin sabah dus almayi hic sevmem hele ki bu soguk havalarda. Yatmadan dusumu alir hemen yataga gomulurum. Vallahi cogu zaman makyajimi bile silmeden yatarim gerci makyajdan kastim bi goz kalemi bi de rimel gerisini beceremem zaten.

Ama senin dedigin gibi carsamba cuma ayarlayip kendime en azindan birinde tum vucudumu kremleyebilirim. Birinde de alip dolapta beklettigim cilt maskelerimi yapayim bari.

Baska da bisey gelmiyor aklima.

Şimdik 3 soru yöneltelim kendimize.
1. Şuan ne haldeyim ?
2. Bakımlı olmanın benim için anlamı ne ?
3. Bakım için neler yapiyirsunuz
Cevap veriyorum :KK70:
Suan saclarimda sari ombre var. 1 ay falan oldu yaptirali ve herkes cok begendi. Yuzum icin dermapen e gidiyordum ama hava cok sicak olunca 3. Seansa gidemedim tatil falan girdi araya. Dudaklarim ellerim ve ayaklarim her zaman kuru catlaktir.

Ortalama 3 ayda bir pedikure, her ay da agdaya gider tum vucut agda yaptiririm. Kas-biyik olayinida ayda bir denk gelirse 20 gunde bir falan yaptiririm.

Bakimli olmanin benim icin anlami disarsan bakinca elin ayagin catlak olmamasi hafif ve guzel bir makyaj ama fondtensiz alliksiz. Ve guzel bir kombinle giyinmek.

Bakim icin yaptigim tek sey ayda bir gittiğim kuafor ve saclarimi dustan sonra kremlemek o da mecburen. Cunku ombreden sonra krem olmadan asla acilmiyor.[/QUOTE]
Allahım ya bakımsızım diye geliyosunuz hepiniz benden bakımlı çıkıyosunuz :KK70:
O kadarda kötü değilsin bee sadece eksik lerin var. Onlarıda burda halledersin :21:
Yaa cok usudugum icin sabah dus almayi hic sevmem hele ki bu soguk havalarda. Yatmadan dusumu alir hemen yataga gomulurum. Vallahi cogu zaman makyajimi bile silmeden yatarim gerci makyajdan kastim bi goz kalemi bi de rimel gerisini beceremem zaten.

Ama senin dedigin gibi carsamba cuma ayarlayip kendime en azindan birinde tum vucudumu kremleyebilirim. Birinde de alip dolapta beklettigim cilt maskelerimi yapayim bari.

Baska da bisey gelmiyor aklima.
Gayet güzel başla bakalım yarın cuma planını yap :KK69:
bende maske alıyım bari
eskiden yapardım :)

Yap yap bende yapmıyorum maske yaa.
Ama ben naske almakyansa doğal bişeyler yapayım diyorum ne yapsam acep

Yap yap bende yapmıyorum maske yaa.
Ama ben naske almakyansa doğal bişeyler yapayım diyorum ne yapsam acep

yumurtalı bişiler yapıyolar da ben kokuya dayanamam ya
hazır deniyim püsürüm zaten.
bugün tüylerimi alıcam duş kremleme
parlatıcı da alıyım tırnaklarıma bari