Bakımlı Olma Topiği :)

Maşallah canım harikasın. İmrendim sana vallahi.
Teşekkürler tatlım :KK36:
Günaydın canım benimde dun bakım günüydü
Bikini bölgesi koltukaltim bacaklar her yer temizlendi
Kaslar bıyıklar alindi
Yüze nemlendirici sürüldü
Spor yapıldı
4.5 litre su icildi
Ellerimi kremledim
Dun gece regl olduğumdan bu kadar yetti :)
Oo süpermiş ya valla ben sana çok inanıyorum bu bakım işinide halledeceksin kiloyıda vereceksin enerjin süpper :KK73:
Selam kızlar
İki saat yürüyüşümü yaptım

Harika ya 2 saat hemde :KK31:

Selaaam :KK200:
Gelemdim 2 gündür sanmayın ki bakım yok :KK49:
Bakımlara devam hala mis gibiyim :KK45:
Sadece regl dönemindeyim bir ili sivilcem var birazda gerginim :sopa::KK53:

Selaaam :KK200:
Gelemdim 2 gündür sanmayın ki bakım yok :KK49:
Bakımlara devam hala mis gibiyim :KK45:
Sadece regl dönemindeyim bir ili sivilcem var birazda gerginim :sopa::KK53:[/QUOTE

Selaammm canım bende artık dişlerini düzenli fırçalayan bir bireyim :KK45:
cuma günü yaptığım bakımdan sonra haftasonuda yapmaya niyetliydim ama misafirler geldi dün gece 10 gibi gittiler ardından tabak çanak yerleştir evi biraz topla derken bişey yapamadım bu akşamda o işlere devam ama yarınki günümü boş geçmicem el ayak bakımı düşünüyorum yüze peeling falan malum 11 ekim evlilik yıl dönümüm yavaştan hazırlıklarım olsun :KK47:

ay bu topik ve bildirimleri olmasa unutucam kendimi. O gün kuaföre gidemedim sonra da sadece el ve tırnak bakımı yaptım o kadar. bugün bir bakım gecesi düzenleyeyim kendime en iyisi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-gunde-yeni-aliskanliklar-edinelim.1032888/

Benim bi topiğim daha var akışkanlık edinmek için hepinizi beklerim :KK36:

Ben burda 21 gün
"Ders çalışmayı
Hergün sütyen takmayı
Güzel giyinmeyi " hedefledim.

Hamileliğimden bu yana sütyen takmaz olmuştum. Yani sütyen takmaz derken sadece evde takmıyodum :KK70:
Artık takıyorum 6 gündür yani :KK70:
Buda bi bakım sayılır. Giyim kuşam mühim gerçekten. Şu sütyen işini halledeyim iç giyimede daha özen göstereceğim. Buda kendimi değiştirmemin bir parçası olacak :KK66:
Zaten zayıflayınca o dolapta bekleyen seksi çamaşırlarımı giymek daha keyifli olacak :21:

Güzel giyinmeye gelince , ben orda aslında ev kıyafetlerimi kastettim. Yani hamileliğimden beri erkek tişörtleriyle saçna sapan eski kıyafetlerle dolanıyorum evde :KK43: ve genelde evde olduğumdan hep paspal hep paspal :cry:
Buna bi dur deyip artık erkek tişörtlerinden sıyrıldım. Ve pijama giyiyo olsamda :KK70:onları kombinlemeye karar verdim. Ve başarıyorumda. Birsürü tatlış pijamam var benim. Onları güzelce kombinleyip en azından şirin bi görüntü yaratcam.
Evimizde olsak daha seksi fikirlerim olabilirdi ama (bir süredir annemlerde kalıyoruz) artık eve gidince :cool: :KK53:
Bunlarda benim değişimimin bir parçası sonuçta buda kendim için yaptığım birşey :KK51:
Dışarı kıyafetlerine gelince. Bazen elime geçeni giyip çıkıyodum :kızgın: artık kombinleyip giyiniyorum :KK66:
Bambaşka biri olacağım her ayrıntıyıda sizlerle paylaşacağım inşallah :KK36:

Geçen sene duş almaya üşenen vakti olmayan , kilolu , bakımsız , ter kokan , kıllı , ne giydiğini zerre umursamayan mutsuz biriydim.
Şimdi kendimi topluyorum. Daha da iyi olacağım. Herşey güzel olacak.
Kızım doğduğunda biraz lohusa depresyonh yaşamıştım. Lakin şuanda beni hayata bağlayan en değerlim canım kızım :KK200:
O beni iyileştiren en önemli etkendi yavrum :KK200:

Ona güzel bi anne olacağım :anne::KK200:

Bugün sabah dove ile yüzümü sabunladım uyanınca.
Sporumu yaptım.
Duşumu aldım.
Duşta yüzümüde keseledim.
Duşta kahve telvesiyle peeling yaptım vücuduma.
Ayaklarımı törpüledim.
Gün içinde kaşlarımı doldurdum.
Dudak kremi sürdüm.
Ellerimi kollarımı nemlendirdim.
Tabiki 2 kez dişlerimi fırçaladım.
3.5 lt suyumu içtim.
Garnierle yüzümü temizledim gülsuyumu sürdüm yatacağım :KK66:

Ayak kremim ve çorabım hala gelmedi bi gelseydi :işsiz:

:KK70:
Yaaa işte böyle ya aslında o kadarda zor değil biz büyütüyoruz hep üşengeçlik :KK51:
aynen öyle, yaptıktan sonra da musmutlu bundan sonra hep yapıcam diyorum mesela ben ama kalıyor yine :KK70:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-gunde-yeni-aliskanliklar-edinelim.1032888/

Ben burda 21 gün
"Ders çalışmayı
Hergün sütyen takmayı

Hamileliğimden bu yana sütyen takmaz olmuştum. Yani sütyen takmaz derken sadece evde takmıyodum :KK70:
Buda bi bakım sayılır. Giyim kuşam mühim gerçekten. Şu sütyen işini halledeyim iç giyimede daha özen göstereceğim. Buda kendimi değiştirmemin bir parçası olacak :KK66:
Zaten zayıflayınca o dolapta bekleyen seksi çamaşırlarımı giymek daha keyifli olacak :21:

Güzel giyinmeye gelince , ben orda aslında ev kıyafetlerimi kastettim. Yani hamileliğimden beri erkek tişörtleriyle saçna sapan eski kıyafetlerle dolanıyorum evde :KK43: ve genelde evde olduğumdan hep paspal hep paspal :cry:
Buna bi dur deyip artık erkek tişörtlerinden sıyrıldım. Ve pijama giyiyo olsamda :KK70:onları kombinlemeye karar verdim. Ve başarıyorumda. Birsürü tatlış pijamam var benim. Onları güzelce kombinleyip en azından şirin bi görüntü yaratcam.
Evimizde olsak daha seksi fikirlerim olabilirdi ama (bir süredir annemlerde kalıyoruz) artık eve gidince :cool: :KK53:
Bunlarda benim değişimimin bir parçası sonuçta buda kendim için yaptığım birşey :KK51:
Dışarı kıyafetlerine gelince. Bazen elime geçeni giyip çıkıyodum :kızgın: artık kombinleyip giyiniyorum :KK66:

Geçen sene duş almaya üşenen vakti olmayan , kilolu , bakımsız , ter kokan , kıllı , ne giydiğini zerre umursamayan mutsuz biriydim.
Kızım doğduğunda biraz lohusa depresyonh yaşamıştım. Lakin şuanda beni hayata bağlayan en değerlim canım kızım :KK200:

hemen geliyorum topiğe :KK70: tam bana göre ..bende evde düzgün pijamalar giyeyim bari diye bir takım aldım bir kaç takım daha alacağım. paspal paspal oturuyorum valla evde.
Bugün sabah dove ile yüzümü sabunladım uyanınca.
Sporumu yaptım.
Duşumu aldım.
Duşta yüzümüde keseledim.
Duşta kahve telvesiyle peeling yaptım vücuduma.
Ayaklarımı törpüledim.
Gün içinde kaşlarımı doldurdum.
Dudak kremi sürdüm.
Ellerimi kollarımı nemlendirdim.
Tabiki 2 kez dişlerimi fırçaladım.
3.5 lt suyumu içtim.
Garnierle yüzümü temizledim gülsuyumu sürdüm yatacağım :KK66:

Ayak kremim ve çorabım hala gelmedi bi gelseydi :işsiz:
ooh mis süper bende bugün epey uyumuşum şimdi yatsam uyuyamayacağım biraz yüz bakımı falan yaparım

cimbomlukiz cimbomlukiz evlilik yıldönümüyse plan yap şimdiden saçın7 makyajını nasıl yapacağını ne giyeceğini fıstık gibi olman lazım :KK49:
aynen canım geçen sene ilk yıl dönümümüzdü okadar özenliydiki işten izin alıp eve gitmiş yemekler konusunda ablamla anlaşmış bütün ev seni seviyorum balonları gül yaprakları mum ışıkları bense işten eve dönen at kuyruklu pantolonlu neyseki makyajım vardı üzerime giydiğim bluz falan güzeldi bu sene dışarda yapıcakmışız plan yapıyo bakalım bende o güzel kadın olmam lazım :dua:

Ben burda 21 gün
"Ders çalışmayı
Hergün sütyen takmayı

İnşallah canım tüm isteklerini yapabilirsin senin elinde :KK36:
ama sanki anlattıklarında kendimi gördüm resmen işten eve gidiyorum bol tshirt eşortman yemek hazırlayayım yiyelim sonra bir köşede elimde tablet oyun hiç iç çamaşırlarım güzel olsun giydiklerim cezbetsin falan yok ayyy ne kadar ruhsuz hissettim kendimi :kızgın:

ben psikolojik sıkıntımı çözünce kendime bakacağım sanırım.şimdi yaptıklarımdan kalıcı bir hayır gelmez

kızlarr döktürmüşsünüz biz bebeğimle hastaydık kaç gündür bayaa acillerden gelemedik bakım makım kalmadı. bgun kendmi toplamaya başlıyorum artık. iç giyiim ve ev giyimkızlar nasıl yapıcaz yaa benimde düzgün kıyafet almam lazım eskiyen dizi çıkmış pijamalarla dolanıyorum evde :KK43:

aynen öyle, yaptıktan sonra da musmutlu bundan sonra hep yapıcam diyorum mesela ben ama kalıyor yine :KK70:

hemen geliyorum topiğe :KK70: tam bana göre ..bende evde düzgün pijamalar giyeyim bari diye bir takım aldım bir kaç takım daha alacağım. paspal paspal oturuyorum valla evde.

ooh mis süper bende bugün epey uyumuşum şimdi yatsam uyuyamayacağım biraz yüz bakımı falan yaparım

Buraya gel biz seni motive ederiz kalkar yaparsın inş :21:

Valla evde mühim ya bakımlı kadın heryerde bakımlıdır evde kezban style olmaya gerek yok :KK70:

Hadi bakalım kalk hallet :KK69:

aynen canım geçen sene ilk yıl dönümümüzdü okadar özenliydiki işten izin alıp eve gitmiş yemekler konusunda ablamla anlaşmış bütün ev seni seviyorum balonları gül yaprakları mum ışıkları bense işten eve dönen at kuyruklu pantolonlu neyseki makyajım vardı üzerime giydiğim bluz falan güzeldi bu sene dışarda yapıcakmışız plan yapıyo bakalım bende o güzel kadın olmam lazım :dua:

Vayy bee benimki geçen sene unutp üstüne bide kavga çıkarmıştı. Unuttuğunuda bikaç gün sonra farketti :KK34:
Bu yılda telafi etti sayılır ama beb o gün çok kezbandım :KK70:
Sen aman dikkat et cillop gibi ol :KK60:
Ne planlıyorsun ne giyeceksin ?

İnşallah canım tüm isteklerini yapabilirsin senin elinde :KK36:
ama sanki anlattıklarında kendimi gördüm resmen işten eve gidiyorum bol tshirt eşortman yemek hazırlayayım yiyelim sonra bir köşede elimde tablet oyun hiç iç çamaşırlarım güzel olsun giydiklerim cezbetsin falan yok ayyy ne kadar ruhsuz hissettim kendimi :kızgın:

Bende aynı :KK70:

Buna bi dur demek lazım kadınız biz yahu En Büyük KK
Hemen ev kıyafet kombini yap :KK49:

ben psikolojik sıkıntımı çözünce kendime bakacağım sanırım.şimdi yaptıklarımdan kalıcı bir hayır gelmez
Ne gibi sorunun var canım ? Hamilesin sanırım belki o yüzden duygu yoğunluğy yaşıyorsundur.. sana yardımcı olalım istersen :KK200:

kızlarr döktürmüşsünüz biz bebeğimle hastaydık kaç gündür bayaa acillerden gelemedik bakım makım kalmadı. bgun kendmi toplamaya başlıyorum artık. iç giyiim ve ev giyimkızlar nasıl yapıcaz yaa benimde düzgün kıyafet almam lazım eskiyen dizi çıkmış pijamalarla dolanıyorum evde :KK43:

Canım çok geçniş olsun neyiniz var ?? Allah şifa versin..

Ben hepinizi minimal yaşam adlı konuya beklerim. Orada hayatımızı sadeleştiriyoruz. Oraya gelip giymediğiniz kıyafetlerden kurtulabilirsiniz :KK36:

Sonra da dönüp bakın ne var ne yok neyi nasıl kombinleyebiliriz vs.
Pijamada olsa uyumlu olsun dimi ama :KK200:

geçmiş olsun önce sağlık bebeğinde sende iyileştikten sonra ufak ufak başlayabilirsin ufacık şeyler bile güzel hissetmene yardımcı olacaktır.

X