Bakımlı mısınız?

bakimsizim paspalim..
eskiden disari cikarken suslenirdim en azindan ama onuda biraktim..
bunalimdamiyim neyim banada bi el atin :KK37:

Aslinda benim de boyle derdim var. Eskiden cok bakimliydim. Bekarken falan. Sonra az yas farkiyla iki oglum oldu, ne maske, ne bakim kremi hic bir sey kalmadi artik. Sacimi topuz yapiyorum cikiyorum disari. Makyaj yaparim ama bak. Makyajsiz cikmam ama baska da bisi yok. Degismem lazim, kendime guvenim gitti valla.

Yapmayın kızlar.
Bırakmayın kendinizi.
Hee hayatınızda çözemediğiniz sorunlarınız vardır,hastasınızdır ya da depresyondasınızdır gidin doktora tedavinizi olun,iyileşin ve yeniden asılın hayata.
İnanın en kıymetlimiz kendi varlığımız.

Yapmayın kızlar.
Bırakmayın kendinizi.
Hee hayatınızda çözemediğiniz sorunlarınız vardır,hastasınızdır ya da depresyondasınızdır gidin doktora tedavinizi olun,iyileşin ve yeniden asılın hayata.

evet tamda dedigin gibi cozemedigim sorunlar bunlardan kurtulmam lazim:KK31:

ölemi canım çok tesekürler evet dısarı cıkarken kendımı fazla dusunmuyorum çantamı takıyorum takıda takmıyorum topuklu zaten düğün olursa ancak birgn giydım eve kendımı zor attım oje kullanmayı sevmıyorum hıc

Topuklu ayakkabılar zaten başlı başına çok özenli gösteriyor.
Bende topuklu ayakkabı ile çok zorlanıyorum ayaklarım biraz taraklı olduğundan mıdır nedir, bilemiyorum.
2 saatten sonra ayaklarım ağrımaya başlıyor.

Bazen kızları görüyorum tüm gün ayaklarında incecik topuklar, merak ediyorum da acaba ağrıma olayı bana mı özel kızlar ne diyorsunuz ? Uzun süre ayağında olupta gerçekten hiç ayağı ağrımayan var mı ?

Ayy canım ya...
Topuksuz ayakkabı mı olurmuş?
Buna da alışmalısın artık küçük değilsin.
Oje de çok önemli bak. İnan ellerin ve ayakların bile değişecek.
sürtüyor alıskın degılım bır kere gıdım eve zor geldım ojede hıc surmedım galıba gercekten degışmem lazım milletten heves edıyorum kendımde yok

Yaşını,mesleğini ve medeni halini söylersen ona göre yardım edelim.
Şimdi boyundan bağlamalı çanta dediğin çarpraz takılansa gençlere uyar ama mesela benim hiç bir elbisemle yakışmaz.
Ben pantolon hiç giymem.
Yıllardır sadece ilkbahar ve sonbaharda 2 ya da 3 defa beyaz pantolon giyerim o kadar.
Sadece mini etek ve mini elbise.
Uzun da giyemem mesela.

Heralde kilin MilIn cikmicak sende ,baksana hep mini giyiosan :KK70: isin zorr

valla adasim bi ara cok bakimliydim yani en azindan suslenirdim kuafore giderdim filan,
simdi ayda yilda bi kas almaya gidebiliyorum cunku kuafor pahali burda,
evlendimde ulke degistirdim..
ilk zamanlar iyi kotu bakiyordum kendime ozeniyordum,
simdi ne bi kalem ne bi krem sabah disimi fircalarim cikinca kil tuy alirim o kadar..:KK25:

Önce sorunun kaynağını bulup, onları bi çözüverin bakalım. Sonra..
Boşverin kuaförü. İsterseniz ondan 100 kat iyisini yaparsınız. 1 düzleştirici , 1 maşa bile çok şey değiştirir.
Geçin aynaya. Kendinizi mutlu edeni yapın. Her kadının içinde vardır bakımlı olma güdüsü. Önemli olan dışarı çıkarmak. :KK52:
Üşenmeyin yahu. :KK53:

Son düzenleme:
Bende topuklu ayakkabı ile çok zorlanıyorum ayaklarım biraz taraklı olduğundan mıdır nedir, bilemiyorum.

Bazen kızları görüyorum tüm gün ayaklarında incecik topuklar, merak ediyorum da acaba ağrıma olayı bana mı özel kızlar ne diyorsunuz ? Uzun süre ayağında olupta gerçekten hiç ayağı ağrımayan var mı ?

Ağrımaz olur mu ayol?:KK9:
Eve gelince soğuk su,kremler neler yapıyorum ben ayacıklarıma.:KK14:
Ama mecburum işte.
Artık hayatımın parçası bunlar.:KK14:

Al bi topuklu, evde giye giye zaten alışırsın.
Renkli oje kullanamıyorsan en azından parlatıcı kullan .
Hatta forumda var, aç bak French manikür yöntemlerine. Hem temiz hem de daha bakımlı gözükür ellerin. :KK34:
tamam kullanmaya calısacam

Benimde çok ağrıyor topuklu giyince ayaklarım :)
Ama seviyorum ben topukludan vazgeçemiyorum.
Günlük kullanmakta çok hoşuma gidiyor babet, spor ayakkabısıi converse yerine topuklu daha güzel geliyor tabi her zaman giymiyorum haftada 2-3 kere sadece...

bence bakımlıyım. ama etrafımdaki insanlar çook bakımlı olduğumu söylüyor. severim kendimler ilgili kendime bakmayı. kızlaaaar size söylüyorum bakımlı olmalıyız erkeklerimizi elimizde tutmak istiyorsak :KK1:

oldukça!
bakımlı olmak evde full makyaj gezmek demek değil,temizlikle alakalı bence!
yani bunu açmam gerekirse günlük rutinim aynen böyle hiçte değiştirmem;

her sabah duşum kesinlikle var yaz-kış...
duş sırasında yüzümü jelle yıkarım,ardından nemlendiricimi sürerim,saçımı fırçalar ev tipi topuzumu yaparım,bazende tam aksi bi saç bandı tamamdır..
deodorant olmazsa olmazım,evdede olsam duşun ardından deo ve parfüm sıkarım ertesi sabahki duşa kadar kalıcılığını sürdürür tende..
her haftasonu yüzüme çamur maskesi,kil maskesi yaparım 10 dk mı almıyor
ayaklarıma topuklarıma çok bakarım ayaklarımada haftasonu kremlerle masaj yaparım rahatlatıyor
epilasyon sorunum yok,üni zamanımda tüm vücudumu halletmiştim
1 gün giydiğim kıyafeti 2. gün asla giymem buna çamaşırda dahil
evimde eşofmanlada dolaşırım,şortlada,günlük elbiseylede,taytlada,boxserlada,sexi bir babydoll veya geceliklede...ruh halime göre değişir
market pazar alışverişime giderken makyaj yapmam ama tertemizimdir,kendimi rahat hissederim
kocişle dışarı çıkarken yemeğe gezmeye v.s. o zaman saçım illaki fönlüdür,makyajıma kıyafetime takılarıma ayakkabıma çantama özenirim.

başkada aklıma bişi gelmedi eksik olduysa eklerim bi hışımla yazdım:)

Aaa:) bende çok bakımlıyımdır .Makyajsız ojesiz fönsüz adım atmam dışarı:)
Bir süre sonra alışkanlık oluyor zaten bakım:)

Yapmayın kızlar.
Bırakmayın kendinizi.

Cok dogru soyluyorsunuz. Bayaniz biz, bakimli olmamiz lazim. Artik resim bile cekilmiyorum kendimi begenmedigim icin. Hic yeni resmim yok. Varsa yoksa ogullarim olmus artik. Onlarla oynayacagim, doyuracagim, temizleyecegim diye kendimi unuttum. Ya bu konu cok iyi denk geldi. Yarin yeni bir ben mi olsam ne yapsam. Birden olmasa da baslarim.

oldukça!
bakımlı olmak evde full makyaj gezmek demek değil,temizlikle alakalı bence!
yani bunu açmam gerekirse günlük rutinim aynen böyle hiçte değiştirmem;

her sabah duşum kesinlikle var yaz-kış...
duş sırasında yüzümü jelle yıkarım,ardından nemlendiricimi sürerim,saçımı fırçalar ev tipi topuzumu yaparım,bazende tam aksi bi saç bandı tamamdır..
deodorant olmazsa olmazım,evdede olsam duşun ardından deo ve parfüm sıkarım ertesi sabahki duşa kadar kalıcılığını sürdürür tende..
her haftasonu yüzüme çamur maskesi,kil maskesi yaparım 10 dk mı almıyor
ayaklarıma topuklarıma çok bakarım ayaklarımada haftasonu kremlerle masaj yaparım rahatlatıyor
epilasyon sorunum yok,üni zamanımda tüm vücudumu halletmiştim
1 gün giydiğim kıyafeti 2. gün asla giymem buna çamaşırda dahil
evimde eşofmanlada dolaşırım,şortlada,günlük elbiseylede,taytlada,boxserlada,sexi bir babydoll veya geceliklede...ruh halime göre değişir
market pazar alışverişime giderken makyaj yapmam ama tertemizimdir,kendimi rahat hissederim
kocişle dışarı çıkarken yemeğe gezmeye v.s. o zaman saçım illaki fönlüdür,makyajıma kıyafetime takılarıma ayakkabıma çantama özenirim.

başkada aklıma bişi gelmedi eksik olduysa eklerim bi hışımla yazdım:)

kesinlikle haklısın canım bencede bakımlı olmak makyajı doldurmak takma tırnak postij falan değildir önce temizlik bakımlarıdır. makyaj yaparım çook da severim ama bakım derken sadece makyajı baza alarak söylemem :KK24:

ölemi canım çok tesekürler evet dısarı cıkarken kendımı fazla dusunmuyorum çantamı takıyorum takıda takmıyorum topuklu zaten düğün olursa ancak birgn giydım eve kendımı zor attım oje kullanmayı sevmıyorum hıc

bende öyleydim ilk giydiğimde ama birkaç giyip alışınca kendimdeki değişimi görünce hep giymek istiyorum:))takıda cok narın göze batmayan kolye kupeyle baslayabilirsin ojeye ben bayılırım ama sevmiyorsan yinede düzenli kes törpüle ben şimdi pastelin tırnak kalemini aldım burda duyup gerçekten çok hoş ve kullanışlı manikur yapmıs gibi bide üstüne parlatıcı sürüp ellerimi kremliyorum süper görünüyorlar :))

bende öyleydim ilk giydiğimde ama birkaç giyip alışınca kendimdeki değişimi görünce hep giymek istiyorum:))takıda cok narın göze batmayan kolye kupeyle baslayabilirsin ojeye ben bayılırım ama sevmiyorsan yinede düzenli kes törpüle ben şimdi pastelin tırnak kalemini aldım burda duyup gerçekten çok hoş ve kullanışlı manikur yapmıs gibi bide üstüne parlatıcı sürüp ellerimi kremliyorum süper görünüyorlar :))
evet ojeyı sevmıyorum hıc sevmem zaten manıkur hıc yaptırmadım onu yaptıracam denıcem goze carpmayan takılar kullanırım zaten canım ayakkabıyıda arada gıyecem

Mesela ben, yaz kış yağmur çamur demeden ojeliyimdir.
Zaten büyük bir oje koleksiyoncusu olarak (Bknz bugünden itibaren 195 oje) büyük bir zevk duyarım.
Zaten okulum ojeye takıntılı bir okul olmadığı için rahatımdır o konuda.
Haftada 2 kez ojemi değiştiririm 3 gün tırnaklarımı dinlendirir tam gaz devam ederim.
Düşünün ki hocaların oje numaramı sorduğunu bilirim. :KK9:

İçinizden gelen bir istek çok şey değiştiriyor.. :KK31:

Son düzenleme:
evet ojeyı sevmıyorum hıc sevmem zaten manıkur hıc yaptırmadım onu yaptıracam denıcem goze carpmayan takılar kullanırım zaten canım ayakkabıyıda arada gıyecem

manikür yap canım bence elllerin bakımlı görünmesi çok önemli bence hem zevkli iş ben ellerimin bakımıyla uğraşmaya bayılırım :KK6:

X