Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

Yüzün sabit iken kırışık var mı ?
yoksa sadece gülerken veya gözleri kısınca mı belirliyor mimiklerin?
eğer sadece mimik söz konusu ise çok çabuk cvp verir bu ürün...şahsen bende böyle oldu

Yüzün sabit iken kırışık var mı ?
yoksa sadece gülerken veya gözleri kısınca mı belirliyor mimiklerin?
eğer sadece mimik söz konusu ise çok çabuk cvp verir bu ürün...şahsen bende böyle oldu

Yüzüm sabitken henüz yok
Ama mimik yapınca göz çevresinde, özellikle göz altında belli belirsiz çıkmaya başladı

Yüzüm sabitken henüz yok
Ama mimik yapınca göz çevresinde, özellikle göz altında belli belirsiz çıkmaya başladı
o zaman benim gibi mimklisin
benim aslında aklımda ibrahim saraçoğlunun göz altı kremi almak var
bir programında demişti ki göz altına sürülecek olan ürünün deriyi kapatmaması için çok hafif bir içeriğe sahip olması gerek demişti...bunu diyen de göz kremi güzel yapmıştır diye düşünuyorum...
2 yıl önce onun lavanta şampuanını kullanmıştım...fena değildi...
sitesinde yüz bakım ürünlerini almaya kalksan hepsini biraz tuzlu :)
ama aklımda almak var

Ben de Suna Dumankaya'nın kaş ve kirpik besleyici yağını almaya niyetlenmiştim ama pahalıydı
Acaba hangisi daha doğal ve zararsız ki La Roche gibi ürünler mi yoksa İbrahim Saraçoğlu gibilerininki mi?

Ben de Suna Dumankaya'nın kaş ve kirpik besleyici yağını almaya niyetlenmiştim ama pahalıydı
Acaba hangisi daha doğal ve zararsız ki La Roche gibi ürünler mi yoksa İbrahim Saraçoğlu gibilerininki mi?
içeriklerine bakmak lazım aslında...
bende mecitefendinin ki var şimdi...
onu da bir kaç aya yorumliycam içeriği tamamen doğal yağlar...
içeriklerine bakma ve karşılaştırma şansın veya blog yorumlarını bulman yeterli
gerçi suna dumankaya nın ürünlerini kullanan kaç kişi vardır ki...
içerikle ilgilen derim...

İçerik olarak saraçoğlu derim sonuçta yağ ve esans ürünleri
kısmen daha naturel gibime geliyor

İçerik olarak saraçoğlu derim sonuçta yağ ve esans ürünleri
kısmen daha naturel gibime geliyor

Teşekkür ederim
Sen Mecit in yüz kremlerini kaça almıştın canım hatırlıyo musun?

Mecitefendi acı badem sütü
içerisinde paraben bulunmayan
bal özü,argan tohum ekstratı ve buğday proteini de eklenmiş makyaj tenizleyici özel förmül bir süt ...
cilt tipime ağır gelse de düşündüm ki
makyajı önce yeşil çaylı yüz temizleme köpüğü ile yıkarım sonra bu ürünle siler sabunla da ürünün fazla yağını alırım
nitekim öyle de yaptım...
tabi onca yıkama yağlama dan sonra mskyaj dan eser kalmadı ...nemlilik de yerindeydi...ama bu ürün sinir bozucu...
yayılmıyor ürün...
konduğu yere zamk gibi yapışıyor...
pamuğa da öyle ,cilde direkt uygulama da öyle ...can acıtıyor rrsmen ...
o yüzden kendisi artık dirsek ,topuk yumuşatıcısı...:)
o konuda da mükemmel iş çıkarıyor...
ama bir daha almam ...

AVON True Life
insanların ter kokusu hoş koksa ne kokardı? diye sorsalardı sanırım bu parfüm derdim...
ilginç bir ten kokusu kendisi...hem maskülen hem feminen yönleri olan bir koku bence...tabi feminen yönü daha fazla ...ve bence 30 yaş üstü ilk veya son bahar kokusu....

Avon Spring lily ruj
her ne kadar durduğu kadar moru yoğun olmasada hoş bir ton oluyor dudakta...
nemliliği güzel hatta biraz fazla sürmeye kalktığınızda o nemlilik ağza bulaşıyor rujun bütün kimyasal tadını yiyorsunuz :)
az sürünce ise rengi pembemsi oluyor ağşadaki görselde yoğun sürmeye çalıştım
gerçeği görselden biraz daha cart bir ton....
o tadı yayılmasa keşke...

Avon super shock max mascara ve Avon Lux mascara

bu rimellerin ikisini de çok sevdim...
ama Lux daha bi yakıştı bana
shock olan kirpiği kıvırma ,tek tek ayırma hafif uzatma özelliği mevcüt...özellikle kıvırması çok iyi....
Lux ise hacim ve uzatma konusunda çok iyi
siyahlığı bir tık daha koyu ...bence tam dramatik makyajların rimeli...
ve ben böylece anlamış oldum ki kirpiklerimin kıvırmasına gerek yok,zaten yakışmıyormuş

olivos- saint tropez büyüsü

Masaldan kopmuş da gelmiş bu sabunun kokusu :)

ilk kokladığımda aşık oldum...
ıhlamur,üzüm ve beyaz çiçekler olarak algıladı benim burnum bu kokuyu...eminim içeriği bu değildir ama benim burun biraz hayalperest fakat...
ambalajı açtıktan sonra o kokudan eser yok zeytin ve gül kokusu olarak kalıyor ...o keskinlik kayboluyor alakası kalmıyor ...bildiğimiz güllü bir sabuna dönüşüyor...
tende de yumuşak bir gül kokusu olarak kaldı bende ...
ambalajı açımadan koklayıp koklayıp durun derim ...zira ben her bir masalın kapısını aralamak istediğimde bu sabuna koşuyorum :)

Gliss sıvı saç kremi...
glissin ürünlerinden fazla memnun olmasam da bu ürünü sevdim
çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için olan bu ürün hala saç uçlarımda boya kaldığı için kullanıyorum...garip bir şekilde ağırlık yapmıyor saça ,kokusu da fena değil...

The body shop tahta tarak...
böyle bir tarak şekli kullanabileceğimi hiç tahmin etmiyordum,ama isteyince oluyormuş...:) ben memnunum kendisinden
saçları daha baklımı gösterdiği bir gerçek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…