Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.720
798
evet...burda kullandığımız ürünleri
ve bizleri ne derece mutlu edip etmediğini
yorumluyoruz...
hadi fıstıklar ,fıstıklığınıza fıstıklık katan
hazinelerimizi açıklayalım
ve mümkünse resimli olsun...

ilk konuğum John Friedanın sheer blonde şampuanı..sarı saçlar için
bana sorarsanız günlük şampuan için fazla ağır çünkü saç yapısını çok değiştiriyor
saçlarınızı kuaförde boyatıp fön çektirirsinüz ya ...öyle yapıyor saçı,kokusuyla dokusuyla kuaförden çıkmış gibi ,kulağa hoş gelebilir ama bu beni korkutuyor...fazla fazla kimyasalım diye bağrıyor...ve size minik bir sır...duştan sonra uygulayacağınız sirke ve su karışımının saça verdiği renk tazeliği bu şampuana bin basar...
doğru şampuanın hangisi diye sorarsanız...
o günler daha gelmedi
saç kremi ise sıradan...

Son düzenleme:
Taft Glanz köpük...
şunu söyleyebilirim ki köpük,saç spreyi vb ürünler fazla kullanan biri değilim ama bu köpük 3.kullanışımda az yıpranmış olan saç uçlarımı süpürgeye çevirdi...parlaklık vaad ediyor ama o konuda eh işte diyelim geçelim..

Garnier makyaj temizleme suyu ve
Garnier çift fazlı göz makyajı temizleyicisi

suyundan memnunum en azından Lorealin suyundan hallice...göz makyajı konusunda ise hem suyu hem çift fazlısı anca çıkarıyor oysa ki kullandığım rimel ve kalem sadece..
rimeli birazdan tanıtıcağım

genel olarak iyi ama biodermayı deniycem eminim o daha iyidir...görücez..

ve gelelim benim cc kremime...
sanırım benim hala aylardır bunu kullanmamın tek sebebi rengi...
tenime cuk diye oturan başka bir bb veya cc krem bulamadım..bunu kullanan beyaz tenli fıstıklar bilirler ki bu ton başka cc de yok =)
karma cildime bir tık yağlı geliyor
ve biraz pütür pütür durabiliyor ciltte ...homojen olma sorunu var biraz ama renk tonu sağolsun...:)

Dermokil special serisinden olan tüm ciltler tipi için yüz temizleme jeli
kendi adıma konuşmak gerekirse şuana kadar kullandığım en adam akıllı jeldir kendisi,kokusu biraz tıraş köpüğünu anımsatsada geçici rahatsızlık veriyor
yüzü yıkadıktan sonra bebeksi ve dinlenmiş bir ifade veriyor...aradan geçen 4-5saat içinde ise yüz bir tık daha yağlı dursada yinede memnunum
aynı şekilde kil maskesinden de çok memnunum...harika

Eklentiler

• 14080106.jpg
    888,8 KB · Görüntüleme: 154
Golden rose cat walk rimel
işte bu benim aşk yaşadığım rimelim
siyahlığı muhteşem
dolgunluğu harika
kirpikler hiç bir şekilde topaklanmıyor
3-4 kat sürseniz bile..üstelik fiyatı yanılmıyorsam 5tl idi
bir ara Lancome rimellerini kullandım inanın
bu rimelin tek eksikliği çok fazla fazla uzatmaması...ki benim için bu hali ile yeterli
ama çok aşırı uzun isterseniz düşünmeyin bile...kalıcılığı da muhteşem...

Oje severim
ve bana göre bakımlı ojeli tırnaklar
aksesuvardır...
Golden rose galaxy 12 no.lu oje tam bir felaket..kabartma gibi duruyor hiç beğenmedim
NYC nin 28 nolu rakı beyazı ojesi de
tam çöpe atmalık..daha sürerken kuruyor...
sanırım flormardan şaşmamak lazım..
fakat geçen yıllarda flormarın ojeleri tırnağımı ne denli mahvettiğine şahit oldum..
bilemiyorum...

URban sıvı saç kremi(ARGAN YAĞLI)
kendileri kolay kırılan saçları onarmayı ve kırılmayı engellediğini söylüyor...
evet görüntü olarak bir nebze hafifletiyor kırıkları ama önleyip önlemediğini bilemiyorum çünkü benim saçımda kırıklar mevcüt...kırıkları aldırdıktan sonra ona bu konuda bir şans tanımayı düşünuyorum çünkü...enfes kokuyor 3gün bile kokusunu hala duyumsayabilirsiniz,ağırlık yapmıyor saça ve ipeksi bir görünüş ve dokunuş elde ediyorsunuz..ama ambalajı berbat
fıs fıs kısmı ilk günden bozuldu yada bana böylesi denk geldi...

Gratiste satılan bu maskeleri çoğunuz biliyorsunuzdur
ben neredeyse hepsini denedim
en hoşuma giden Narlı maskesi (solda)
20 dakkada yüzün bütün yorgunluğunu alıyor...ısrarla tavsiye ederim

Balmın Mai Billsbepaid ruju..nudedir kendisi fakat benim çok beyaz tenime ve mavi alt tonlu oluşundan dolayı sütlü kahvemsi duruyor azcık
yapısı mat ve naneli çok hafif yakıyor dudağı
bu da dudağın az dolgun ve biraz kurumasını sağlıyor yani bir tık kurutuyor...üzerine parlatıcı değil de renksiz dudak nemlendiricisini sürerseniz muhteşem duruyor

alterra concelar
kendisi ilk kullandığım concealer
yapısı yağlı ve kapatıcılığı az...bir daha almam sudocrem
kış ayların vazgeçilmez gece bakımımdır
bilindiği üzere pişik kremidir...arada yüze sürmenin zararı yok...

Eklentiler

• 14080110.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 206
golden rose glitter far 216 nolu
hafif koyu yeşil altın ışıltılı
pigmentasyonu orta ve altın ışıltıları muzzam duruyor..essence quatro 11 no
pigmentasyonu yoğun ve kalıcı
ben bazsız kullandım memnun kaldım
bazla birlikte 24 saat dayanır bence bu far

Burts bees lip balm
nemlendirmesi harika
dudaktan gitse bile ürün,nemlik devam ediyor
benim elimdeki Red Dhalia en koyu rengi
koyu dediysem çok değil..dudağa sağlıklı bir ton verecek nitelikte...çok yoğun sürüldüğü zaman parlaklığı bür parlatıcı ile yarışır derecede...üründe tek beğenmediğim özellik
plastik kokusu ve tadı...belki bana öylesi denk gelmiştir...bilemiycem...
sizde bu ürün varsa aydınlatırsanız sevinirim

Nivea Duşta Vücüt Kremi
Normal ve Kuru cilt olmak üzere iki çeşidi varbenim kullandığım normal cilt...
Deniz mineralleri içeriyor
açıkçası ürünü biraz kaçırınca ağırlığını hissediyorsunuz...kararında kullanmak gerek
hergün duş aldığımı varsayarsak ben bu ürünü haftada 2-3 kullanıyorum..cilt tipimden olsa gerek ... kokusu tipik Nivea kokusu...açıkçası cildime ağır geldi fazla sevdiğim söylenemez...ama dediğim gibi bu benim cildimle alakalı...herşeyi kaldırmıyor
mesela geçen sene avenenin bir vücüt kremini kullanmıştım cilt tipime uymamasına rağmen rahatsızlık vermemişti
evet özet olarak,alternatiflerine bakıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…