• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

Neler aldin bakalim :)
Uzun zamandır hic kozmetik alisverisi yapmıyorum .
Uzun zaman önce baya stoklamistim pudra fondoten falan.
Simdi da gittim çoğunu yenilerek yer açmak için :)
hmm bakayım bulabılırsem .. bende bugun aldım kremlerımı rujlarımı :oops::oops:

Ruj olarak hem fiyati uygun hem güzel olsun dersen Avon derim.
Diğer ürünlerini begenmem ama banyo kopuguyle rujlari şahane...
eva rose da ojede cok ıyı canım eger bulursan bana guven al derımm renklerı harıka,kolay kolay cıkmıyorda ama rujları hakknda bılgı ıstıyorumm bulamadım forumda da :KK43:

Ufak kozmetikcilerde satiliyor aslında .
Hatta kuaforlerden bile temin ediliyor. Sor bence :)
Bende almayali baya oluyor ama güzeldi gecen sene almistim 2 ruj hala kullaniyorum
avon satanım yok artık 2 senedır katologunu elıme almadım :KK70: canım

Eki Görüntüle 1227243 URban sıvı saç kremi(ARGAN YAĞLI)
kendileri kolay kırılan saçları onarmayı ve kırılmayı engellediğini söylüyor...
evet görüntü olarak bir nebze hafifletiyor kırıkları ama önleyip önlemediğini bilemiyorum çünkü benim saçımda kırıklar mevcüt...kırıkları aldırdıktan sonra ona bu konuda bir şans tanımayı düşünuyorum çünkü...enfes kokuyor 3gün bile kokusunu hala duyumsayabilirsiniz,ağırlık yapmıyor saça ve ipeksi bir görünüş ve dokunuş elde ediyorsunuz..ama ambalajı berbat
fıs fıs kısmı ilk günden bozuldu yada bana böylesi denk geldi...

görünce yazmak istedim canım ben bundan 2 adet aldım farklı türlerde farklı zamanlarda ikisi de kırıldı :D
tesadüf değil yani aşırı dandik ambalaj ama ürünü seviyorum çünkü saçlarım taranıyor

Yok kız kv yapıp gönderiyor
pabuçların da pek şık :)
çok mu seviyorsun terlik :)

Yea dalga geçmesene onlar bizim kültürümüz :110:
Seviyom terlik
Sokak çocuğuydum ben eskiden. Çok giyerdim
Onu sarı olanı da profilimde açıkladım
Üzüldüm biraz dün burda
Meydan okumalı ruh halimin yansıması En Büyük KK

Sabunlar da anne eli değmiş gibi demek
Yolların kenarında satıyorlar güvenilir olur mu bilemedim almadım
Seninkiler ne'li??

Yea dalga geçmesene onlar bizim kültürümüz :110:
Seviyom terlik
Sokak çocuğuydum ben eskiden. Çok giyerdim
Onu sarı olanı da profilimde açıkladım
Üzüldüm biraz dün burda
Meydan okumalı ruh halimin yansıması En Büyük KK

Sabunlar da anne eli değmiş gibi demek
Yolların kenarında satıyorlar güvenilir olur mu bilemedim almadım
Seninkiler ne'li??
defne-zeytinyağlı sabun...
bilemedim ki yol kenarınnda satıyorlarsa kendi yapıyorlardır belki...

DOGALSAMPUANCOREKOTU.jpg
Mecitefendi Çörek otu şampuan...

benim şu ana kadar memnun olduğum en en en güzel bitkisel şampuandır kendisi:KK52:
saçlarım yağlı olmasına rağmen kuru saçlar için olan bu şampuanı aldım,malum bitkisel şampuanların saçı kazık gibi yaptığını biliyoruz.ama bu öyle değil gerçekten kuru saçlar için çünkü biraz ağır geliyor ...fakat yinede çok güzel tolere ediyor saçımı...yıkama işlemimde bir değişiklik yok yine 2günde bir yıkıyorum saçımı...tek fark bu şampuanın saçımı gereğinden fazla yumuşak yapması :):):)
bu şampuan saçı matlaştırmıyor aksine sağlıklı bir ışıltı veriyor saça ve günlerce kalıyor,saçlarınızın buklelerini muazzam gösteriyor ...eğerki dalgalı kıvırcık saçlı iseniz denemelisiniz....
kokusu çok soft bebek şampuanı gibi
çörek otunun kokusunu 2.gün algılıyorum ben...tek dezavantajı saçı yarım ton kadar koyulaştırıyor gibime geldi...
ben bu doğal şampuan ve doğal yüz kremi serisinden çok memnun kaldım kesinlikle...
Hepsini de denemek istiyorum..
birde serinin okyanus ve tarçınlı olmak üzere 2adet duş jeli var ...tabi ki deneyeceğim :) ve çok da merak ediyorum çünkü her duş jelini kullanamıyorum cildimden dolayı...dilerim bu seriyi daha da genişletirler...
şimdi gelelim şampuanın içeriğine...
sls,sles,süflat,eo,paraben,sentetik koruyucu,silikon,alkol,renklendirici,hhayvansal ürün ve jelatin içermiyor

sarı sabır,kayın ağcı,papatya,sarı darı,at kuyruğu-kırık kilit,adaçayı,ısırgan,yeşil çay,kına,dulavrat otu,şerbetçi otu,vitamin b3,vitamin b5,vitamin h,buğday proteini,panthenol,doğal koruyucu.hindistan cevizi ya da palm yağından elde edilmiş köpürtücü madde

şampuan nerdeyse hiç köpürmüyor...ilk kullanımlarda sinir olsanız da zamanla alışıyorsunuz :KK70:

Suna Dumankaya'ydı yanlış hatırlamıyorsam yiyemeyeceğim hiç bişeyi yüzüme sürmem diyen
Bu şampuan da o hesap galiba :KK70:
Ben de yüzüm için bi Mecitefendi alacam galiba

Back