Mecitefendi Çörek otu şampuan...
benim şu ana kadar memnun olduğum en en en güzel bitkisel şampuandır kendisi
saçlarım yağlı olmasına rağmen kuru saçlar için olan bu şampuanı aldım,malum bitkisel şampuanların saçı kazık gibi yaptığını biliyoruz.ama bu öyle değil gerçekten kuru saçlar için çünkü biraz ağır geliyor ...fakat yinede çok güzel tolere ediyor saçımı...yıkama işlemimde bir değişiklik yok yine 2günde bir yıkıyorum saçımı...tek fark bu şampuanın saçımı gereğinden fazla yumuşak yapması :):):)
bu şampuan saçı matlaştırmıyor aksine sağlıklı bir ışıltı veriyor saça ve günlerce kalıyor,saçlarınızın buklelerini muazzam gösteriyor ...eğerki dalgalı kıvırcık saçlı iseniz denemelisiniz....
kokusu çok soft bebek şampuanı gibi
çörek otunun kokusunu 2.gün algılıyorum ben...tek dezavantajı saçı yarım ton kadar koyulaştırıyor gibime geldi...
ben bu doğal şampuan ve doğal yüz kremi serisinden çok memnun kaldım kesinlikle...
Hepsini de denemek istiyorum..
birde serinin okyanus ve tarçınlı olmak üzere 2adet duş jeli var ...tabi ki deneyeceğim :) ve çok da merak ediyorum çünkü her duş jelini kullanamıyorum cildimden dolayı...dilerim bu seriyi daha da genişletirler...
şimdi gelelim şampuanın içeriğine...
sls,sles,süflat,eo,paraben,sentetik koruyucu,silikon,alkol,renklendirici,hhayvansal ürün ve jelatin içermiyor
sarı sabır,kayın ağcı,papatya,sarı darı,at kuyruğu-kırık kilit,adaçayı,ısırgan,yeşil çay,kına,dulavrat otu,şerbetçi otu,vitamin b3,vitamin b5,vitamin h,buğday proteini,panthenol,doğal koruyucu.hindistan cevizi ya da palm yağından elde edilmiş köpürtücü madde
şampuan nerdeyse hiç köpürmüyor...ilk kullanımlarda sinir olsanız da zamanla alışıyorsunuz