Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

Chanel urunleri en favori urunlerim. Rujlarindan tutun ojelerine kadar her urunu harika!!! Ayrica Ysl touche eclat harika bir highlighter. Laura mercier tinted moist tavsiye ederim cok guzel.

dove express onarıcı bakım kremini kullanmaya başladım ve tek kelimeyle muhteşem.. ve ben bir çok saç kremi maske vesaire kullandım bu hem fiyat olarak hem de verdiği etki olarak kesinlikle hepsini geçer.. üstünde kırıkları ve kopup dökülmeleri önler yazıyor.. saçımı çok güzel yumuşattı..
bu arkadaş işte..

Hele maskesi muhtesem ...tam bir kurtarici

Hele maskesi muhtesem ...tam bir kurtarici
onu da aldım stokta bekliyor.. cosmeticada müthiş indirimi vardı maskesi 7.20 ye geliyordu onarıcı olan ve besleyici olanı aldım, elidor da 6.70 di ondan da 2 tane kaptım onları denemedim daha bakalım onlardan sonra da dove express diyecek miyim..

bittikçe aldığım sürekli kullandığım markaların başında max factor geliyo. onun dışında diadermine ve alex vavien kullanıyorum

lancome cc krem city miracle mı ne ismi. armani rimel adını hatırlamıyorum ama en cok satan rimeli:) estee lauder dudak kalemi. chanelin de kaş kalemi. clinique chubby stick. ysl concealer touche eclat olması lazım. fondoten de clinique anti blemish solutions. yaglı cilt icin mukemmel.

merhabalar

bir sorum olacak..
makyajdan cok anlayan biri degilim. goz kalemidir vazgecemedigim tek sey. fondoten pudra vs hic sevmiyorum ama malum bazen lazim oluyor gece makyajlarinda.

nasil anlatsam bilemiyorum. tercihim genellikle pudra ama fondoten de olabilir. yani ben yuzume surunce sanki agir makyaj yapmamis gibi duran, sadece cildimi canlandiran (dogumdan sonra yuzum cok solgunlasti), hafifce yuzumdekileri kapatan, kisacasi dogal gorunum saglayan bir sey istiyorum. tabii herkes bunu istiyodur eminim :)

bana ne onerirsiniz?

bb krem..

Rossmann hydro sprey aloe vera icerir
gece yatmadan önce yüz , boyun ve dekolte bölgeme sIkIyorum cok begendim
Yesil cayli sprey yapicam bitince.
canım neye yarıyor biraz daha açarmısın duymuştum bu ürünü ama kullanan birinden duymak isterim rica etsem anlatırmısın biraz

canım neye yarıyor biraz daha açarmısın duymuştum bu ürünü ama kullanan birinden duymak isterim rica etsem anlatırmısın biraz
canım ben düzenli kullanmadım.. cilt rengini eşitliyor nemlendiriyor falan.. birçok çeşit var hepsinin farklı özellikleri oluyor.. missha baya meşhurdur mesela.. gir sitesini incele bir..
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cildin günlük nem dengesini sagliyor daha fazla nem hapsolmasini sagliyor (aloe vera faydasi)
Güzel bir ürün alirken alti üstü sprey diye düsünyorsun ama öyle diil canli bir cilt yapisi sagliyor

Cildin günlük nem dengesini sagliyor daha fazla nem hapsolmasini sagliyor (aloe vera faydasi)
Güzel bir ürün alirken alti üstü sprey diye düsünyorsun ama öyle diil canli bir cilt yapisi sagliyor
teşekkür ederim canım birde nerede bulabilirim bugün bir bakayım aklıma gelmişken

Garnier makyaj temizleme sutu (yuz&goz)
normal ve karma ciltler icin olan bu urun mavi nilufer ve moringa ozleri iceriyor...bence goz makyajini kesinlikle temizleyemiyor...yuzu sildikten sonra ise mutlaka yikayin
en azindan bende yag bezesi yapti...elinle sknca pit pit cabuk cikan bezelerden....

Diadermin cift fazli goz temizleyici
bu urunden memnun kaldim...gercekten kolay ve temiz yapiyor isini...

Benri pamuklari
pamuk deyip gecmemeklazımmış bunu anladim
yeni biten Lux marka pamugumdan sonra benri ilac gibi geldi
Lux hem kazik gibi sertti hem hemen deliniyordu
aman aman....

Farmasi sun care 30 spf
hindistancevizi vari kokusu kalici degil tende
beyaz tenliyim:) ve kizarmami nispeten engel oldu
az kizardiysa da cildim , kizaran yerler hic acimadi....

Avon cc cream
ivory olmasina ragmen ten rengime koyu geldi
anneme giden bir cc daha :)

Dalan dolive
zeytinyagli yogun bir krem el ve vucut
yillar once alip memnun kalmamistim
icerigine alerjim var sanirim cunku surdugum an kizariyor ve igne batarcasina aciyor bir sure...sonuc yine ayni!

wet n wild balm stan
cok sevdim ben bu kalem ruju
yapisi hafif parlak tam bir ruj gibi
dudaklari nemlendiriyor ve saatlerce kalici
yiyip icseniz bile dudakta dogalligini koruyor tabi daha mat bir sekilde...bende ki E 126 rico mauve
eger cok beyaz tenli iseniz gercekten mor alt tonlu bir gul kurusu rengi....bayildim bayildim :)

Flormar ultra nude goz kalemi
hic hic hic begenmedim yapisini
daha surerken putur putur....

blistex lip relief
nane kokusu ve dudaklari anlik dolgunladtirici etkisiyle guzel ve nemlendirmesi iyi
sadece surerken beyazlik birakiyor ama 1 dk icinde geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…