- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
bugun aldım canım bır suru urun sonra tesaduf ınternette gordum eva rose dıye bı urun hem cok ucuz hem ıyımıs ne dıyosunuzzgolden rose alma da ne alırsan al :):)
golden rose nıye canım neden memnun kalmadın kiigolden rose alma da ne alırsan al :):)
bugun aldım canım bır suru urun sonra tesaduf ınternette gordum eva rose dıye bı urun hem cok ucuz hem ıyımıs ne dıyosunuzz @Mavi Terlik @Ceylinimdeceylinim @Kova hatunu
netten arastırıyorumm bulamadım da bıseyyCanım ben eva rose markalı hiç bi ürün kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum ne yazık ki
İnşallah memnun kalırsın
Neler aldın fotoğraflarını yolla bize
hmm bakayım bulabılırsem .. bende bugun aldım kremlerımı rujlarımı
bugun aldım canım bır suru urun sonra tesaduf ınternette gordum eva rose dıye bı urun hem cok ucuz hem ıyımıs ne dıyosunuzzMavi Terlik Ceylinimdeceylinim Kova hatunu
eva rose da ojede cok ıyı canım eger bulursan bana guven al derımm renklerı harıka,kolay kolay cıkmıyorda ama rujları hakknda bılgı ıstıyorumm bulamadım forumda daHic duymadım bile.
Golden rose duydum da
eva rose da ojede cok ıyı canım eger bulursan bana guven al derımm renklerı harıka,kolay kolay cıkmıyorda ama rujları hakknda bılgı ıstıyorumm bulamadım forumda da
avon satanım yok artık 2 senedır katologunu elıme almadımRuj olarak hem fiyati uygun hem güzel olsun dersen Avon derim.
Diğer ürünlerini begenmem ama banyo kopuguyle rujlari şahane...
avon satanım yok artık 2 senedır katologunu elıme almadımcanım
Eki Görüntüle 1227243 URban sıvı saç kremi(ARGAN YAĞLI)
kendileri kolay kırılan saçları onarmayı ve kırılmayı engellediğini söylüyor...
evet görüntü olarak bir nebze hafifletiyor kırıkları ama önleyip önlemediğini bilemiyorum çünkü benim saçımda kırıklar mevcüt...kırıkları aldırdıktan sonra ona bu konuda bir şans tanımayı düşünuyorum çünkü...enfes kokuyor 3gün bile kokusunu hala duyumsayabilirsiniz,ağırlık yapmıyor saça ve ipeksi bir görünüş ve dokunuş elde ediyorsunuz..ama ambalajı berbat
fıs fıs kısmı ilk günden bozuldu yada bana böylesi denk geldi...
bı bakım arkadas uygun dıyodu hatta bugun.... bes lıraya ruj almıs ındırımdenUfak kozmetikcilerde satiliyor aslında .
Hatta kuaforlerden bile temin ediliyor. Sor bence :)
Bende almayali baya oluyor ama güzeldi gecen sene almistim 2 ruj hala kullaniyorum
Yok kız kv yapıp gönderiyorÜrünler gerçekten de herkese farklı etki ediyo demek ki
Sabunu nereden alıyorsun peki
Dermokozmetik mi?
Vhalla ilk defa duydum ki :) bilmiyoreee :)bugun aldım canım bır suru urun sonra tesaduf ınternette gordum eva rose dıye bı urun hem cok ucuz hem ıyımıs ne dıyosunuzzMavi Terlik Ceylinimdeceylinim Kova hatunu
Yok kız kv yapıp gönderiyor
pabuçların da pek şık :)
çok mu seviyorsun terlik :)
defne-zeytinyağlı sabun...Yea dalga geçmesene onlar bizim kültürümüz
Seviyom terlik
Sokak çocuğuydum ben eskiden. Çok giyerdim
Onu sarı olanı da profilimde açıkladım
Üzüldüm biraz dün burda
Meydan okumalı ruh halimin yansıması
Sabunlar da anne eli değmiş gibi demek
Yolların kenarında satıyorlar güvenilir olur mu bilemedim almadım
Seninkiler ne'li??
yüz kremi mi ? bence o doğal seriden alSuna Dumankaya'ydı yanlış hatırlamıyorsam yiyemeyeceğim hiç bişeyi yüzüme sürmem diyen
Bu şampuan da o hesap galiba
Ben de yüzüm için bi Mecitefendi alacam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?