Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

Dove sac bakim kremi
yogun onarici serisinden bu sac kremi
gercekten cok guzel...arada alip alip kullandigim nadir urunlerden ..hele bu serinin maskesi var ki her yerde overim :)

Mecitefendi sarimsak ozlu sampuan
dogal seriden olan bu sampuan aslinda pek hosuma gitmedi...normelde corekotlu sampuanindan cok memnun kalmistim fakat sasirmadim cunku zaten bana sarimsakli sampuan nedense hic yaramiyor...bir umit deneyeyim dedim ama ih ih....zorlamamak lazim
corekotlu gercekten cok guzel bir sampuan ama..sarimsaklisi saclari sonuk gosterdi...

Bioblas yagli saclar
bu sampuani yag bakimi yaptigim zamanlarda kullanmak amacli aldim ama zaten krndisi de pek saclari kurutan bir sampuan degil
yumusacik yapiyor saclari....fena degil diyelim

HASK keratin sac serumu....
saclari kesinlikle duzlestiriyor ve daha ipeksi bir görüntü sundugu kesin....ben memnun kaldim....

Hask Mono Oil Sampuan
ilk 2 yikamada cok memnun kaldigim ama sonradan dusman kesilen bir sampuan kendisi....
Saclar agirlastiriyor, yaglandiriyor ve bir o kadar da sac uclarini kurutuyor, yapis yapis cansiz hacimsiz çalı gibi bir sac birakiyor geride....bana hic yaramadi
saclari toparlamak amaciyla acele bir market sampuani almam gerekti ve dogal sentez serisi yağ terapisi sunan Pantene Pro-v
sampuanini aldim....
2 haftadir kullaniyorum...hask tan sonra ilac gibi geldi tabi :)
ama sanki agirlastirmaya basladi bu da....
zaten elime ilk geleni aldim....
sampuan arayisina devam....:)

Simdi size basit ama benim cok isime yarayan bir rimelden bahsediyorum
Essence multi action volume mascara
kendisi sadece kirpikleri boyuyor baska bir numarası yok...ve benim kirpiklerim kumral oldugu icin, gozumde rimel yok goruntusu icin birebir......durusu digerlerine nazaran cok daha dogal
eger bu rimelin verimini almak istersem ise kirpik kivirici ve 3kat sürüş ile hal ediyorum...

Yine essencenin fena degil diyebilecegim bir rimeli..fakat gereksizce öven de var...

Golden rose far paletinin renklerine bayildim tam benlik 102 green line.tozutuyorlar ama epeyce.kaliciligi iyi .paraben icermiyor

essence the velvets 02...begendim ama kaliciligi az bence

sebamed q10 lifting goz kremi nemlendirmesi orta agir degil...hosuma gitti gibi...her gun kullanmiyorum

komili el vucut ve yuz kremi tek kelimeyle bayildim
su ana kadar kullandigim en hafif el kremi
kesinlikle agirlik birakmiyor
kokusu keza hafif ve guzel ve en begendigim ozelligi ise eli muhtesem bakimli gosteriyor
siddetle tavsiye ederim

bephanten lip balm yine sevdigim bi urun
ve gelelim benim sevgilime :)))
Uni bebek losyonu....yapisina kokusuna bayildim...oyle bir bebek kokusuna uzun zamandir Denk gelmedim...bebek kokusu ariyorsaniz iste burda :))) hafifligi ve nemlendirmesi on numero.kokusu super super super :)))

Son düzenleme:
Pantene dogal sentez yag terapisine bayiliyorum benim sampuan arayisim son buldu sayesinde sac kremine gerek kalmiyor :) ben oyle cok memnunun ki birde dus sonrasi nemli sac uclarima yine pantene argan yagi surup kendi halinde kurumaya birakiyorum sac uclarim canlaniyor resmen gozle gorulur bir fark katiyor saca kesinliklee ozelikle argan yagi :)) benn inanilmaz memnunum pantene den :)))

Eger sac diplerinde azda olsa yaglanma varsa yine pantene in aqua sini tavsiye ederim oda ayni yag terapisi gibi seffaf yapida saci yumusacik yapiyor ama hic agirlastirmiyor.. İceriginde silikon yok aqua nin :)

Deniyim onu da
Şimdi revoxun at kuyruğu sampuani kullanıyorum. ..sampuan cok guzel ama bu da saclari duzlestiriyor...sinir oldum

Deniyim onu da
Şimdi revoxun at kuyruğu sampuani kullanıyorum. ..sampuan cok guzel ama bu da saclari duzlestiriyor...sinir oldum
Dene mutlakaa memnun kalirsin insallah :) pantene iyidir vallaa ben daha sasmicam pantene den cok fazla sampuan degistirdim daha degistirmiycem bende saclarimda biktik :)) sac derim mahvoldu sampuan degistirmekten yaa suan cok rahatim dokulmemde bitti normal seviyede dokuluyor eskisi gibi avuc avuc dokulmuyor artik :))

Niveanin peelingli arindirici temizleyicisi surer surmez sivilce yapti acikcasi her seferinde
Ayrica biraktigi doku hic hosuma gitmedi
Vucut icin kullanip bitirmeye bakiyorum

Rosense normal ve karma ciltler--- bitmek uzere...epey sevdim vu urunu...aydinlik ve tertemiz bir cilt birakiyor ardinda gul suyundan da aşiri memnunum
Hic ihtimal vermezdim gul suyunun iyi gelebilcegini ...donusumlu olarak Lorealin detoks jeli ile kullaniyorum...bu jelden de memnunum gercekten cok guzel aydinlatiyor ve temizliyor ...sadece bu ara biraz yaglandirmaya basladi gibi bir tik
Belki benim cildimle alakali
Ve asil yildıza gelelim :)
Dermokil havyarli siyah maskem...benim ilk siyah maskem ve o kadar memnunum ki simdilik baska markayi kullanmayi dusunmuyorum...bakalim belki ilerde...
Butun gozenekleri temizliyor bende ...zaten soyuldugunda spot ışiklarin altinda neler çıktıgi epey fark ediliyor...cildi toparliyor sıkılaştıriyor...bu bitmak uzeere iki kullanimlik bisey kaldi....kesin hep alirim

saçimda epeydir boya yok,saç kremi dahi oldukca nadir kullaniyorum artik...gerek duymuyorum. O yuzden de saç spreyi konusunda da biraz daha basit ürunlere kacmak istedim ve bebekler icin uretilen spreylere daldim...johnsons baby ve dalin :)
Gerek parlaklik gerek saç açma ve koku bakimindan her türlü johnsons dalini yedi :))

Pantene aqua light...saç kreminin köpuk hali...kesinlikle saçi ağirlaştiriyor ve puff diye sönuyor o saclar
Saç açma konusunda da bir kabiliyeti yok...sevemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…