• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı kadınlar & hazineleri Kulübü

Avon_Solutions_BB_Krem.jpg
bu markada tek memnun kaldığım urun

IMG_1786.JPG

mac soft and gentle aydınlatıcı ; Bu ürüne verdiğim paraya acıdım. Yapısı hafif, fakat içinde ki sim sim görüntüsü beni aşırı rahatsız ediyor. Sürüp çıktığımda, bir iki saate aynaya baktığımda, yüzüme dağılmış sim görmek beni rahatsız etti. Disko topuna dönüyorum yahu :D . Mary lou (the balm) bence çok daha başarılı bir ürün... En azından benim yıldızım barışmadı..
mac studio fix pudra ; mactan aldığım ilk üründür kendileri.. çok yoğun kapatıcılıkla ve kalıcığı bence çok başarılı.

mac studio fix concealer; göz altlarına kesinlikle sürülmemesi gereken bi ürün.. çok katı formda.. Ben ilk aldığımda göz altlarıma sürüyordum ( daha doğrusu sürdüğümü sanıyordum ! :D cahillik işte anacım napıcan :) kapatıcılığı oldukça başarılı..

mac rujlar; Russıan red ve meşhur kinda sexy ; Russian red gerçekten kusursuz bir ruj benim için ama kinda sexyi denemeden aldım ve sürdüğümde resmen dudaklarım ölü dudağına döndü.. denemeden almayınız !!

Painterly paint pot ; benim gibi göz kapaklarınız da renk eşitsizliği varsa severek kullanırsınız. Yapısı gereği hızlı bir şekilde sürülmesi gerek , çok çabuk kuruyan bir ürün. Baz olarakta kullanabilirsiniz, far olarakta oldukça çok yönlü bir ürün. Bittikçe alacağım, bayıla bayıla kullanıyorum..

Brown set kaş jeli ; benim kaşlarım inanılmaz düşük ve dağınıktır bu ürünle sabitlenmesi mükemmel.. kaş farıyla,sabitlemesiyle ugraşmıyorum artık oldukça pratik kullanımı var. 10 üzerinden 10 verdim gitti :D

Jel eyeliner ; Açıkcası kızçeler, bu ürün fena değil alınabilir ama zorlamaya gerek yok.. Ben bundan önce maybeline 'nın eyelinerini kullanıyordum (jel) o da oldukça başarılıydı ve fiyat olarak da baya baya iyiydi. Hani performans açısından değerlendireyim bu bitince bir daha bu kadar para vermem herhalde. Hele birde golden rose 'un likit eyelineri var o hepsinden daha iyidir benim gözümde.

Fondoten de studio fix serisinden ; Kokusundan nefret ediyorum.! suratımda adeta bir kalıp varmış gibi hissediyorum! cildim karma ve bu ürünü resmen kusuyor.. ki zaten kullanmıyorum da kapatıcılığına sözüm yok ama ...
Pro longwear kapatıcı ; Gerçekten oldukça iyi ,sabah sürüyorum akşam eve geldiğimde gram bozulma yok.. çizgilere dolma yok.. verdiğiniz paranın hakkını veriyor canlar :)

Bu arada ürünleri silmedim etmedim öyle leş halleriyle foto koydum ama kusuruma bakmazsınız artık :)

IMG_1788.JPG

max factor wıld mega volume; ben indirimden almıştım bu rimeli, bence başarılıydı topak topak yapmadı. Yoğun siyahlık veriyor. Facori ürünüm mü ? tabi kii degil :cool::cool:
clınıque rimel ; Bu rimel de set içinden çıkmıştı özellikle para vermedim. Zaten beğenmedim, belki seveni beğeneni çoktur ama bende aşırı derecede hassasiyet yaptı gözlerimin kaşıntısından duramayıp,gidip silmiştim..
max factor 2000 calorie; işte benim için efsane rimel budur arkadaş.. Tek tek ayırıp, kirpiklerimi uzatıyor.. renk vermesi mükemmel.. Ben gerçekten çok seviyorum. :cool:
Son olarak ise maybeline falsies ; Bir ara kullanmıştım. Biraz kuruduktan sonra benim daha çok hoşuma gidiyor. İlk açtığım zaman kirpiklerimi yapıştırmıştı.. ama dediğim gibi kuruduğunda, o yapışma olayı olmuyor bende . Fiyatına göre, güzel bir rimel canlar :KK16::KK16:

17297.jpg

Nuxe Roll on
kendisi paraben,alüminyum vs içermeyen,sağlıklı roll on familyasından...
dolatısıyla terlemeyi önlemiyor şarıl şarıl terliyorsunuz
ter kokusunu bir nebze bastırıyor çünkü kendi hiç fresh kokmuyor...
yazın kullanmak hatasında hiç bulunmayın...

70_nivea-pudr-374_1.jpg Nivea stress protect
piyasadaki bütün stick ve roll on ürünlerinin bence en iyisi...gerçekten stres ve heycanlı anlarda güzel koruyor
ama terlemeyi tam önlemiyor tabi ki
alkolsüz olduğu yazıyor
koruması 48 saat olduğunu da
ben buna katılmıyorum
normal günlerde belki ...fakat hararetli ve stresli günlerde 6 saat kadar...
kokusu hafif olmakla beraber bir keskinlik de mevcüt fakat sürdükten sonra hissedilmiyor...oldukça memnunum

mecitefendi_do_al_kay_s_ekirde_i_kremi.png
şimdi size muhteşem bir yüz kreminden bahsedicem
Mecitefendinin doğal serisinde kayısı çekirdeği kremi...
paraben
paraffin
silikon
renklendirici
hayvansal ürün ve jelatin
koruyucu içermiyor
içinde de zeytin yağı ve üzüm çekirdeği yağı da yer alıyor
tek kelimeyle muhteşem...bayıldım kendisineparlama yapmayan tek ürün...dokusu muhteşem sürdükçe sür en ufak bir ağırlığı yok...eline de sürdükten sonraelini yala kimyasal tad dahi alamıyorsun :D
tüm ciltlere önerilen muhteşem bir krem kendisi
fiyatı 25 tL

mecitefendinin bir sürü maskelerini de aldımyosunlusunu kullandım o da bir harika...hepsini kullandıktansonra buraya notumu düşerim ;)

gliss-kur-sampon-balzam-d.png
Ağır bir şampuan bence kendisi...
vaad ettiği parlaklığı bana yaradı
1 gün sürse dahi...
saçımda belli bölümlerde boya olması nedeniyle hem boyalı ve hem boyasız saçta ki etkisini gözlemledim...orijin saçta çok daha muhteşem...ama dediğim gibi ağır şampuan kokusu ise hem ağır bir yanı da fresh...sevmek ile sevmemek arasında gidip gidersiniz....

22_20120823kjh.jpg
Angie Hot Lolis
kendisini sevmek ile sevmemek arasında gidip geldim,bir yanım iyimiş ya derken
diğer yanım ıyyy çekti resmen :p
çiçeksi oryantal nitelenmiş bu koku
içindeki yanmış şeker ve vanilyadan dolayı oysa gerek..
ama benim burnuma çiçeksi ve ekşi meyvelerin yer aldığı freshlik bir koku olup misk ile pudramsı halde geldi...
ilk etapta ağır tatlı bir koku saniyeler içinde freshlik az da olsa hissediliyor
ardından gül ve misk kokusuna kendini bırakıyor...45 dk kadar tenden ayrılıp misk ve vanilya ile başbaşa kalıyorsunuz ...
koku kalıcı değil fazla ama tam ten kokusu...rüzgar estikçe kendini belli ediyor... bu parfümün sadece sonunu sevdim aslında...zaten kendisi hediye geldi
bir daha kullanacağımı pek sanmıyorum... ara ara avonun perceive sine benzettiğim de oldu hafiften

mecitefendi-yesil-cay-cilt-temizleme.jpg Mecitefendi yeşil çay temizleme köpüğü
ben bunu sevmedim :(
iyisimi har sabunuma geri döneyim...onun verdiği ışıltı ve gerginlik hiç bir ürün vermiycek belli oldu...
belki maske öncesi yüzümü temizlemek amaçlı kullanabilirim zira sabun ve maske ikilisi cildimi acıtabiliyor yağı emdiği için
kendisi hafif bir temizleyici ama sabunumun yerini alamadı :(
bu arada har sabunum yerinden ;)

201468162141_mecitefendiatkestanesiozlugozcevresikremi.jpg Mecitefendi at kestanesi özü göz çevresi kremi

bu benim aslında ilk göz kremim,yıllar önce sebamedin bir ürününü birkaç kez kullanıp ağır gelince daha birşey kullanmadım...
bende kırışıklık yok,küçüklüğümden beri mimiklerim var...işte onların derinleşmeye başladığını fark edince bu ürünü aldım...
çok hafif bir yapısı var kesinlikle ağırlık yapmıyor.hem hissedilir hemde görülür şekilde gerginlik sağlıyor...ayrıca koyu renk halkaların görünümünün hafiflemesine yardım ediyormuş,bu konuda birşey diyemiycem...
içinde yağlar ve hyaluronic acid mevcüt
bu güzelin tek kusuru paraben içermesi hemde 4 çeşit...içerik listesinin sonunda olsa da can sıkmıyor değil...:KK43:
ama genel olarak memnun kaldığım bir ürün kendisi

Kova hatunu Kova hatunu fark ettim ki sen de kremcilerdensin :21:
Hani ayağına, bacağına, yüzüne hatta belki totosuna bile ayrı bakım yapan hatunlardan:KK54: Ben de meraklıyım bu işlere o yüzden çenem düşebilir şimdiden söylemiş olayım:KK16:

Ben de çok yüksek olmayan bütçemle kendime bakım kremleri alıyorum özellikle son 3 senedir. Anneme bakarak şöyle bi kanıya vardım ki genetik olarak şanslı bir tenim yok ne yazık ki. O yüzden önlem alma amaçlı bişeyler kullanıyorum.

Kullandığım ürünlerin dermokozmetik olmasına dikkat ediyorum ve güneş kremi sürmeden dışarı çıkmıyorum. Uzun zamandır Bioderma sebium yüz temizleme jeli kullanıyorum günde 2 kez sabah ve akşamları. Nemlendirici olarak da hiç bişey bulamazsam güneş kremi sürüyorum. Şimdiki kullandığım 30 faktöriyelli Papulex. Cildim karma olduğu için daha yüksek koruması olanlar bana ağır geldi. Bunun harici ara ara dermokil in maskelerini alıyorum. Burnum ve çevresi için 2-3 güne bir Garnier 'ın 3'ü 1 arada maskesini kullanıyorum. Kullandığım tek kozmetik ürün bu sanırsam ama o hoş kokusundan vazgeçemiyorum ve her ne kadar ertesi gün tekrar belirmeye başlasalar da ilk sürdüğüm zaman siyah noktalarıma iyi geliyor.

Mecitefendinin ürünlerini paylaşmışsın açıkçası elim çok gitse de bi türlü güvenip almadım bu markanın ürünlerini ama Mecitefendi, Otacı gibi bi markanın toniğini kullanmıştım (adını bi türlü getiremedim) tam bir hayal kırıklığı kokulu su gibiydi resmen o yüzden bu işlerde keramet biraz fazla para verip eczane ürünleri almak diye düşünüyorum.

Bütün bunların yanında bu seneye kadar bi göz çevresi kremi almaya ihtiyaç hissetmemiştim ta ki bugün duştan sonra aynaya bakıncaya dek. Kuruyan cildimde oluşmaya çalışan kırışıklıklar haince gülümsemeye başladılar bu ara..
:mad:

Tecrübelerine dayanarak soruyorum ki sence hangi göz çevresi kremi iyidir vazgeçilmezim dediğin var mı?

Kova hatunu Kova hatunu fark ettim ki sen de kremcilerdensin :21:
Hani ayağına, bacağına, yüzüne hatta belki totosuna bile ayrı bakım yapan hatunlardan:KK54: Ben de meraklıyım bu işlere o yüzden çenem düşebilir şimdiden söylemiş olayım:KK16:

Ben de çok yüksek olmayan bütçemle kendime bakım kremleri alıyorum özellikle son 3 senedir. Anneme bakarak şöyle bi kanıya vardım ki genetik olarak şanslı bir tenim yok ne yazık ki. O yüzden önlem alma amaçlı bişeyler kullanıyorum.

Kullandığım ürünlerin dermokozmetik olmasına dikkat ediyorum ve güneş kremi sürmeden dışarı çıkmıyorum. Uzun zamandır Bioderma sebium yüz temizleme jeli kullanıyorum günde 2 kez sabah ve akşamları. Nemlendirici olarak da hiç bişey bulamazsam güneş kremi sürüyorum. Şimdiki kullandığım 30 faktöriyelli Papulex. Cildim karma olduğu için daha yüksek koruması olanlar bana ağır geldi. Bunun harici ara ara dermokil in maskelerini alıyorum. Burnum ve çevresi için 2-3 güne bir Garnier 'ın 3'ü 1 arada maskesini kullanıyorum. Kullandığım tek kozmetik ürün bu sanırsam ama o hoş kokusundan vazgeçemiyorum ve her ne kadar ertesi gün tekrar belirmeye başlasalar da ilk sürdüğüm zaman siyah noktalarıma iyi geliyor.

Mecitefendinin ürünlerini paylaşmışsın açıkçası elim çok gitse de bi türlü güvenip almadım bu markanın ürünlerini ama Mecitefendi, Otacı gibi bi markanın toniğini kullanmıştım (adını bi türlü getiremedim) tam bir hayal kırıklığı kokulu su gibiydi resmen o yüzden bu işlerde keramet biraz fazla para verip eczane ürünleri almak diye düşünüyorum.

Bütün bunların yanında bu seneye kadar bi göz çevresi kremi almaya ihtiyaç hissetmemiştim ta ki bugün duştan sonra aynaya bakıncaya dek. Kuruyan cildimde oluşmaya çalışan kırışıklıklar haince gülümsemeye başladılar bu ara..
:mad:

Tecrübelerine dayanarak soruyorum ki sence hangi göz çevresi kremi iyidir vazgeçilmezim dediğin var mı?
canım göz kremlerine daha yeni el attım açıkçası :) yani mecitefendinin yukardaki göz kremini şidetle tavsiye ederim...istersen biraz araştır derim ;) ben beğendim doğrusu...bende doğal ürünlere taktım bu ara...hani mecitefendinin her ürünü de doğal değil...belli ürünler var
mesela bir kqç sayfa önce tanıttığım kayısı çekirdeği kremi var muhteşem bence...ağırlık ve parlama yapmayan güzel ve nadir nemlendiricilerden...
birde o serinin şampuanı var onu da bir kaç güne yazıcam...biraz daha kullanayım...o da bir harika çıktı...
benim sorunjm yüz yıkama jelleri...la roche posay bile ağır geldi en son çareyi har sabununda buldum...birde tto diye bir marka var onun da içeriği temiz oldukça...iyi birşeye benziyor...sample var bir sürü deneyim onları da...mesela göz mendilleri bir harika...

Bir sürü yeni bilgi :KK73:
Teşekkür ederim canım
Ben de Biodermanın yüz temizleme jelinden çok memnun kaldım
Diğerleri ağır derken kuruttu mu?? tam anlamadım ama sabun da beni kurutuyo

kızlar mrb bordo ruj kullanıyo musunuz ve hangısını ?:KK64:

Bir sürü yeni bilgi :KK73:
Teşekkür ederim canım
Ben de Biodermanın yüz temizleme jelinden çok memnun kaldım
Diğerleri ağır derken kuruttu mu?? tam anlamadım ama sabun da beni kurutuyo
hem kurutma hem parlama yaptı
çok iilginç değilmi ?madem kurutoyorsun o parlamanın,ağırlığın orda işi ne...
şahsen ben sabuna hiç oralı bakmıyordum ama deneyeyim dedim...verdiği temizleme hissi,sağlıklı ışıltısı dinçliğine vs inanamadım...tabi kullanılan sabunun kalitesi de önemli...

hem kurutma hem parlama yaptı
çok iilginç değilmi ?madem kurutoyorsun o parlamanın,ağırlığın orda işi ne...
şahsen ben sabuna hiç oralı bakmıyordum ama deneyeyim dedim...verdiği temizleme hissi,sağlıklı ışıltısı dinçliğine vs inanamadım...tabi kullanılan sabunun kalitesi de önemli...

Ürünler gerçekten de herkese farklı etki ediyo demek ki
Sabunu nereden alıyorsun peki
Dermokozmetik mi?

Back