- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Kova hatunu
Çok güzel bi topic olmuş canm takipteyim ben de katilimda bulunurum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım göz kremlerine daha yeni el attım açıkçası :) yani mecitefendinin yukardaki göz kremini şidetle tavsiye ederim...istersen biraz araştır derim ben beğendim doğrusu...bende doğal ürünlere taktım bu ara...hani mecitefendinin her ürünü de doğal değil...belli ürünler varKova hatunu fark ettim ki sen de kremcilerdensin
Hani ayağına, bacağına, yüzüne hatta belki totosuna bile ayrı bakım yapan hatunlardan Ben de meraklıyım bu işlere o yüzden çenem düşebilir şimdiden söylemiş olayım
Ben de çok yüksek olmayan bütçemle kendime bakım kremleri alıyorum özellikle son 3 senedir. Anneme bakarak şöyle bi kanıya vardım ki genetik olarak şanslı bir tenim yok ne yazık ki. O yüzden önlem alma amaçlı bişeyler kullanıyorum.
Kullandığım ürünlerin dermokozmetik olmasına dikkat ediyorum ve güneş kremi sürmeden dışarı çıkmıyorum. Uzun zamandır Bioderma sebium yüz temizleme jeli kullanıyorum günde 2 kez sabah ve akşamları. Nemlendirici olarak da hiç bişey bulamazsam güneş kremi sürüyorum. Şimdiki kullandığım 30 faktöriyelli Papulex. Cildim karma olduğu için daha yüksek koruması olanlar bana ağır geldi. Bunun harici ara ara dermokil in maskelerini alıyorum. Burnum ve çevresi için 2-3 güne bir Garnier 'ın 3'ü 1 arada maskesini kullanıyorum. Kullandığım tek kozmetik ürün bu sanırsam ama o hoş kokusundan vazgeçemiyorum ve her ne kadar ertesi gün tekrar belirmeye başlasalar da ilk sürdüğüm zaman siyah noktalarıma iyi geliyor.
Mecitefendinin ürünlerini paylaşmışsın açıkçası elim çok gitse de bi türlü güvenip almadım bu markanın ürünlerini ama Mecitefendi, Otacı gibi bi markanın toniğini kullanmıştım (adını bi türlü getiremedim) tam bir hayal kırıklığı kokulu su gibiydi resmen o yüzden bu işlerde keramet biraz fazla para verip eczane ürünleri almak diye düşünüyorum.
Bütün bunların yanında bu seneye kadar bi göz çevresi kremi almaya ihtiyaç hissetmemiştim ta ki bugün duştan sonra aynaya bakıncaya dek. Kuruyan cildimde oluşmaya çalışan kırışıklıklar haince gülümsemeye başladılar bu ara..
Tecrübelerine dayanarak soruyorum ki sence hangi göz çevresi kremi iyidir vazgeçilmezim dediğin var mı?
hem kurutma hem parlama yaptıBir sürü yeni bilgi
Teşekkür ederim canım
Ben de Biodermanın yüz temizleme jelinden çok memnun kaldım
Diğerleri ağır derken kuruttu mu?? tam anlamadım ama sabun da beni kurutuyo
golden rose alma da ne alırsan al :):)kızlar mrb bordo ruj kullanıyo musunuz ve hangısını ?
kızlar mrb bordo ruj kullanıyo musunuz ve hangısını ?
hem kurutma hem parlama yaptı
çok iilginç değilmi ?madem kurutoyorsun o parlamanın,ağırlığın orda işi ne...
şahsen ben sabuna hiç oralı bakmıyordum ama deneyeyim dedim...verdiği temizleme hissi,sağlıklı ışıltısı dinçliğine vs inanamadım...tabi kullanılan sabunun kalitesi de önemli...
hmm bakayım bulabılırsem .. bende bugun aldım kremlerımı rujlarımıAlix avien sen almistim çok güzel rengi.