Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Merhaba kqbul ederseniz araniza katilmak istiyorum. Ben yaklaşık bir senedir ruhen ve bedenen çökmüş durumdayim şimdi su an buna dur diyorum.maalesef kilom 90 i buldu esim eskiden deli olurdu bana simdi ise sanırım beğenmiyor:KK43: esim icin herkes icin ama en onemlisi kendim icin buradayim benide araniza alır destek olursaniz cok sevinirim
canımm benimm sen kendini sewmeye başla herşey güzelleşir sonra:) öpüyorum seni:KK68:

canım döndüm eve ama gece karanlığında sorunlu olur istersen yarın öğlen paylaşayım resimleri

ben 17'den sonra uzamadım vallaha ama pilates kasları daha uzun kullanmaya ve vücudu daha doğru kullanmaya ittiği için boy uzatır derler 2-3 santim
-----
bugün yüz epilasyonu günümdü.
kaşlarımı ve yüzümü aldım,kaşlarımı boyadım (artık ustalaştım çok kolay ve çok düzgün yapabiliyorum ama hala şu videolardaki mükemmelliğe erişemedim, henüz yolum var)
oje sürdüm Maybelline Color Show Candy Apple hayatımda sürdüğüm en muhteşem oje olabilir, rengi inanılmaz parlak ve çok uzun süre dayanıyor ben de 4 gün durdu ki evde tek olduğum için makine çalıştırmıyorum bulaşığı elde yıkıyorum, suya o kadar sık sokmasam daha uzun da dayanırdı.
mantar problemim vardı ya ayakta onun tedavisini yaptım, törpüledim cilasını sürdüm.
full vücut kremlendi.
:21:

Teşekkür ederim, deneyeceğim. :)
Ben kaşlarımın sadece etrafını aldırttırıyorum, ama kampüsteki kadın durmadan inceltiyor biraz, kendi kuaförüm her zaman daha iyi alıyor. Gür görünmesini seviyorum, daha doğal duruyor, Cara Delevingne'ın kaşları gibi :KK16:
Ve doğru anladıysam yüzünüzü alıyorsunuz, benim de yüzümde biraz tüy var, bıyık ve kaş dışında, ama almayı düşünmedim, etrafımda alanların daha belirgin olmaya ve durmadan almak zorunda olduklarını gördüm, benim de aklıma takıldığı oluyor ama beni rahatsız etmediği için yapmıyorum.
Tırnaklarımın güçlenmesine izin vermek için uzun zamandır sürmüyorum ojeyi ama vitrinlerine bakarken gözüme güzel renkler çarpıyor, Maybelline'in renkleri hoş duruyordu, kalıcıysa ben de o renge bir bakayım, normalde beyaz-kırmızı-nude tonları dışında sürmem ama bakalım. :)
Ben de tüm vücudumu kremlemeyi çok seviyorum, her duştan sonra tamamen kremlenirim, uyumadan önce de eklem yerlerime sürerim, özellikle kollarımın büküldüğü yere :) ve kollarıma.
Mantar için, geçmiş olsun..

canımm benimm sen kendini sewmeye başla herşey güzelleşir sonra:) öpüyorum seni:KK68:

Kesinlikle katılıyorum, kaç kilo olduğunuzun ya da nasıl göründüğünüzün önemi yok, içiniz güzel, dışınız bakımlı olsun, temel şeyler yeter- ama sağlık açısından kilo vermek istemenizin yanı sıra, insanın öz güveni de artıyor, bu yüzden iyi şanslar :)

İstanbul'a geldiğimden beri (5. gün bu gün) hiç evde oturmadım, her gün bir buluşmam vardı. Bu günkü buluşmamı evde yapmak istedim, çünkü hem yoruldum, hem de cildimin de dinlenmesi gerektiğini hissettim. Bugün makyaj yok, sadece yüz kremim ve Blistex'ten aldığım lip balm (öneririm, bana çok iyi geldi, her lip balm'ı bu kadar beğenmem) kendimi rahatlamış hissediyorum, buna ihtiyacım vardı, bir iki gündür işler yolunda gitmiyor gibi, erkek arkadaşımla konuşmuyorum.:KK42: Dertlerimi yazmak istemezdim ama bugün hiçbir şeyle ilgilenmek istemememin sebebi bu biraz da. :KK12:Bugünü tatilde gibi de geçirmek istemiyorum, kitap okurum ya da ders çalışırım büyük ihtimalle.
Bu arada aranızda en küçük ben miyim? :KK49:

merhaba canım hoşgeldinnn.. tabiki katılabilirsin :KK19: hemen hemen her kadın senin bu dediklerini bir dönem yaşıyor sanırım..ben de böyle bir dönemden geçtigim için hem bu topigi hem diyet topigimi açmıştım..spor topigimize de gel..orda da destek oluruz birbirimize :KK5:

ama olmaz ki… ben ne zamandır süsümü püsümü paylaşamıyorum.,imrendim sana :KK45: bekle beni cumartesi kokoş oluyorummmmm :KK60:
bende katılabilirmiyim fıstıklar..gerçi süslü bir hanım değilim olmak istiyorum ama..

Teşekkür ederim, deneyeceğim. :)
Ben kaşlarımın sadece etrafını aldırttırıyorum, ama kampüsteki kadın durmadan inceltiyor biraz, kendi kuaförüm her zaman daha iyi alıyor. Gür görünmesini seviyorum, daha doğal duruyor, Cara Delevingne'ın kaşları gibi :KK16:
Ve doğru anladıysam yüzünüzü alıyorsunuz, benim de yüzümde biraz tüy var, bıyık ve kaş dışında, ama almayı düşünmedim, etrafımda alanların daha belirgin olmaya ve durmadan almak zorunda olduklarını gördüm, benim de aklıma takıldığı oluyor ama beni rahatsız etmediği için yapmıyorum.
Tırnaklarımın güçlenmesine izin vermek için uzun zamandır sürmüyorum ojeyi ama vitrinlerine bakarken gözüme güzel renkler çarpıyor, Maybelline'in renkleri hoş duruyordu, kalıcıysa ben de o renge bir bakayım, normalde beyaz-kırmızı-nude tonları dışında sürmem ama bakalım. :)
Ben de tüm vücudumu kremlemeyi çok seviyorum, her duştan sonra tamamen kremlenirim, uyumadan önce de eklem yerlerime sürerim, özellikle kollarımın büküldüğü yere :) ve kollarıma.
Mantar için, geçmiş olsun..

Kesinlikle katılıyorum, kaç kilo olduğunuzun ya da nasıl göründüğünüzün önemi yok, içiniz güzel, dışınız bakımlı olsun, temel şeyler yeter- ama sağlık açısından kilo vermek istemenizin yanı sıra, insanın öz güveni de artıyor, bu yüzden iyi şanslar :)

İstanbul'a geldiğimden beri (5. gün bu gün) hiç evde oturmadım, her gün bir buluşmam vardı. Bu günkü buluşmamı evde yapmak istedim, çünkü hem yoruldum, hem de cildimin de dinlenmesi gerektiğini hissettim. Bugün makyaj yok, sadece yüz kremim ve Blistex'ten aldığım lip balm (öneririm, bana çok iyi geldi, her lip balm'ı bu kadar beğenmem) kendimi rahatlamış hissediyorum, buna ihtiyacım vardı, bir iki gündür işler yolunda gitmiyor gibi, erkek arkadaşımla konuşmuyorum.:KK42: Dertlerimi yazmak istemezdim ama bugün hiçbir şeyle ilgilenmek istemememin sebebi bu biraz da. :KK12:Bugünü tatilde gibi de geçirmek istemiyorum, kitap okurum ya da ders çalışırım büyük ihtimalle.
Bu arada aranızda en küçük ben miyim? :KK49:
kaç yaşındasın bebeğim?

Hepinize teşekkür ederim bebrgimi uyuttum ve bisikletime bindim inşallah hergün bir saat kullanacagim.ben 14 aylık bir oğlum var 28 yaşındayım. Allah tarafından sansliyim güzel bir tenim almama gerek olmayan kaslarim varboyumda 172 ama ben kendimi ffelaket saldim ve bu kiloya geldim.her zaman her sekilde bakimli olabilmek istiyorum bunun on kosuluda fit ve temiz olmak.saclarimla badim dertte maalesef beceriksizim v bebekten dolayi cogu zaman toplamam gerekiyor ama bunu iyibir sekilde kesinlikle bbeceremiyorum.

kaç yaşındasın bebeğim?

18 yaşındayım. :)

Hepinize teşekkür ederim bebrgimi uyuttum ve bisikletime bindim inşallah hergün bir saat kullanacagim.ben 14 aylık bir oğlum var 28 yaşındayım. Allah tarafından sansliyim güzel bir tenim almama gerek olmayan kaslarim varboyumda 172 ama ben kendimi ffelaket saldim ve bu kiloya geldim.her zaman her sekilde bakimli olabilmek istiyorum bunun on kosuluda fit ve temiz olmak.saclarimla badim dertte maalesef beceriksizim v bebekten dolayi cogu zaman toplamam gerekiyor ama bunu iyibir sekilde kesinlikle bbeceremiyorum.

Hoş geldiniz :)
Ne güzel, ben de 170'im, şanslıyız bu konuda desenize :) İstemek başarmanın yarısıdır, şimdiden yarısını başardınız :) Burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz, bir kaç sayfa öncesinde hindistan cevizi yağı kullanımı hakkında bir iki mesaj var, onunla başlayabilirsiniz saçınız için?

BEBEĞİM BEN 3 AYDIR KULLNIYORUM KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞINI.. UZATMA KONUSUNDA ETKİLİ ONUN DIŞINDA BOYADAN YIPRANMIŞ SAÇLARI ONARMADA DÜZENLİ KULLANIMDA KIRIKLARIN ONARILMASINDA VE NEM OLAYINDA ÇOK İYİ.. BEN BUGÜNE KADAR DENEDİĞİM SAÇ BAKIMLARININ EN İYİSİ KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI:)
Merhaba
Yalandırma ve ağırlastirma yapmaz değil mi? Saniyorum aktarda bulabilirim. Memnun kaldığın bir marka var mı?

Merhaba
Yalandırma ve ağırlastirma yapmaz değil mi? Saniyorum aktarda bulabilirim. Memnun kaldığın bir marka var mı?
bana hiç yaplandırma ve ağırlaştırma yapmadı açıkcası.. bugüne kadar yaptığım tüm saç bakımlarında illa ertesi gün bir ağırlık hissediyordum.. aktarda minicik satıyorlar ben gitti gidiyordan aldım bebeğim..

Evde hazır maskelerim var ama bu aralar doğaldan gidiyorum :KK28:
Bugün de yumurta maskesi yaptım :-) Çeşitli bloglarda gördüm , düzenli uygulayanlar çok memnunmuş . Saçları besleyip , saç tellerini kalınlaştırıyor ve parlaklık veriyormuş . Cildi ise gerginleştirip , aydınlatıyormuş . Ayrıca siyah noktalar için de faydalıymış .

Yumurtanın sarısına 4 kaşık zeytinyağı , azıcık sirke ekleyip iyice çırptım ve saçlarıma maske yaptım . 1 saat beklettim .
Beyazını ise yine iyice çırpıp yüzüme sürdüm , 25 dk kadar sonra ılık su ile yıkadım .

Uygulayabilirsem haftada bir dönüşümlü olarak yumurta ve avokado maskeleri yapmayı düşünüyorum . Umarım yapabilirim ...

Bugün de yumurta maskesi yaptım :-) Çeşitli bloglarda gördüm , düzenli uygulayanlar çok memnunmuş . Saçları besleyip , saç tellerini kalınlaştırıyor ve parlaklık veriyormuş . Cildi ise gerginleştirip , aydınlatıyormuş . Ayrıca siyah noktalar için de faydalıymış .

Yumurtanın sarısına 4 kaşık zeytinyağı , azıcık sirke ekleyip iyice çırptım ve saçlarıma maske yaptım . 1 saat beklettim .
Beyazını ise yine iyice çırpıp yüzüme sürdüm , 25 dk kadar sonra ılık su ile yıkadım .

Uygulayabilirsem haftada bir dönüşümlü olarak yumurta ve avokado maskeleri yapmayı düşünüyorum . Umarım yapabilirim ...
cildin nasıl oldu canım? gerçi ben bu maskeyi yumurta yemedigim için yapamam ama merak ettim :)) bu arada fırça aldın mı?

siyah noktalar için nivea burun bandı kullanıyorum canım öyle arada bir ama tamamını çıkarmıyor tabi yarı yarıya..

bu sabah loreal intense 5.30 ile saçlarımın dip boyasını yaptım fakat kapatmadı:KK43:beyazlar olduğunda sadece 5 numarada katılması gerekiyordu ama tamamen aklımdan çıkmış..

paylaşmak istedigim bir kaç şey var ve hangisinden başlayacagımı şaşırdım.. seçimim cildim olsun :KK66:cildim karma,hasas ve sivilceli(ydi) şimdi sadece sivilce izlerim kaldı diyebilirim.. la rouchenun sivilceli ciltler için ürünlerini ve estee lauder night repair serum kullanmaya başladıgımda cildimin fotografını çekmiştim.geçen gün aklıma geldi ve tekrar çektim..insan alışıyor zamanla,sanki cildi hep böyleymiş gibi ama fotgraflara bakınca fark ettim ki sivilcelerim sönmüş resmen ve hasasiyetten oluşan kızarıklıklar azalmış..makyajsız daha rahat gezebiliyorum artık :KK36: cilt için söylebiyecegim tek şey hayattaki diger heşey gibi "ilgi bekliyor".. şuan biraz ihmal etmiş olsam da gerçekten çok dikkat ettim cildimin temizligine,bakımına.. makyajı iyi temizlemek sivilcelerden kurtulmanın birinci şartı bence..

işte öncesi ve sonrası soldan saga :)
Image-453.jpg

Son düzenleme:
canım burun bantlarının gözenekleri daha çok büyütügünü duymuştum.sende öyle bi şey oldu mu dikkat ettin mi?
sanmıyorum canım..içinin hep temiz olması gerekiyor..sonra tonik şart..eğer karma yada yağlı ciltse alkolsüz tonik olması gerekiyor..öyle küçülüyor sıkılaşıyor gözenekler..ellede sıkıyorum bazen:KK53:

X