- 25 Ocak 2015
- 116
- 184
KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI BU KONUDA SÜPER:) NEM VERİYO Bİ DEFA FAZLASIYLA
Nasıl kullanacağım peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI BU KONUDA SÜPER:) NEM VERİYO Bİ DEFA FAZLASIYLA
Bugün kahve telvesiyle ellerime peeling yaptım , ellerim biraz koyulaştı sanki . Uzun vadede renk tonunu koyulaştırır mı ? Böyle birşey okumuştum daha önce o nedenle yapmazdım . Sen sürekli yapıyorum diyince yapayım dedim . Etkiler mi acaba aklım takıldı .Dün ben de kahve içtikten sonra telvesiyle elimi bolca ovaladım.
Her kahve içtikten sonra yaptığım bir rutindir.
Bir de bal-asprin peelingim var.
O da çok iyidir.
hindistancevizi yagı çok tavsiye ediliyor..haftasonu hem kendim deneyip hem video anlatımı ile paylaşacagım..Saçın hızlı uzaması için pratik uygulamalarınız var mı?
yukarda da yazdıgım gibi haftasonu ilk önce uygular sonra yazarımNasıl kullanılıyor? Ne sıklıkla? Ne kadar bekletiliyor? Ve de özellikle uzatma konusunda mi etkili?
Selam canım kolay gelsin , bir süre uyguladıktan sonra sonuçları paylaşırsan sevinirim . Saçlarım çok yıprandı , kestirip renge karar verirsem boyamayı düşünüyorum . Etkiliyse fırsat buldukça hindistancevizi yağı da süreyim .kızlar selam bu ara pek gelemedimmm.. güzel tarifler gelmiş ,en kısa zamanda denemeli ben de organik hindistancevizi yagı aldım.henüz saçlarıma uygulama fırsatı bulamadım ama en kısa zamanda burda(sanırım pazar günü) video ile paylaşırım..
merhaba tamam canım..tabiki paylaşırım..Selam canım kolay gelsin , bir süre uyguladıktan sonra sonuçları paylaşırsan sevinirim . Saçlarım çok yıprandı , kestirip renge karar verirsem boyamayı düşünüyorum . Etkiliyse fırsat buldukça hindistancevizi yağı da süreyim .
Etkilemez bence. O anlık sana boyle görünmüş olabilir.Bugün kahve telvesiyle ellerime peeling yaptım , ellerim biraz koyulaştı sanki . Uzun vadede renk tonunu koyulaştırır mı ? Böyle birşey okumuştum daha önce o nedenle yapmazdım . Sen sürekli yapıyorum diyince yapayım dedim . Etkiler mi acaba aklım takıldı .
Selam sims. Hindistan cevizi yagi vok kucuk bir kapta ben almışım vakti zamanında. Fon çektiğimde sacım kabarmasin diye kullaniyodum cok az ölçüde. Sen nasıl kullanacaksın?merhaba tamam canım..tabiki paylaşırım..
günaydın canımmm şimdi yazmayayım çünkü deneyeyim,öyle yazayım istiyorum pazar günü paylaşacagım..hem kendi deneyimimi hem nasıl uyguladıgımı yazarımSelam sims. Hindistan cevizi yagi vok kucuk bir kapta ben almışım vakti zamanında. Fon çektiğimde sacım kabarmasin diye kullaniyodum cok az ölçüde. Sen nasıl kullanacaksın?
Gupgunaydin canım :)günaydın canımmm şimdi yazmayayım çünkü deneyeyim,öyle yazayım istiyorum pazar günü paylaşacagım..hem kendi deneyimimi hem nasıl uyguladıgımı yazarım
Birazda acabalarla yaptığımdan böyle oldu sanırım bende , düzelir kısa zamanda .Etkilemez bence. O anlık sana boyle görünmüş olabilir.
Sonuçta kahve rengi de bu renk oldugundan anlık oyle görünmustur.
KAVANOZDA KATI HALDE SATILIYOR ZATEN.. SAÇININ UZUNLUĞUNA GÖRE MESELA BEN BİR BUÇUK YEMEK KAŞIĞINI BİR AMPÜL BEMİKSLE KARIŞTIRIP SAÇIMA SAÇ DİPLERİNE SÜRÜP STREÇHLEYİP GECE YATIYORUM SABAHTA YIKIYORUM AYRICA SAÇIN HIZLI UZAMASINA DA YARDIMCI OLUYORMUŞ AMA BEN BUNUN İÇİN KULLANMIYORUM:)Nasıl kullanacağım peki?
BEBEĞİM BEN 3 AYDIR KULLNIYORUM KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞINI.. UZATMA KONUSUNDA ETKİLİ ONUN DIŞINDA BOYADAN YIPRANMIŞ SAÇLARI ONARMADA DÜZENLİ KULLANIMDA KIRIKLARIN ONARILMASINDA VE NEM OLAYINDA ÇOK İYİ.. BEN BUGÜNE KADAR DENEDİĞİM SAÇ BAKIMLARININ EN İYİSİ KATI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI:)Nasıl kullanılıyor? Ne sıklıkla? Ne kadar bekletiliyor? Ve de özellikle uzatma konusunda mi etkili?
KAVANOZDA KATI HALDE SATILIYOR ZATEN.. SAÇININ UZUNLUĞUNA GÖRE MESELA BEN BİR BUÇUK YEMEK KAŞIĞINI BİR AMPÜL BEMİKSLE KARIŞTIRIP SAÇIMA SAÇ DİPLERİNE SÜRÜP STREÇHLEYİP GECE YATIYORUM SABAHTA YIKIYORUM AYRICA SAÇIN HIZLI UZAMASINA DA YARDIMCI OLUYORMUŞ AMA BEN BUNUN İÇİN KULLANMIYORUM:)
canım döndüm eve ama gece karanlığında sorunlu olur istersen yarın öğlen paylaşayım resimleriKAVANOZDA KATI HALDE SATILIYOR ZATEN.. SAÇININ UZUNLUĞUNA GÖRE MESELA BEN BİR BUÇUK YEMEK KAŞIĞINI BİR AMPÜL BEMİKSLE KARIŞTIRIP SAÇIMA SAÇ DİPLERİNE SÜRÜP STREÇHLEYİP GECE YATIYORUM SABAHTA YIKIYORUM AYRICA SAÇIN HIZLI UZAMASINA DA YARDIMCI OLUYORMUŞ AMA BEN BUNUN İÇİN KULLANMIYORUM:)
ben 17'den sonra uzamadım vallaha ama pilates kasları daha uzun kullanmaya ve vücudu daha doğru kullanmaya ittiği için boy uzatır derler 2-3 santimSize bir sorum var, fikriniz var mı bilmiyorum ama genel olarak boy uzatma hakkında bir fikriniz var mı?
Bir tanıdığım 22 yaşına kadar boyun uzamasının durmadığını söyledi, haklı mı haksız mı bilmiyorum ama.
merhaba canım hoşgeldinnn.. tabiki katılabilirsin hemen hemen her kadın senin bu dediklerini bir dönem yaşıyor sanırım..ben de böyle bir dönemden geçtigim için hem bu topigi hem diyet topigimi açmıştım..spor topigimize de gel..orda da destek oluruz birbirimizeMerhaba kqbul ederseniz araniza katilmak istiyorum. Ben yaklaşık bir senedir ruhen ve bedenen çökmüş durumdayim şimdi su an buna dur diyorum.maalesef kilom 90 i buldu esim eskiden deli olurdu bana simdi ise sanırım beğenmiyor esim icin herkes icin ama en onemlisi kendim icin buradayim benide araniza alır destek olursaniz cok sevinirim
ama olmaz ki… ben ne zamandır süsümü püsümü paylaşamıyorum.,imrendim sana bekle beni cumartesi kokoş oluyorummmmmcanım döndüm eve ama gece karanlığında sorunlu olur istersen yarın öğlen paylaşayım resimleri
ben 17'den sonra uzamadım vallaha ama pilates kasları daha uzun kullanmaya ve vücudu daha doğru kullanmaya ittiği için boy uzatır derler 2-3 santim
-----
bugün yüz epilasyonu günümdü.
kaşlarımı ve yüzümü aldım,kaşlarımı boyadım (artık ustalaştım çok kolay ve çok düzgün yapabiliyorum ama hala şu videolardaki mükemmelliğe erişemedim, henüz yolum var)
oje sürdüm Maybelline Color Show Candy Apple hayatımda sürdüğüm en muhteşem oje olabilir, rengi inanılmaz parlak ve çok uzun süre dayanıyor ben de 4 gün durdu ki evde tek olduğum için makine çalıştırmıyorum bulaşığı elde yıkıyorum, suya o kadar sık sokmasam daha uzun da dayanırdı.
mantar problemim vardı ya ayakta onun tedavisini yaptım, törpüledim cilasını sürdüm.
full vücut kremlendi.