kendine bakman iyi hosta doguma giderken bile bunlari
dusunmen hakkaten biraz abarti gibi geldi banadabenneyaptımki
ama gerçekten düşünüyorum yani yine düşünüyorum ama tabi bu doğuma ne şekilde gidecegimede baglı ilk dogumumda agrısız gittigim için hatta arife günüydü ay surayı temizleyim burasıda bitsin çıkarız diyerek gittimkaydirigubbakcemile3
ay ben burayı nasıl olduda görmemişim
yeni keşfim ve mekanım bura artık baslık tam benlik
bende bakım yapmaya üşenen hatunlardanım hazır gelmişken burnumun kenarında siyah noktalar var nasıl kurtulabilirim yardımcı olabilcek varmı
bende abartıyormuyum acaba evlilikte yılım bitiyor yasında kzım var 5.5 aylık hamileyim ama makyaj yapmadan kremlerimi ojelerimi sürmeden duramıyorum 24 yasındayımama cildimde sivilce bile çıkmaz ama makyajı full yapıyorum.esim bazen diyor ileride bozucan cildini diyedoguma yakın az kalınca saçımı hep fönlü tutuyorum ojelerimi düzgün aniden doguma gidersem bakımsız olmasın diye tabi doguma giderken ilk yanma aldıgım sey makyaj malzemesi dogumdan sonra toparlıyorum yüzümü gözümü DDD
huy işte ne yapayım gün içinde yapmadıysam eşimin işten gelmesine yakın renklendiriyorum yüzümü :)) sizde öyle yapın kızlar kimse arkanızdan evlendi saldı kendni demesin.
olmaz olur mu evli olupta çalışmayan hanımlar özellikle bakımı bırakıveriyor.. ne güzel işte sen yapıyorsun ben ce örnek olmalısın herkese bakımı bırakmasın kadınlar..
bende evde iken bunalıma girmiştim ve bakımı bırakmıştım
evdeyım nasılsa bıryere çıkmıyorum falan dıye dıye iyice sermiştim.. sabah kalkıp elimi yuzumu yıkayı dişimi fırçalayıp toplardım saçlarımı sonra akşama kadar ev kıyafetleri ile zaman geçirirdim.. akşam olunca da ayıcıklı pijamalarımla son bulurdu bütün günüm..
evde olan kadınlar neden salıyor kendilerini zaten anlamıyorum ki
sankı evde olunca kendimize güzel gözükmesek olmaz..
ayrıca güzellik öyle beş dakika ile olmuyor ki sen temeli atma atama acil bir durumda baraka kur yüzüne ozaman makyajda sırıtıyor..
bugün derya baykalın programını izledim saçına bal ile zeytinyağ maskesi yaptı sonra streç film ile kaplayıp saç kurutma makinesi ile ısıttı 15 dk bekleyip sampunlayıp yıkadı canlı yayında hemdekaydirigubbakcemile3üşenmedim kalktım yaptım saçlarım yumuşacık pırıl prıl oldu hoşuma gitti haftada 1 yapıcam artık