temel bakımlarımızı düzenli yapınca aniden bir işimiz çıktığında biyere gitmemiz gerektiğinde yada sevgilimizin yanına gitceğimiz zaman vs. sadece bikaç rötuşla kolaycacık hazır olabiliriz kaydirigubbakcemile2
evet canım çok haklısın aynen katılıyorum..
ben de son 1 ay öncesine kadar kendime özenmeyen...
sadece duş alan, yüzünü yıkayan, dişlerini fırçalayan , deodorant kullanan ve istenmeyen tüylerini alan birisiydim...ha bir de son rötüş olarak da parfüm kullanırdım...
cildim sorunlu olmadığı için cildime bakım yapmazdım en fazla sabunlardım...
yani anlayacağın ne makyaj, ne manikür ne pedikür ne maske ne krem ne losyon...
ama durum böyle olunca misafir geleceği zaman veya dışarı gezmeye çağrıldığımda çok zorlanıyordum açıkcası...
dışarı çıkınca da diğer insanların bakımlı giyimli hallerini görüp kendimden nefret ediyordum..onların yanında kendimi eksik hissediyordum..
şimdi ise son 1 aydır yukarıda belirttiğim günlük temizliğimin yanısıra yüzümee ve dudaklarıma hergün nemlendirici krem sürmeye başladım..vucuduma ise selülit kremi kullanıyorum..hergün spor yapıyorum....günde daha çok su içmeye özen gösteriyorum...kulaklarım delik olmasına rağmen küpe takmazdım artık küpe de takmaya başladım...el ve ayaklarım için ayrıca krem aldım onları da günde 2 kez sabah akşam sürüyorum..dişlerimi sadece yatmadan önce fırçalardım şimdi ise günde 3 kere fırçalıyorum..
bu sayede hayatımı sıkça evde geçiren birisi de olsam sabah kalktığımda gergin ve yumuşak parlak bir yüzle..kırmızı ve nemlenmiş dudaklarla ve pürüzsüz ciltli bir vucutla ve yumuşacık ve parlak el ve ayaklarla uyanmak insanı çok mutlu ediyor..evin içinde dahi olsam küpelerimi takmak ve günlük kıyafetimi giydikten sonra parfüm sıkmak bile yetiyor şimdi bakımlı görünmeme..bazen de cımbızla kaşlarımı düzeltiyorum o kadar...şu durumda aniden biryere çağrılsam şu halimle bile rahatça gidebilir durumda hissediyorum kendimi...şu an ev halim için olabilecek en iyi durumdayım diyebilirim...bu konuyu açan ve bu konuya katılan herkese teşekkür ediyorum bana tekrar kendime bakma şevki kazandırdığınız için...ben evli ve çalışan birisi değilim ev kızıyım ama kendimi çok salmıştım...eskiden çalıştığım dönemde hergün bakımlı olmak zorunda olduğum için kendime bakardım ve şu an çalışmadığım için zorunluluk ortadan kalkınca ve oturduğum mahallenin de yaş ortalaması yüksek ve tutucu insanlar olduğunu görünce kendimi salmıştım..çok şükür yine eski halime dönmek üzereyim...
günlük bakımlarımı daha zengin hale getirdim..şimdi ise sıra giyim ,saç , makyaj ve aksesuar konusuna geldi benim için..