olmaz olur mu evli olupta çalışmayan hanımlar özellikle bakımı bırakıveriyor.. ne güzel işte sen yapıyorsun ben ce örnek olmalısın herkese bakımı bırakmasın kadınlar..şimdi bakım yapmayan kadın mı kaldı dünyada.herkes yapıyor.
.
haklsın aslında, genelde salıo bayanlar ewlenince, eskiye göre daha az ama hala war ..
ewli değilim henüz ama kesinlikle bırakmıcam kendimi, zaten öle çokta bi abartı bakımım yoktur..
cilt bakımı pek yapmam..
zamanında siwilce derdim wardı çok ürün kullandım we herşey ayrı ayrıydı, gına geldi bigün bıraktım..
şimdi cildim çok güzel pırıl pırıl
banyodan banyoya kese yaparım yüzüme, hergün gülsuyuyla siler nemlendiririm okadar..
wücudumu mutlaka losyonumla nemlendiririm, ayaklarıma krem sürerim bol bol..
hergün mutlaka yeşil çay içerim we haftada 4-5 kere maden suyu..
çokta zor olan şeyler değil yani, hem maddi hem bedenen yormuo insanı yerimseniben
zaten aslında çok kozmetik ürün çok kimyasal madde demektir.. :) bende fazla kozmetik çeşitlilikten madur oldum bıraktım bazı doğal maddeler daha güzel yapıyor
gülsuyu mesala yuz temizleme tonikerine eşdeğer ve alkol içermiyor en güzelide.. ayrıca maden suyu kuru ciltleri nemlendiriyormuş arada bir yıkamak iyi olabilir yüzlerimizi maden suyu ile. :)
aslında eskiden kadınlr daha bakımlıydı bence :) durumlar ve ürünler kıttı ya ozaman herşeyin doğalını kullanırlarmış ben annemin köyde köy ürünlerinden neler yaptıklarını duyduğumda şok olmuştum :) şimdi biz herşeyin hazırını alıcaz derken temizlemek yerine cildimizi kirletiyoruz
PUNCHSHE rumuzlu arkadaş annemin köyde nele yaptıklarını duyunca şok olmuştum diye yazınca benimde aklıma anneannem geldi.
anneannem yüzüne hergün limon sürermiş hala sürüyor.
ama arkadaşlar abartmıyorum yüzü o kadar parlak ve pürüzsüzki anlatamam size.kadın zaten çok güzel.
ben denemedin ama.
eğer yağlı bir yüzü varsa :) mantıklı zaten yağlı ciltlerin temizleme ürünlerinde limon çekirdeği limon kabuğu vs bulunuyor :))PUNCHSHE rumuzlu arkadaş annemin köyde nele yaptıklarını duyunca şok olmuştum diye yazınca benimde aklıma anneannem geldi.
anneannem yüzüne hergün limon sürermiş hala sürüyor.
ama arkadaşlar abartmıyorum yüzü o kadar parlak ve pürüzsüzki anlatamam size.kadın zaten çok güzel.
ben denemedin ama.
Sitedeki güzellik ve bakım topiklerine takılırsanız, ev işi yapmaya vakit bulamazsınız zemuszemus. Ya burdaki arkadaşlar beni acaip gaza getiriyo... Her şeyi denemek istiyorum -tatlicadiarzu-, özellikle evde yapılabilen saç ve cilt bakımları yok mu :bbo: , keşke vaktim olsada hepsini yapsam diyorum sositosositoEvlenmeden önce çok bakımlı olan beni bazen kendim bile aynada tanıyamıyorum ama hiç canım istemiyor, kozmetik ürünlerini alıyor bir iki kullanıyor sonra bırakıyorum. Acilen kendimi düzeltmeliyim hemde çok acil ve bunu sadece kendim için yapmalııym.