merhabalar,
acaba ne kadar bal ve zeytinyağı kullandı? ayrıntılı yazabilir misin?
benim saçlarım omuzlarımda 2 yemek kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı zeytinyağ kullandım yetti yani senin daha uzunsa miktarı arttır ama bugün bile saçlarım yumuşacık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar,
acaba ne kadar bal ve zeytinyağı kullandı? ayrıntılı yazabilir misin?
benim saçlarım omuzlarımda 2 yemek kaşığı bal ve 2 yemek kaşığı zeytinyağ kullandım yetti yani senin daha uzunsa miktarı arttır ama bugün bile saçlarım yumuşacık
arkadaşım benim saçımda devamlı kaşınıyordu, ben bunu çabuk kirleniyor olmasına bağlıyordum. banyodan çıkınca bile kaşınmaya başlayınca doktora gittim. egzama başlangıcı var o kaşındırıyor dedi, çinko hap verdi,bioblas kullan dedi.artık kaşınmıyorum:))kızlar okula yürüyerek gidip gelmeye karar verdiğimden beri tam 4 kilo verdim
üstelik her istediğimi yiyorum sadece geceleri canım bi sürü şey çekerdi onları yemiyorum
daha 2-3 kilo daha vermek istiyorum bu gidişle rahatlıkla vericem gibi! :)
çok mutlu oldummm.. illa deli gibi vakit harcamak zorunda değiliz bakıma
yatmadan önce ufak bi yüz temizliği tonik göz kremi, arabayı/taksiyi hayattan çıkarmak, 3 öğün düzenli yemek, gece abur cubur yememek.. direk harikalar yarattı halbuki hiç de vaktimi almayan şeyler.
bir eksiğim ve çok büyük hatam var yüzümdeki sivilceleri ve saç derimi kaşıya kaşıya yoluyorum ve saçlarım çıkmayacak yüzümde iz kalacak diye çok korkuyorum!
bu huyumdan vazgeçmem lazım! şuandan itibaren bunu da değiştiriyorum çöpe attım kk kadınlarına söz veriyorumm! :))
temel bakımlarımızı düzenli yapınca aniden bir işimiz çıktığında biyere gitmemiz gerektiğinde yada sevgilimizin yanına gitceğimiz zaman vs. sadece bikaç rötuşla kolaycacık hazır olabiliriz kaydirigubbakcemile2