ben her sabah 7 de kalkıp 8 e kadsar spor yapıcam dıyorum
sora sac ve cılt maskelerımı surucem ve dus alıp kokularımı surucem dıyorum ama gel gorkı uygulayamıyorum barı 2 gunde bır yapsam
offf
cok tembelım ne zaman atıcam bu tembellıgı ustumden
bakım ve gıyım ınsanı okadar degsıtıyorkı tırtılken kelebek oluverıyorsun ama onu yapacak şevk gelse
ne oneırsınız bana
bu rarada 3 aylık gebeyım cok spor yapamam ama ben yapmak ıstıyorum
havalar soguk yuruyus yapamam
dogru soyluyorsun ama kendımı kapana kısılmıs gıbı hıssetmemek ıcın pılates yapıyım bırazcanım hamile olduğun için aşırı yüklenmemeni öneriyorum düşük riskin var çünkü.
sana en iyi gelen spor yürüyüş olucaktır ama haklısın çok soğuk bebişi üşütmeyelim :)
bence aç müziği evin içinde bi 15 dakka turla ordan oraya.
benim annem sıkılmadan yaptı bunu baya da kilo verdi evden çıkamıyordu ananemi yalnız bırakamıyordu çünkü ama istedikten sonra olur.
hem çatlaklar fln da olmaz böylece yağlar fln sür çatlamasın mazallah :)
şimdi sende hormonlar pik yapıcak zaten bi güzellik gelicek merak etme :)
temiz sağlıklı kal bebişimiz için yeter :))
dogru soyluyorsun ama kendımı kapana kısılmıs gıbı hıssetmemek ıcın pılates yapıyım bıraz
muzıgı acarsam kendımı tutamam gobek atarım :)) sorada karnım sızlıyor demekkı sınyal verıyor
dun buradakı yazılardan gaza geldım yuzume yogurt maskemı sacımada standart yogurtlu yaglı maskemı surdum
saclarım cok guzel oldu cıldımde kupkuru oldu
bakımdan sora dedımkı fena deegılmısım yaa dedım
aslında 3-4 gunde bır yapmak lazım ama en önemlisi bence spor duzenlı spora bı alıskanlık edınsem ah ah
doc tıptamısın uzmanlıkmı okuyorsun
dogru soyluyorsun ama kendımı kapana kısılmıs gıbı hıssetmemek ıcın pılates yapıyım bıraz
muzıgı acarsam kendımı tutamam gobek atarım :)) sorada karnım sızlıyor demekkı sınyal verıyor
dun buradakı yazılardan gaza geldım yuzume yogurt maskemı sacımada standart yogurtlu yaglı maskemı surdum
saclarım cok guzel oldu cıldımde kupkuru oldu
bakımdan sora dedımkı fena deegılmısım yaa dedım
aslında 3-4 gunde bır yapmak lazım ama en önemlisi bence spor duzenlı spora bı alıskanlık edınsem ah ah
doc tıptamısın uzmanlıkmı okuyorsun
canım okuyorum daha 2 senem var oku oku bitmedi ne yazık ki :)
ama hamileler için çok güzel egzersizler var cdleri var her yerde ama doktoruna danışmayı unutma canım
ben de artık soğuk moğuk dinlemiyorum gece yüzümü temizlemeden yatmıyorum diş fırçalamayı da üşeniyordum artık ip fln bile kullanıyorum üşengeçlik nereye kadar yani 2 günde bile kendini belli ediyor bişeyi düzenli yapınca :)
ayrıca soğuk fln dinlemeyip eve yürüyerek geliyorum ipoduma bi baktım 5 bin adım fln atıyorum rahat adımsayar var da :)
3 günde koca kutu çikolata kadar kalori yakıyorum yürüyerek yihuuu! tabi yemeye tam gaz devam
doc sana kolay gelsın sızın meslek kutsal bı meslek okuması zor bılıyorum bence iü smyo
mezunuyum
2 yıllık ama yıne tıp derslerı vardı
mıkrobıyolojı farmakolojı anatomı morfolojı vs aklıma gelmıyo bıtırelı 7-8 sene oldu ana baya zordu
ama turkıyenın durumu ortada boyle bı fırsat varken bence sakın okulunu bırakma zorda olsa bıtır derım ben
basıt sırt hareketlerı yapıyorum baska hareket yapmıyorum pılateste oda kendımı kasmadan yapıyorum yoksa hemen kasıklarım agrıyor
bence mutlu olmak en guzel guzellestıren sey ıcınızı huzurlu tutup herseye sukredıp mutlu olmak ınsanı gercekten guzellestırıyor