Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm
bende cok bakımsızım.
bekarken cokk kokonaydımm
ama evlendim saldım çayıra durumundayım
bana gaz verin o eski günlerime geri döniyim.
bakımlı kadınlarıda takdir ediyorum.
aaah ah! o gaza benimde çok ihtiyacım var ya.2-3 gün yapsam sonra 1 ay salıyorum. Bi türlü düzene sokamadım bunu. Eşim bile bazen şikayet ediyo:çok üzgünüm: ne kötü dimi?alsanaalsanasmile
aaah ah! o gaza benimde çok ihtiyacım var ya.2-3 gün yapsam sonra 1 ay salıyorum. Bi türlü düzene sokamadım bunu. Eşim bile bazen şikayet ediyo:çok üzgünüm: ne kötü dimi?alsanaalsanasmile
ben bugün henüz özel bişi yapmadım
tatilin fırsatını bilip bütün gün yatıyorum :)
birazdan saçıma yağlarla bakım yapıcam bi güzeeel ki saçlarım çoğalsın kırıklar onarılsın :)
sonra da babişe söledim yaş maya süt alcak onla da gözümün altına sürcem yatmadan :)
cocugun varmı bilmiyorum ama benimki kızımdan dolayı kendime vakit ayıramamaktan kaynaklanıyor
inan bazen gün boyu yemek yiyemiyorum.
eşim eve gelmeye yakın bi giyiniyim süsleneyim diyom o an kızım ya kaka yapar ,ya bişiler döker saçarrr.vallaa kendimi unuttum artık:)
şaftım kaymış durumda karşılarım kocamımirmirmirmir
burda yazılanları fırsat oldukca okuyacam.inşallah gaza gelirrim:)
Bugün yüzüme yumurta akı sürdüm, sivilce izleri biraz olsun geçti.
yok canım,Olmamasına rağmen böyleyim düşün.İnşallah olunca tersine döner herşeyde şöyle herdaim şıkır şıkır olurum:1rolleyes:
aa geçiriyor mu izleri gerçekten? öyleyse deneyeyim bende
aa sende tam üşengecsin ozamansırnaşık şey
çalışıyorsun sanırım
aslında calışan bayanlar ev hanımlarına göre daha bakımlı oluyorlar
sen sanırım sevmiyorsun pek süs püs işlerini:))
kizlar benim yüzüm cok solgun millet hastamisin diyo canlandiric i bi maske tarifi varmi